פורסם 2008 ביוני 1117 שנים שלום,התקנתי את כול הדברים שלי בכונן C ועכשיו הוא מפוצץ עד הסוף ונמחשב גם לא זז ועושה בעיות רציתי לדעת אם יש דרך להעביר את כול מה שמותקן על C לכונן D בלי למחוק ולהתקין מחדש..כולל אימיול..תודה לעוזרים.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים התקנות? לא.דאטה (וידאו, מוזיקה, קבצי טקסט למיניהם)? כן.אחרי העברת קבצים שכזו כדאי לבצע איחוי לC.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מה זה הכל תוכנות ?תעביר MY DOCUMENTS וכל הדאר, וזכרון וירטואלי ל D .ואם לא יודע איך - תשאל פו בפורום.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר מה זה הכל תוכנות ?תעביר MY DOCUMENTS וכל הדאר, וזכרון וירטואלי ל D .ואם לא יודע איך - תשאל פו בפורום. איך?????
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים נתחיל במסמכחםקלי ימין על איקון מסמכים שלימאפיניםושמה הכפתור שבאמצע - באנגלית השמו שלו MOVE ומסמן לו D וממשיך.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים דאר וואלה לא תופס מקום.אתה להוריד TREESIZE להריץ על C ושם תמונה בפורום.http://www.download.com/TreeSize-Free/3000-2248_4-10139400.html ועד אז אני מצלם לך על זכרון וירטואליקליק ימין על מחשב שלי - מאפיניםועכשיו לפי תמונותל C מסמן ללא קובץ החלפהל D מסמן כמו שיה על C והכי טוב גודל מנוהל ע"י מערכת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר צילמתי תמונה מהתוכנה הזאת איך שמים פה?ובקשר להוראות שצילמת לחצתי רק על-מנוהל ע"י מערכת ולא השתנה כלום מה לעשות שם לא הבנתי? אגב יש לי 500 גיגה בדיסק קשיח..
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים שאתה כותב כאן יש בצד הימין איקון וכתוב אפשרויות נוספות. לוחצים עליו ומצרפים קובץ תמונה שלךלזכון וירטואלי בתמונה אחרונה אתה צריך לסמן עם עכבר איזה כונן בחלון הלבן. C או D ולכול אחד לבחור מה לעשות שם.
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר אני לא מצליח לעלות תתמונה היא גדולה מידי או משהו יש לך איסיקיו? אני ישח לך שם וזהו חבל על בלאגן...
פורסם 2008 ביוני 1117 שנים מחבר הנה התמונות וצלמתי לך גם את מה שאמרת לי להכנס שתראה ותגיד לי איזה מספרים והכול לרשום לך שם[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.