עבור לתוכן

דונגל RF לעכברי לוג'יטק - איפה קונים?

Featured Replies

פורסם

שכחתי את הדונגל ל- MX Air בלפטופ ודחפתי אותו לתיק. מסתבר שזה לא עובד אחרי שהקונקטור של ה- USB הגיע לזווית 90 מעלות. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי שאפשר לקנות דונגל RF תחליפי. נראה לי דבר שהולך לאיבוד מאוד בקלות... האם לא מוכרים דונגלים בנפרד? האם ה- MX Air הולך לפח?

פורסם

בדוק את התשובה כאן, צור קשר (טלפוני, אפילו) עם לוג'יטק ישראל ובקש מהם דונגל חדש.

אתה עדיין נהנה מהעכבר הזה? אני זוכר שיש לך אותו תקופה לא קצרה, כמה חודשים לפחות

הייתי קונה אותו בעצמי (אני חייב מצביע מגניב כזה לטלויזיה) אם מישהו היה קונה את ה MX-REV שלי :) אבל אף אחד לא רוצה :(

נ.ב היה פעם אתר לוג'יטק ישראל, משום מה האתר הרשמי בחו"ל לא מפנה אליו

אבל אחרי גיגול קצר מצאתי את זה:

http://www.dicomputer.co.il/ - נראה כמו נציגות רשמית שלהם.

זכור שאתה יכול גם לנסות לדבר עם החנות שממנה רכשת את העכבר, אולי הם מחזיקים דונגלים במלאי למצבים כאלה,

ואם לא, אולי יוכלו לדבר עם היבואן/נציגות בשבילך

פורסם

דונגל חדש לא יעבוד לך. הדונגלים של לוג'יטק מקודדים לפי פריט.

שמתי לב שיש להם נטיה ממש אבל ממש נפוצה להגיע לקטע של "זוית של 90 מעלות"

צירוף מקרים או שלוג'יטק מייצרת חרא דונגלים?

פורסם

באתר הרשמי (הלינק הראשון שנתתי)

הם אומרים שהם יחליפו רסיברים, הם כמובן מבקשים מידע (PIN וכו') לפני ההחלפה (והם ציינו זאת שם)

אז אני מניח שהם מקודדים את הדונגל החדש שיתאים למוצר שקיים אצל הלקוח לפי מסד הנתונים שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

העכבר מתפקד בסדר. קניתי אותו בשביל מחשב סלוני ובסוף קניתי xbox360 אז הוא לא שימש עבור היעוד המקורי שלו. השתמשתי בו ללפטופ כאשר אני במיטה אז הוא תיפקד באוויר לא מעט אבל לא כל הזמן. לדעתי הוא הרבה יותר טוב באוויר מאשר על משטח. כתבתי עליו בדף האחרון של השרשור המקורי עליו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=318298.10. הביקורת שם עדיין תופסת גם אחרי כמה חודשי שימוש, רק שהייתי מוסיף שזמן הבטריה שלו (יומיים מקסימום) מאכזב.

פורסם

אם הנזק לא ממש חמור, אם יש לך 2 ידיים ימיניות, אתה יכול לנסות לפתוח אותו ולנסות להלחים בחזרה את הקונקטור.

פורסם
  • מחבר

זה נראה אבוד - ה- PCB עצמו כבר ממש נשבר.

פורסם

הדונגלים לא מקודדים פר פריט

אני משתמש בMX1000 שלי דרך הדונגל של המקלדת ועובד מצויין :)

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ שרשור ישן שלי כדי לעדכן. פניתי לתמיכה של לוג'יטק לפני מספר חודשים ונאמר לי בפירוש שאי אפשר לקנות דונגל חלופי ל- MX AIR. הפלא ופלא, לפני כמה ימים במקרה חיפשתי עכבר באיביי ותהיתי אולי מישהו מוכר דונגל חלופי. מסתבר שכן - 25$ כולל משלוח. הגיע ועובד יופי - פשוט צריך להשתמש בתוכנה עבור ה- MX Revolution.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים