עבור לתוכן

ASUS Drive Xpert - מה ההבדל בינו לבין RAID רגיל

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר

מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו?

כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8?

מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? )

והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )

פורסם

ASUS Drive Xpert זה מאפשר גיבוי אטומטי

ASUS True 16-phase Power Design מאפשר יותר יציבות

ASUS EPU-6 Engine לחסכון באנרגייה

בכל מקרה אין צורך להתלהב יותר מידיי , בלוחות של אסוס בדגמי ה-DELUX או בכלל בלוחות היקרים יותר יש מיגוון של פיצ'רים שלא נותנים הרבה

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל בין זה לבין תצורת RAID כי גם בתצורה הזאת אני יכול לבצע שכפול של ההארד דיסק

זה שASUS True 16-phase Power Design מאפשר יותר יציבות אני יודע אבל אני רוצה לדעת יותר פרטים , מה זה בדיוק משפר? את המדרגות מתח של הOC? האם כדאי יותר 16 לעומת ה8? (ברור ברמה עקרונית שכדאי השאלה בתמורה לכסף )

ומה זה בפועל הפאזות האלה? מעגלי יצוב מתח? כבלים ששומרים על המתח?

ASUS EPU-6 Engine אני יודע שזה אמור לחסוך חשמל אבל השאלה שלי האם זה בא-מ-ת חוסך חשמל? ובכמה? יש סקירות ברחבי הרשת? (אני לא מצאתי )

כל מה שרשמת כבר היה בגוף השאלה...

פורסם

ASUS Drive Xpert מאפשר גיבוי אטומטי של דברים מסויימים שאתה רוצה לגבות , לא של כל הכונן

כל הדברים הם כמו שאמרתי פיצ'רים שלא נותנים הרבה , לא תרגיש הבדל ב-OC ולא תרגיש הבדל בחשבון החשמל בסוף החודש

פורסם
  • מחבר

את חיבור הASUS Drive Xpert אני מחבר כמו RAID?

זה מחייב אותי ששתי הכוננים יהיו באותו נפח כדי שלא אאבד סתם מקום?

או שזה מתנהג כמו כונן גיבוי והשטח של הכוננים (לדוגמא במידה ואני מחבר 2 של 500 גיגה אז יהיה לי 1TB ? או שזה יהיה 500GB? )

פורסם

לגבי מערכת ייצוב כוח וה EPU-

כל עוד ה EPU פועל, מערכת ייצוב הכוח לא משתמשת בכל הפאזות שיש בה.

למעשה, מתוך 16, בשביל חסכון באנרגיה, היא תשתמש ב 4-6, לא יותר.

עניין אותי העסק אז חקרתי לעומק

מערכות של 8 פאזות ומעלה לא נכנסות לשימוש מלא בד"כ, אלא אם מאמצים את הלוח בוולטאג'ים גבוהים מאוד (כמו OC עם קירור חנקן נוזלי וכו')

פורסם
  • מחבר

מה זה בדיוק ה"פאזות" האלה? יש לך חומר טכני על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים