עבור לתוכן

Project HTPC - Green Fire-Update 7 -Front Panel

Featured Replies

פורסם

http://img168.imageshack.us/img168/8559/91315841tq5.png

ניסיתי לעשות את זה בקו העיצובי שלך. שים לב שה DVD מוסתר מאחורי הפאנל הקידמי והכפתור שלו מועבר לצידו הימיני. (הייתי ממליץ לך להסתיר אותו גם אם אתה לא הולך על העיצוב הזה).

אם אתה לא חושב שאתה תצליח להעביר את הכפתור אז אפשר להשאיר אותו במקום שהוא נמצא בו.

בצד ימין של ה LCD נמצא הכפתור של התאורה האחורית של המסך ובצד שמאל שלו המקלט IR.

הכפתור הגדול בצד ימין למעלה זה כפתור הדלקה ומסביבו יש אור כחול. (אני חושב שראיתי כפתור כזה במוד AQUA (או משהו כזה) של דימה.

האור הכחול יהיה דלוק כשהמחשב יהיה דלוק.

והכפתור מתחתיו זה הכפתור של הריסט (ואני לא יודע אם יש כפתור עם אור כחול כמו למעלה אבל בקוטר יותר קטן ואם כן אז חשבתי שהנורה שלו תיהיה הנורה של ההארדיסק).

מתחת ל LCD יש 2 USB. (האמת שלדעתי 4 USB מקדימה ל HTPC זה מגושם מידי)

וזהו בעיקרון..

כמובן שגם אם אתה לא הולך על העיצוב הזה אתה יכול לקחת ממנו רעיונות או לשנות אותו איך שיהיה לך נוח.

• תגובות 71
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תראה, הרעיון עצמו יפה! אבל הוא לא בדיוק הטעם שלי, הוא יותר מידיי קלאסי כזה, כאילו אני מסתכל על זה ואני ישר חושב שזה נראה כמו וידאו או דיוידי, ואני רוצה משו קצת שונה.

תראה אני מאוד אהבתי את הרעיון של הסתרת הכונן, אני אחשוב על זה. וגם נראה לי שאתה צודק בקשר לUSB וש-2 יספיקו לי. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת, וכרגע אין לי ממש זמן בגלל הבגרות בהסטוריה, אבל לאחר הבגרות אני יוכל להגדיש יותר זמן כדי לחשוב על זה.

דרך הגב, הכפתור הזה עם האור הכחול מסביבו, הוא עולה 20$ לא כולל משלוח, ואתה חייב להסכים איתי שזה דיי הרבה...{אם מוכרים את זה בארץ אז תגידו לי איפה =]}

פורסם

אוקי הבנתי אותך. בקשר לבגרות בהסטוריה אל תדאג אתה לא לבד :).. יום שני זה נגמר.

לגבי הכפתור לא ידעתי את זה. זה באמת לא שווה 20$ :screwy: (אתה בטוח שאחד עולה 20??).

פורסם

שניר צודק,20$ זה המחיר שרוב החנויות מוכרות את הכפתור הזה.

אבל...

מצאתי לך אחד שיותר זול ב-3$,למקרה שתיהיה מעוניין...

Preformance-PC

MuTaTiOn.

פורסם

אפשר להשיג את הכפתור הזה בארץ?

ז"א לא מחנויות בחו"ל

פורסם

אני בספק.

בעבר חרשתי על אתרי חנויות בארץ ע''מ לקנות אחד-שניים.

לא מצאתי חנות שמוכרת.

ומסתבר שגם עכשיו חנויות לא מוכרות זאת (לא באלו שאני חיפשתי).

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

MuTaTiOn האתר שהבאתה לי סוס!!! באמת! המשלוח שם לארץ הוא רק 5$, ככה שהרבה יותר משתלם להזמין משם {כי באתר פרוזט PC המשלוח הוא 30$}, יכול להיות שאני אזמין שני מפסקים, אחד טבעת{כיבוי} ואחד נק' {ריסט}

אני רוצה להתיעץ איתכם. אם נגיד אני מזמין סוויטצ' {שישמש להדלקה/כיבוי של הלדים} איזה מהם כדאי לי להזמין?

את זה:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=374_376&products_id=657

או את זה:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=374_118&products_id=21776

פורסם

ה''סגנון צבאי'' יותר יפה,

רק שאני לא בטוח שזה יתאים לסגנון המארז.

איפה הוא הולך להיות ממוקם?

(מצטער אם כבר אמרת,לא שמתי).

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

תאמת, אני חושב שהסגנון הצבאי יתפוס יותר מידי מקום. וזאת בעיה כי תכננתי להתקין את הסוויטצ' על הפאנל, ואני לא מוצא מקום שהסוויטצ' הצבאי יהיה כל כך קשור....

מה גם שהסוויטצ' הצבאי יקר יותר בערך פי 3 מהסוויטצ' השני.

פורסם

לא מצאתי יותר זול באף אחת מהחנויות שברשותי (בחו''ל),ויש הרבה.

בעיקרון הסגנון הצבאי יותר יפה,אם אתה חושב שזה ישתלב,אז זה ישתלב.

נראה לי שמתחת ל-USB זה יהיה מיקום טוב בשבילו.

MuTaTiOn.

פורסם

MuTaTiOn האתר שהבאתה לי סוס!!! באמת! המשלוח שם לארץ הוא רק 5$, ככה שהרבה יותר משתלם להזמין משם {כי באתר פרוזט PC המשלוח הוא 30$}, יכול להיות שאני אזמין שני מפסקים, אחד טבעת{כיבוי} ואחד נק' {ריסט}

אני רוצה להתיעץ איתכם. אם נגיד אני מזמין סוויטצ' {שישמש להדלקה/כיבוי של הלדים} איזה מהם כדאי לי להזמין?

את זה:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=374_376&products_id=657

או את זה:

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=374_118&

products_id=21776

אני נכנסתי לאתר הזה וראיתי שהמשלוח הכי זול הוא $24.65

איפה ראית משלוח של 5 דולר?? תוכל להראות לי?

פורסם
  • מחבר

בShiping Estimate אתה בוחר בISrael ואז רשומים לך כמה משלוחים, אחד מהם הוא " United States Postal Service (1 x 0.20lbs) (First Class Mail International Package (Varies) (No Tracking))" המשלוח הזה עולה $4.90

עריכה:

כנראה שבסוף אני כן ילך על הסוויטצ' הצבאי כי הוא בא ממש טוב עם הסירטות של הפאנל הקידמי החדש שאני הולך עליו.

דבר ראשון החלטתי ללכת על 2 USBים, ודבר שני הכונן של הדיוידי יהיה מוסתר אך עדיין תיהיה מסביבו מסגרת.

קיצר, תמונה שווה אלף מילים

inoutsidefrontbe1.th.jpg

אחד מהכפתורים שבצד שמאל יהיה שונה, אני רוצה לקנות אחד טבעת והשני נק', ככה שאחד הוא הדלקה ואחד הוא של ריסט{באיזה צבע כדאי שהכבפות יהיה, כסוף או שחור?}. כמו כן הסוויטצ' יהיה בצבע אחר {אולי שחור, או קרבון, ויש מצב שאני אזמין אחד עם לד ירוק, אבל לא בטוח}

פורסם

בShiping Estimate אתה בוחר בISrael ואז רשומים לך כמה משלוחים, אחד מהם הוא " United States Postal Service (1 x 0.20lbs) (First Class Mail International Package (Varies) (No Tracking))" המשלוח הזה עולה $4.90

עריכה:

כנראה שבסוף אני כן ילך על הסוויטצ' הצבאי כי הוא בא ממש טוב עם הסירטות של הפאנל הקידמי החדש שאני הולך עליו.

דבר ראשון החלטתי ללכת על 2 USBים, ודבר שני הכונן של הדיוידי יהיה מוסתר אך עדיין תיהיה מסביבו מסגרת.

קיצר, תמונה שווה אלף מילים

inoutsidefrontbe1.th.jpg

אחד מהכפתורים שבצד שמאל יהיה שונה, אני רוצה לקנות אחד טבעת והשני נק', ככה שאחד הוא הדלקה ואחד הוא של ריסט{באיזה צבע כדאי שהכבפות יהיה, כסוף או שחור?}. כמו כן הסוויטצ' יהיה בצבע אחר {אולי שחור, או קרבון, ויש מצב שאני אזמין אחד עם לד ירוק, אבל לא בטוח}

אה כן פשוט הסתכלתי על מוצרים בעלי משקל גבוהה יותר ובעצם כך גם עולה מחיר המשלוח

פורסם

תשים 2 כפתורים עם לדים,אחד כחול,אחד כתום,זה יהיה יפה יותר מאשר עוד כפתור אחד קטן (לדעתי).

שהצבע של הכפתורים יהיו שחור (אמור להיות באתר).

בהצלחה בהמשך,

תמשיך לעדכן.

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים