פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אהלן.כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה, אני נתקל בהודעה מעצבנת- מצורפת תמונה.מישהו יודע מה הבעיה/ פיתרון?תודה רבה מראש..![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אתה יכול ליצור ערכים בתוך אותו מיקום ברג'יסטרי? יש למשתמש שלך הרשאות ניהול במערכת?
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים תנסה ליצור משתמש חדש(בלוח בקרה>ניהול משתמשמים) עם הרשאות מנהל ולהכנס דרכו ואז לבצע את ההתקנה.
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מחבר אני כבר עכשיו האדמיניסטרטור של המחשב..אבל אני לא יודע איך אני משנה ערכים ברג'יסטרי..
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים התחל>הפעלהregeditותכנס לניתוב הזה שמופיעה אצלך בהודעהתנסה ליצור שם ערך חדש רק בשביל הבדיקה.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר כשאני מנסה להיכנס לתיקיה עצמה (Run), אני מקבל הודעת שגיאה- מצורפת תמונה, והתיקיה ריקה. וכשאני מנסה ליצור איזה ערך חדש, הכל אפור, ואני לא יכול לבחור בכלום.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים משהו כנראה פגע ביכולת של המערכת לערוך את הרג'יסטריתנסה להריץ את הקובץ הזה כדי לנטרל את מנגנון הרג'סטרי ואח"כ להפעיל אותו שוב כדי להפעיל את המנגנון ואז לבדוק שוב.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר אוקיי, זה התקין, תודהרבה!אבל זה מוזר מאוד, כי כשניסיתי להתקין את AVG אחרי שהפעלתי את הקובץ, אז הוא התקין רגיל וכו'..אבל, כשניסיתי להתקין Registry Mechanic, הוא שוב כתב לי את ההודעה על הרג'יסטרי, משום מה, החלטתי לבטל רק להתקנה את ה Spyware Terminator Real Time, ואז לחצתי על retray וזה התקין כמו שצריך. ולא הבנתי מה קשור הספייוור..אבל עכשיו הוא התקין ועובד כמו שצריך.מה קשור הספייוור, אם זה בעצם תיקן את הבעיה כי עובדה שאת ה AVG הוא התקין בלי בעיה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.