פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מוזר לחזור ולדפדף בפורומים אחרי העדרות של למעלה מחצי שנה... אני גם דיי בטוח שרבים פה חשבו שנטשתי את התחום... הייתה תקופה שגם לי בעצמי עלתה שאלה קשה של "האם שווה להמשיך את הפרוייקט האחרון שלי". כן בהחלט הייתה לי תקופה ארוכה מאוד שלא היה לי זמן למודינג בכלל, התוכניות והסדרי עדיפויות שלי בחיים השתנו באופן קיצוני למדי ולקח לי זמן להתאים את עצמי לחיים החדשים. עכשיו אני מוכן לחזור לתחום המודינג. לא, רוב הסיכויים שלא באותו המרץ שהיה לי לפני זה, יש לי הרבה דברים חדשים על הראש ולצערי, מודינג לא בראש סדר העדיפויות שלי, למרות שאני כן מאוד נהנה מהפעילות שכרוכה בזה אבל מספיק עם הסיפורים וההקדמות, הרי שרובכם נכנסתם לפה בגלל הכותרת, נכון? אז ככה, לפני שאנשים פה מפציצים אותי פה בשאלות אני יסגור כמה פינות: 1. כן בקרוב צפויה חזרה לפעילות בכל מה שקשור לפרוייקט פרארי. 2. יומן העבודה של פרארי יפתח ברגע שתהיה התקדמות ממשית בתהליך, אני מבקש לא ללחוץ עליי בקטע הזה, ואני חוזר ואומר הפרוייקט לא מת! 3. למרות ההעדרות הארוכה אני עדיין מומחה מודינג ואתם עדיין מוזמנים לפנות אליי בכל נושא שקשור לתחום (המודינג, לא האלקטרוניקה ) ועכשיו סוף סוף לנושא הדיון. התפנה לי קצת זמן לאחרונה והחלטתי לעשות ניסוי ולעשות משהו שעוד לא עשיתי בעבר וזה מודינג לעכבר.הרציתי משהו מקורי ואישי ומשהו שאני יוכל להשתמש בו בעתיד. אז אחרי שעשיתי כמה תכנונים בסיסיים ומצאתי קורבן מתאים הלכתי על זה. הקורבן: עכבר אופטי פשוט של LOGITECH דבר ראשון שעשיתי הוא לפרק את העכבר ולצפות את הקליפה העליונה בטייפ טפלון למניעת הדבקות אחרי זה ציפיתי את הקליפה ב 2 שכבות בד קרבון מוספג בדבק אפוקסי (שכבה תחתונה דינה ודחוסה יותר ליצירת רקע ושכבה עליונה למראה קרבון קלאסי) אחרי שכל העסק התייבש, הסרתי את הציפוי קרבון ושייפתי אותו לצורה. זה מה שהיה לי באותו שלב: לאחר מכן התחלתי בעבודה יותר עדינה. הלכתי על מראה ספורטיבי. ועשיתי פריצות אורכיות בקליפה הראשית: ולאחר מכן גם בעכבר עצמו לאחר מכן הקליפות של העכבר נצבעו בצבע פריימר ולאחר מכן בצבע אדום לקחתי פיסה קטנה של רשת עדינה (כמו הרשתות נגד יתושים) והדבקתי אותה מבפנים לאחר מכן גם הקליפות קרבון נצבעו בלקה והמוצר הסופי לאחר הרכבה ובפעולה בחושך הגימור עדיין לא מושלם. צריך לעשות פוליש ללקה, אז כל פני השטח יהיו חלקים כאילו יצאו ממפעל. חוץ מזה העכבר דיי גמור. סה"כ הושקעו פה בסביבות 5-6 שעות עבודה. כן במקרה ששכחתי לציין, העכבר הזה ישמש כנלווה לפרוייקט פרארי
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים פשוט לא ייאמן !!מדהים פשוט איך לקחת איזה עכבר מעפן של לוג'יטק (אני חושב) ועשית לו מוד כזה - ממש כאילו זה יצא מהמפעל!! כל הכבוד!חשיבה פשוט גאונית. הלד בפנים מוסיף הרבה ... המשך כך!
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים SSR, שלוש דברים- 1- טוב לראות אותך שוב כאן ונמתין בסבלנות לעדכון הבא עם הפרארי. 2- מוד ממש יפה! (אפשר קצת הסבר על הקרבון הזה? מאיפה משיגים ואיך הוא עובד..) 3- בהצלחה בעבודה או במה שאתה עסוק בו כרגע!
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מחבר תודה אנשים איך התחושה שלו ביד? תחושה טובה מאוד, שמרתי על התכונות הארגונומיות של צורת העכבר, ככה שמבחינת התאמה ליד הוא עדיין מאוד נוח כמה עלה לך בסה"כ ההכנה שלו? כלום. כל החומרים נלקחו מהעבודה. אם הייתי עושה את זה באופן פרטי אני חושב שזה היה מסתכם בסביבות 20-30 שקל בעלות חומרים + זמן עבודה אפשר קצת הסבר על הקרבון הזה? מאיפה משיגים ואיך הוא עובד קרבון או בעצם סיבי פחמן, משמש בעיקר תעשיות מטוסים ולעיתים גם רכבי ספורט. החומר המרוכב בעל יחס משקל/חוזק הכי טוב. מגיע בדרך כלל בצורת עריג שאותו יש להספיג בדבק אפוקסי ע"מ להקנות לו את התכונות המכניות שלו. לפעמים משתמשים בו גם ליופי כמו במקרה שלי. אם אתה רוצה מידע מפורט אני מציע שתחפש באינטרנט. לגבי השגת החומר, יהיה לך קשה מאוד למצוא אותו באופן פרטי והוא גם דיי יקר (משהו כמו 100$ ל מטר מרובע) שוב תלוי איזה סוג עריג (יש המון)
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים תשמע אפשר לשנות את העיצוב אבל אם משהו נפגע או שזה לא נוח הלכו 200 שקל לפחות.לעומת זאת על עכבר כזה לא כול כך חבל...
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים רעיון מעולה, וביצוע מדהים אני מקווה שתעבור שוב גם על הצבע האדום ולא רק על הקרבון, ואולי לשים גם לו קצת לקה...
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים וואו!אני פשוט נהנה יותר ויותר לראות את צורת העבודה שלך...לא פלא שלקחת מקום ראשון בתחרות :]Aviko
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מזה הצבע הזה: "בצבע פריימר" מזה?? ואיך לעאזעל זה יצא לך קטלני טילים בסוף כי באמצע זה כזה נראה אדום מזעזע חזק מידי בכל אופן איך הפכת מזה: לזה: זה בכלל לא אותו הדבר זה 2 דברים שונים לגמרי עריכה: חוץ מזה, תמיד רציתי וחיפשתי את ההזדמנות לשאול אותך לגבי הפרויקט הקודם שלך DHCP איך בנית את זה מקלט אינפרה? כי אני גם בניתי אחד וזה לא עובד בכלל יש לך טיפים או איזה שהם תקלות שהיו לך איתו ופתרת אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.