עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לאבטחת הרשת האלחוטית!

Featured Replies

פורסם

כנס לפה הדף הזה אמור לעזור לך.

אני לא מבין למה אתם לא עזרתם לו מההתחלה,

הוא רוצה לדעת איך עושים את זה,הוא פשוט לא יודע איך עושים,אז הוא פשוט רוצה לדעת איך,

כי הוא רוצה בגלל שהוא לא יודע איך. :screwy:

(אתה יותר מדי עצבני בנאדם...)

MuTaTiOn.

תודה אגב-לא הכרתי את הקישור הזה

אבל שים לב,כל מה שכתוב שם-מתייחס ל--WPA ולא ל-WPA2 ולכן הקישור "לא טוב",כי אם לא כתוב שם "WPA2" אז אין סיכוי שהדבר קשור או יכול להיות דומה ל-WPA

שלא יהיו ספקות-MUTATION-אתה אחלה(דברי מופנים לפותח הת'רד)

נ.ב.

מעכשיו

בת'רד

הזה

חייבים

לכתוב

מילה

בשורה

כי

ככה

אני

רגיל

פורסם

אבל שים לב,כל מה שכתוב שם-מתייחס ל--WPA ולא ל-WPA2 ולכן הקישור "לא טוב",כי אם לא כתוב שם "WPA2" אז אין סיכוי שהדבר קשור או יכול להיות דומה ל-WPA

ה-WAP (כביכול 1) הוא דוגמה.

באותה התיבה שרשומה לו ה-''WPA'' רשומים לו גם שאר ''הגדרות'' ההבטחה השונות,ובניהם גם WPA2.

(ככה זה אצלי לפחות).

ובבקשה אל תירד לרמה שלו.

לך תדע בן כמה הוא.

יום נעים,

MuTaTiOn.

פורסם

דבר ראשון אני היכתוב איך שאני רוצה ולא איך שאתה רוצה!

דבר שני מה זה עוזר לי שאני בוחר ב-WPA2 ושהם ביכלל מסבירים על משהוא אחר!

כן ,טוב.........גם לדעתי ה-WPA הוא דוגמא מצוינת,אבל לפותח הת'רד לא ברור מה הקשר בכלל בין הגדרת WPA,להגדרת WPA2.....ולכן צריך לשנות בכל מקום שכתוב "WPA" ל-"WPA2"

פורסם
  • מחבר

אולי.......תנסה?

אולי-יתברר שזה אפשרי לעשות את זה גם בלי שיגידו לך על כל מילימטר שאתה צריך לעשות?

אולי,אני סתם זורק רעיון מטורף,בגלל ש השם "WPA" דומה מאוד באופן מפתיע ל-"WPA2",גם השימוש בהם הוא דומה?

אבל אני רוצה שיסבירו לי איך עושים בדיוק את ההצפנה WPA2!

כי אני רוצה את ההצפנה הספציפי הזאת![br]פורסם בתאריך: 14-06-2008, 19:26:46

הוא רוצה לדעת איך עושים את זה,הוא פשוט לא יודע איך עושים,אז הוא פשוט רוצה לדעת איך,

MuTaTiOn.

כי אני רוצה שיסבירו לי ואנשים פה יותר מידי מיסתבכים!

וקשה לאשנים להסביר![br]פורסם בתאריך: 14-06-2008, 19:27:44

כן ,טוב.........גם לדעתי ה-WPA הוא דוגמא מצוינת,אבל לפותח הת'רד לא ברור מה הקשר בכלל בין הגדרת WPA,להגדרת WPA2.....ולכן צריך לשנות בכל מקום שכתוב "WPA" ל-"WPA2"

למה שניהם דומים.???

זאת אותה הצפנה??[br]פורסם בתאריך: 14-06-2008, 19:29:12

MuTaTiOn.

עדיין בכול זאת קישור זה לא עוזר לי מישום שהוא לא מסביר לי על ההצפנה WPA2!

אז בבקשה אם אתה יכול אז תישלח לי קישור של ההצפנה WPA2 או שתסביר לי איך אני עושה הצפנה זו!

פורסם

MUTATION-כפי שאמרתי-מקרה אבוד.

DORAN19-תעשה טובה-אמרו לך פה אלף פעמים,במקום WPA,תבחר ב-WPA2,משם,זה בידיוק אותו דבר.

כבר הסברתי לך,הצפנה לא "עושים".

כבר אמרו לך,די עם הדאבל ספייס.

ועד שאתה לא מנסה לעשות את ה-WPA2(בלי לשאול-פשוט תנסה ותראה מה הולך)-תעשה טובה לכולנו,ותפסיק לשאול שאלות מציקות(וכן,אם תשאל עוד פעם איך להשתמש ב-WPA2,כי אף אחד לא הסביר לך-זה יהיה מציק מאוד)

פורסם
  • מחבר

MUTATION-כפי שאמרתי-מקרה אבוד.

DORAN19-תעשה טובה-אמרו לך פה אלף פעמים,במקום WPA,תבחר ב-WPA2,משם,זה בידיוק אותו דבר.

כבר הסברתי לך,הצפנה לא "עושים".

כבר אמרו לך,די עם הדאבל ספייס.

ועד שאתה לא מנסה לעשות את ה-WPA2(בלי לשאול-פשוט תנסה ותראה מה הולך)-תעשה טובה לכולנו,ותפסיק לשאול שאלות מציקות(וכן,אם תשאל עוד פעם איך להשתמש ב-WPA2,כי אף אחד לא הסביר לך-זה יהיה מציק מאוד)

תודה רבה בכול זאת על העזרה!

אבל אני לא יודע על מה אתה מדבר כי כנירא שאתה לא מבין את מה שאני אומר....זה ביכלל אבל ממש ממש לא דומה אחד לשני!

אני צריכה להפעיל הצפנה על הנתב הבאה מהסוג הזה:SIEMENS SL2 141.

וזה ממש אבל ממש לא אותו הדבר מה שמסבירים בקישור ואיך שניראות ההגדרות של הנתב!

אז אני לא יודע איך אתה עוד אומר לי שזה אותו הדבר!

פורסם

אוקיי,ניסיון אחרון

תבחר את האפשרות WPA2,ותשים פה SCREEN SHOT כדי שאני אוכל לעזור לך

פורסם

doran אז פשוט תאלתר משהו, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

doran אז פשוט תאלתר משהו, זה הכל.

פשוט כול הקישורים שאתם מנסים להביא לי לא עוזרים לי באמת!

ואני באמת מודה לכם על העזרה!

אבל אני צריך קישורים שמתאימים לנתב שלי!

וזה הסוג של הנתב שלי כדי שאוליי אתם בכול זאת תוכלו לעזור לי:SIEMENS SL2 141.

הודה לכם מאוד אם תביאו לי קישור שמתאים לסוג של הנתב שרשמתי לכם!

פורסם

אני מבקש לשמור על תרבות הדיון.

doran19, כל מה שאנחנו יכולים זה לעזור לך לעזור לעצמך. אם אתה לא מספיק בקיא ו/או מפחד להתנסות במשחק עם ההגדרות של הנתב שלך, תשאיר את זה למישהו בעל ידע - חבר שמבין, טכנאי וכו'. יש גבול למה שאנשים יכולים/מסוגלים לעזור פה, הבנה בסיסית ורצון ללמוד זה תנאי הכרחי.

בנוסף, לכל דבר ועניין אתה יכול להשתמש בהצפנת WPA עם אותה רמה של אבטחה, בלינק של המדריך למשתמש (עמוד 21) מוסבר בדיוק כיצד לעשות זאת.

פורסם

אני מצטער ענר,אבל זה לא מה שהוא רוצה

ואנחנו הרי באים לפה כדי לעשות מה שהוא רוצה

הוא רוצה WPA2 וכולם נותנים לו עצות רק לגבי WPA אבל הוא רוצה WPA2 וכולם פה רק מסבכים אותו...

נו באמת,אם הוא היה רוצה לעשות משהו כבר מזמן הוא היה עושה,הוא פשוט מנסה לשגע אנשים פה

פורסם
  • מחבר

אני מצטער ענר,אבל זה לא מה שהוא רוצה

ואנחנו הרי באים לפה כדי לעשות מה שהוא רוצה

הוא רוצה WPA2 וכולם נותנים לו עצות רק לגבי WPA אבל הוא רוצה WPA2 וכולם פה רק מסבכים אותו...

נו באמת,אם הוא היה רוצה לעשות משהו כבר מזמן הוא היה עושה,הוא פשוט מנסה לשגע אנשים פה

מה קשור מנסה לשגע אנשים![br]פורסם בתאריך: 15-06-2008, 20:44:20

אני מבקש לשמור על תרבות הדיון.

doran19, כל מה שאנחנו יכולים זה לעזור לך לעזור לעצמך. אם אתה לא מספיק בקיא ו/או מפחד להתנסות במשחק עם ההגדרות של הנתב שלך, תשאיר את זה למישהו בעל ידע - חבר שמבין, טכנאי וכו'. יש גבול למה שאנשים יכולים/מסוגלים לעזור פה, הבנה בסיסית ורצון ללמוד זה תנאי הכרחי.

בנוסף, לכל דבר ועניין אתה יכול להשתמש בהצפנת WPA עם אותה רמה של אבטחה, בלינק של המדריך למשתמש (עמוד 21) מוסבר בדיוק כיצד לעשות זאת.

אני יודע שאתם מאודד רוצים לעזור לי ואל תידאג אני לא מפחד להיתנסות במשחק עם ההגדרות של הנתב!

פורסם

devilh, לא כל מי שמגיע לפורום יש לו ידע טכני טוב.

תקרא את ההודעות הראשונות שוב, doran לא ביקש WPA2 הוא ביקש אבטחה טובה לרשת, מה שהציעו לו זה WPA2, למרות שאם לא מסתדר לו WPA יספיק בהחלט.

חוצמזה, שאתה לא חייב לאף אחד שום דבר מבחינת העזרה שאתה נותן, אם מישהו מעצבן אותך אל תגיב... זה כ"כ פשוט.

doran, אני רואה שלא הפנמת כלום. ממש לא אכפת לי אם באת לשגע אנשים או שאתה פשוט לא יודע איך להתנהג בפורום.

הדבר היחידי שמגיע לדיון האומלל הזה זאת המתת חסד.

ננעל, וישאר נעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים