פורסם 2008 ביוני 1117 שנים ראיתי ברשת ( אתר נענע ) איזה מדריך נחמד אז קבלו אותו (דרוג מ1-10 = 5 נחמד לא רציני)http://www.metacafe.com/watch/1351961/illuminated_keyboard_hack/
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אני מאמין שכל מי שבפורום הזה או כמעט כולם יודעים הקלדה עיוורת ככה שזה לא ממש שימושי
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אני יודע הקלדה עיוורת, אבל אני תמיד מסתכל על המקלדת. (אפילו שרוב האותיות כבר מחוקות שם...)
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים הביצוע גרוע... אבל הרעיון של לחבר את הלדים אל יציאה של הScroll Lock מעולה.בכל מקרה, תודה שהבאת את זה לפה..Aviko
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים התוצאה הסופית של זה חמודה אבל זה בסה"כ דבר מעפןנתחיל ככה: קודם כל במקום להרוס לד קיים ולהרוס פונקציה אחת מ - 3 הפונקציות שקימיותלמה לא לקבל את המתח ישירות מה - 5V ולעשות מפסק OFF\ON?זה לא משנה עם זה מקלדת USB או PS2 כי שניהם זה 5Vולפי מה שזה נראה לי זה לא USBנמשיך: לא צריך את זה כי יש את האור של המסך איתו אני כותב עכשיו למעשהעוד דבר חשוב: אני רציתי לעשות מודינג כזה למקלדת שלי היא עד עכשיו פה פתוחה עם איזה לד מחובר עליהזה לא ממש יפה זה לא הלך לי טובאז בקיצר זה לא שווה כל כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.