פורסם 2008 ביוני 1117 שנים 1. מה בעיה שלך מה ?מה שכתוב לך שם ב C אתה מעתיק ל D (לוחץ עם עכבר על D new volume ) ואז הוא כחול ומסמן בלי זכרון על C .הרי שםה הכל בעברית !2. 66 גיגה ב PROGRAM FILES ? אתה לפתוח אותו מתמונה (לוחץ על +) ורואה מי זה תופס. אני מנחש זה הורדות בעיקרשל אימיול. אם זה איניול אתה מעביר ספריות הורדה שלו ל D ומגדיר לו שהספריות ב D . ותעלה תמונה של PROGRAM FILES שהוא פתוח.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר הנה התמונה תגיד לי מה עכשיו לעשותאני גם חושב שזה אימיול השאלה איך אני מעביר אימיול לD בלי למחוק ולהתקין מחדש רק דרך האימיול עצמו או מה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים אני מצטער עברית שלי לא טוב.אבלאתה לא לעשות מה אני אומר !! אני אומר ללחוץ + ב TREE SIZE ומה אתה לעשות ? איפו בדיוק אתהללחוץ על + ? הא ?באימיול ב OPTIONS אתה רואה איפו ספריות היום, סוגר אותו, גוזר ומדביק ספריות שלו ב D ,פותח שוב אימיול ועכשיו באותוה דרך משנה לו למקום חדש ש ב D .
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר אה חשבתי אתה מסתלבט עליי עים הדיבור חח טוב שנייה אני יצלם לך שובשנייה אני יצלם לך שוב..ולא הבנתי את ההסבר על האימיול מצטער
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים חביבי שליחבר שלך שמבין קצת במחשבים שעוזר לך לקרוא מה אני כותב לך ומה לעשותאתך - אני לא יחול להמשיך יותר.SORRY .
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר טוב שנייה אני יגיד לו רגע..והנה התמונות שביקשת הצלחתי[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים ננעל על הקפצה.זאת האזהרה השניה שלך, שים לב שבאזהרה הבאה תושתק\תורחק מהפורום.קרא את החוקים לפני המשך שימוש בפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.