פורסם 2008 ביוני 1117 שנים שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים כשהוא "לא עולה", באיזה שלב זה נתקע?הגישה לביוס חלקה? כל הדלקה אתה יכול להגיע אליו בלי בעיה?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר מסך שחור, לא רואים שום תהליך.רציתי לציין שהמסך מחובר בחיבור דיגיטלי וחובר גם בחיבור הכחול (מה שמו ?) אך ללא הואיל.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים תעלה עם מפרט מינימלי כמו שמומלץ בתגובה הראשונה בסטיקי(ספק, לוח, מעבד, סטיק אחד של זיכרון, כ.מסך אם אין מובנה), ללא שום כרטיס PCI\הרדיסקים\חיבורי USB מיותרים.אם הבעיות ממשיכות תתחיל לשלול חלקים,ספק ו-כ.מסך כבר שללת.אם יש לך יותר מסטיק אחד של זיכרון תנסה כל פעם סטיק אחר ותשלול את הבעיה הזאת.מה שישאר זה הלוח-אם.אם תעשה את כל התהליך ותגיע למצב שבאמת אתה חושד בלוח (ועדיין קיימת אחריות), אין יותר מידי ברירות חוץ מלשלוח למעבדה שיריצו עליו בדיקות.שיהיה בהצלחה.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר תודה רבה, הבדיקה תבוצע בימים הקרובים מכייוון שאני בבסיס.הלוח כבר לא תחת אחריות.שאלה נוספת, המחשב יכול לעלות בלי זכרונות בכלל עד לשלב מסויים ?
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים תודה רבה, הבדיקה תבוצע בימים הקרובים מכייוון שאני בבסיס.הלוח כבר לא תחת אחריות.שאלה נוספת, המחשב יכול לעלות בלי זכרונות בכלל עד לשלב מסויים ?ממש לא.
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים אם יש לך כרטיס מסך מובנה על לוח האם תבטל אותו מהביוס ותנסה להוציא ולחבר מחדש את הכרטיס מסך לאחר מכן כיבוי מלמחבש שלא יקבל חשמל תדליק מחדש ואני מאמין שיעבוד לך - גם לי הייתה אותה בעיה שרכשתי כרטיס מסך חדששיהיה בהצלחה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.