פורסם 2008 ביוני 1317 שנים איזה יופי... ה-DiamondBack שלי יצא ככה מהמפעל, ועדיין העכבר החדש שלך יותר יפה.
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים צבע פריימר זה צבע שמשתמשים בו לפני שכבת הצבע הרצוייה, ע"מ לקבל איכות צביעה טובה יותר, ואורך חיים ארוך יותר של הצבע.וההבדל בין שתי התמונות, אם היית קורא, הוא שבשניה זה לאחר צביעה בלקהמדהים!
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים קראתי, פשוט עד היום היתי בטוח שלקה זה בצבע של עץ כזה וזה מיודע לעץ בלבד אז עכשיו אתה יודע שלא
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים אני לא אהבתי את המראה שלאחר הלקה.הייתי מוותר עליו ובכך יוצר מראה מחוספס ומט.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים לדעתי גם אחרי הלקה זה די יפה אבל יותר יפה כשזה מט...השאלה היא האם זה נוח בכלל או שזה נותן/משאיר תחושה לא נעימה או שאולי בכלל אי אפשר לגעת בזה בלי לקה?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים וואוו מדהים!איפה אתה גר?אם אני מביא לך עכבר כזה נאכס יש מצב אתה עושה לי אותו דבר?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים שלח לו הודעה פרטית, שם הוא יגיד לך תמורת כמה הוא מסכים, אם הוא מסכים.ואם כבר הגבתי, העכבר נראה מדהים.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים נחמד מאוד. לפי דעתי האדום קצת חזק מידיי. הייתי עושה את החיתוכים קטנים יותר , שיראו קצת פחות את האדום.אבל עדיין מדהים מה שעשית לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.