עבור לתוכן

metal gear solid 4 - סיקור הוידאו של GT.

Featured Replies

פורסם

בנתיים נראה שהבאנדל החדש אזל ברוב החנויות והמוכרים באיביי חוגגים...

למישהו כבר יש את המשחק ויכול לתת התרשמות?

פורסם
  • מחבר

IGN נתנה הכל 10 למשחק

http://ps3.ign.com/articles/881/881472p5.html

בשנתיים האחרונות GAMESPOT איבדו איזה 7-8 כתבים ואנשי צוות מוכרים ומאז הציונים פחות ביקורתיים.

מה לעזעזל התירוץ של GAME TRAILERS לא לתת 10 גם ל MGS4?

פורסם

כה יוסף אין הרבהמה להתלהב מGAME SPOT

למרות שהתוצאה הממוצאת כרגע של המשחק היא 93%

פורסם

משחק מדהים, אני כבר בACT השני ואם לא הייתי עובד לא הייתי עוזב אותו עד שאני הייתי מסיים אותו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בשנתיים האחרונות GAMESPOT איבדו איזה 7-8 כתבים ואנשי צוות מוכרים ומאז הציונים פחות ביקורתיים.

מה לעזעזל התירוץ של GAME TRAILERS לא לתת 10 גם ל MGS4?

שלא מגיע לו 10? המשחק באמת טוב אבל אנשים נהיו פאנטים. ההתגנבות טובה מאד אבל הקרבות לא עוברים את הסביר. העלילה, כרגיל, מופרחת, פתלתלה ולא הולכת לשום מקום אמיתי. זה משחק שפשוט עובד הרבה הרבה הרבה יותר טוב כסרט (ומבחינת חלוקת הזמן בין סירטונים למשחק הוא באמת סרט)

פורסם

TEATIME - סיכמת ב2 משפטים את מה שאני חושב על הסידרה - זה צריך ליהיות סרט :)

איזה הפקת ענק עם כמה חלקים , עלילה קישקושים וכו :)

ליביו

פורסם

פשוט צריכים להקליט מישהו משחק ממש טוב ככה שזה יראה כמו קרבות בסרטים, לרנדר למנוע גרפי ממש מושקע (ןMGS4 כבר ממש קרוב לזה), לערוך בכבדות (ממש בכבדות.ממש ממש ממש בכבדות) ולשחרר לקולנוע

פורסם
  • מחבר

שלא מגיע לו 10? המשחק באמת טוב אבל אנשים נהיו פאנטים. ההתגנבות טובה מאד אבל הקרבות לא עוברים את הסביר. העלילה, כרגיל, מופרחת, פתלתלה ולא הולכת לשום מקום אמיתי. זה משחק שפשוט עובד הרבה הרבה הרבה יותר טוב כסרט (ומבחינת חלוקת הזמן בין סירטונים למשחק הוא באמת סרט)

אני מבין ואתה צודק.

מצד שני לדעתי משחק לא צריך להיות מושלם בשביל לקבל 10, אם בכלל יש כזה דבר "משחק מושלם".

בסיקור יש שאלה של טעם וריח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים