עבור לתוכן

נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן...תודה לעוזרים!

Featured Replies

פורסם

היי!

מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן.

אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב....

המון תודה מראש...

פורסם

אני השתמשתי בWRT54GL , על פס של 1.5/500 , ובוא נגיד שהפס שלי היה סחוט כל היום , אני הייתי צריך לעשות RESTART לראוטר ולמודם כל איזה יום

יש מצב הבעייה הייתה במודם

זה אחלה של נתב בכל מקרה

פורסם

אם אתה משתמש בכל תוכנת P2P תתצטרך לשים FIRMWARE אחר בשביל שה-LINKSYS לא יתקעו כל יום...

חוצמזה, הם מצויינים, ויש להם תמיכה נרחבת באינטרנט, מה שכן, שים לב איזה גרסה אתה לוקח כי לא לכולם יש FIRMWARE... ובלי זה, זה לא שווה את זה.

לי יש את גרסה 4 נדמה לי, כבר 3 שנים, והוא באמת סבבה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה משתמש בכל תוכנת P2P תתצטרך לשים FIRMWARE אחר בשביל שה-LINKSYS לא יתקעו כל יום...

חוצמזה, הם מצויינים, ויש להם תמיכה נרחבת באינטרנט, מה שכן, שים לב איזה גרסה אתה לוקח כי לא לכולם יש FIRMWARE... ובלי זה, זה לא שווה את זה.

לי יש את גרסה 4 נדמה לי, כבר 3 שנים, והוא באמת סבבה.

יש לך את הGL בסוף?

איפה בודקים גירסה?

האם יש לו אופציה של IP סטטי בלי חייגן?

פורסם

לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר IP STATIC אלא אם הספק נתן לך את זה.

לי היה לי סטטי בכבלים לפני שנה ולא היה בעיה... אבל אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר...

כרגע המודם שלי הוא מי שמחובר למודם ועושה את ההתקשרות, כמו כן, יש בו אופציה להפעלת DYNAMIC DNS TRACKER כמו DYNDNS או NOIP וככה אפשר בקלות למצוא את עצמך גם שמוחלף ה-IP.

אני לא בבית, אז אני רק יכול לראות את ה-WEBGUI ושם לא כתוב הגרסה המדוייקת... אם זה קריטי לך לדעת, תשלח לי בבקשה הודעה בפרטי ושאני אגיע הביתה אני אבדוק.

הגרסה רשומה על הקופסה, ואם לא, אז על הרטואר עצמו מלמטה... יש ב-WIKI הסברים מפורטים לגבי איזה כדי לקחת ואיזה FIRMWARE יש בחינם.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני יודע, אין כזה דבר IP STATIC אלא אם הספק נתן לך את זה.

לי היה לי סטטי בכבלים לפני שנה ולא היה בעיה... אבל אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר...

כרגע המודם שלי הוא מי שמחובר למודם ועושה את ההתקשרות, כמו כן, יש בו אופציה להפעלת DYNAMIC DNS TRACKER כמו DYNDNS או NOIP וככה אפשר בקלות למצוא את עצמך גם שמוחלף ה-IP.

אני לא בבית, אז אני רק יכול לראות את ה-WEBGUI ושם לא כתוב הגרסה המדוייקת... אם זה קריטי לך לדעת, תשלח לי בבקשה הודעה בפרטי ושאני אגיע הביתה אני אבדוק.

הגרסה רשומה על הקופסה, ואם לא, אז על הרטואר עצמו מלמטה... יש ב-WIKI הסברים מפורטים לגבי איזה כדי לקחת ואיזה FIRMWARE יש בחינם.

תודה, אני רוצה לקנות אותו מחר אז אני אשמח אם תוכל לומר לי איזה דגם מדוייק...

ואגב, מה זה WIKI?

פורסם

תכתוב ב-GOOGLE

WIKI

או WIKIPEDIA

יש שם הסברים... על ... הכול :)

תשלח לי הודעה בפרטי, אני לא אזכור אחרת, אני בבית רק לקראת 9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים