פורסם 2008 ביוני 1317 שנים במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכםמחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר מנסיון שלי הם מאוד מדויקיםכמובן שתמיד אפשר לבדוק כל רכיב ורכיב בנפרד ולבדוק מה ההספק המקסימלי שלו ולחבר את הכל.אבל באופן כללי אדם שכבר בנה מחשב ורוצה למצוא הספק של ספק שיתאים(כמובן לא ספק גנרי עלום שם) יכול להסתמך על המחשבונים הנ"ל +- יוסיף קצת להספק.אדם שהולך לבצע OC יכול גם בנוסף במחשבונים הנ"ל להכניס את נתני הOC לשכלול
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים היו מליון דיונים על דברים כאלה - הם לא מדויקים נקודה.אם היה אפשר להחליף את כל הפורום הזה בלינק אחד שכל טיפש יכול להכנס ולחשב - היו עושים את זה מזמן. (כי להזכירך אנשים פה מתנדבים לעזור ולא מקבלים שום תשלום וכו')
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר זה לא הענין. ברור שזה לא 100% מדויק ותמיד צריך להוסיף כי תמיד אבל מתיד מוסיפים התקנים וזה מעלה את ההספק שצריך שיהיה לספק כמו כן מה שרשמתי כמובן לא מיועד לאנשים שמבינים כי הם לבד יכולים לחשב להסתכל על כל רכיב בנפרד ולראות את ההספק שלו ולמצוא את הפסק שהם צריכים.אבל כדי שאדם יוכל לקבל כיוון לאיזה ספק הוא צריך הוא יכול להסתכל המחשבון כזה ואז להתחיל לשאול איזה ספק עם הספק בים 550 ל750 יכול להתאים לי
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים אז הוא גם ככה צריך להגיע לפה כי המחירים בין ספקים 550 לבין 750 שונים מאוד בין כל ספק וחברה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.