עבור לתוכן

The Simpsons Game - Warning

Featured Replies

פורסם

עוד מלפני שהיה לי את ה PS3 ידעתי שהמשחק הראשון שאני אשחק יהיה ראצ'ט והשני יהיה המשחק של ה-Simpsons.

אני פשוט מעריץ גדול של הסדרה ובוידיואים שהורדתי מהאינטרנט הוא נראה ממש טוב מבחינה גראפית, משחקית ומהדיבוב של ה-Castהמקורי.

בסופ"ש קיבלתי את המשחק מבן דוד שלי, נרגש ומלא ציפיות הכנסתי את המשחק ל PS3 שלי והתחלתי לשחק.

אויש כמה שהתאכזבתי...

שיחקתי במשחק הזה פעמיים. ארבעים דקות בפעם ראשונה ועוד חצי שעה/עשרים דקות בפעם השניה. אני לא חושב שאני אכניס אותו עוד פעם למכשיר...

גראפיקה נוראית, משחקיות עוד יותר נוראית, משימות לא כיפיות, הכל משעמם וחסר מעוף - אכזבת השנה בשבילי... כמה שחיכיתי לשחק במשחק הזה - ככה נפלתי.

הדבר הטוב היחידי במשחק זה הדיבוב של צוות השחקנים שגם מדבב בסדרה וממנו מאד נהנתי (רק שהמנוע שהמתכנתים בנו בשביל לזרוק משפטים רנדומליים במשחק גם הוא מסריח!).

היה להם את כל הכלים לעשות את זה משחק אדיר. הצוות המקורי, כלים ליצור גראפיקת Next Gen, רעיון מגניב שצוחק על כל הז'אנרים של משחקי הוידאו ומשחקי הוידאו בכלליות. הם לא עשו עם זה כלום... פשוט אכזבה...

להתרחק...

אגב,

המשחק שבן דוד שלי הביא לי הוא משחק שהוא זכה בתחרות ב vgames או ב gamer אני לא זוכר, אבל הוא הגיע בלי קופסא ושמתי לב שכתוב על הדיסק Promo. כלומר זה הדיסק שהם מקבלים מהחברות כדי לעשות Review למשחק.

מותר להם בכלל לחלק אותו כפרסים בתחרויות או משהו כזה? משהו פה מסריח.

פורסם

בכלל -יש- משחק של הסימפסונז?

נע.. בכל מקרה זה מועד לפורענות.

פורסם
  • מחבר

יש משחק של ה Simpsons שיצא בתקופה שהסרט יצא.

ולפי הוידיואים הוא נראה מבטיח ביותר.

פורסם

הביקורות שלו לא היו משהו

ני לא מבין למה לא בדקתה ביקורות לפני ?

סך הכל זה משחק ממוסחר שיצא להרבה קונסולות ביחד

לא היו לי ציפיות ממשחק כזה -וזה מסוג המשחקים שבדרך כלל מסריחים

פורסם

חבר שלי הוריד את הדמו שלו ל PS3 ואז גם קנה אותו...

הוא אומר שהוא נהנה ממנו אבל לדעתי הוא באמת חסר תוכן ומשעמם, ממש לא מומלץ...

פורסם

זה הביקורת של גימספוט -

The Simpsons Game

סך הכל ציון 7

לי לא יצא לשחק במשחק בינתיים

אבל אני בטוח שבכל פלטפורמה שהוא יצא אליה יש משחקים טובים בהרבה

פורסם

...אז כנראה שאתם לא חובבי הסדרה סימפסונס!

מצטער לומר לך אבל אם אתה מחפש משחקים עם גרפיקה "לא מהעולם הזה" אז סימפסונס זה לא התשובה בשבילך!

המשחק מציג את עולם הסימפסונס בצורה הכי טובה ואמיתית שניתן. הדמויות, העלילה, ההומור, קטעי המעבר, השנינות שנמצאת בכל מקום - הכל נאמן למקור בצורה הכי מקורית וטובה שיכולה להיות!

שיחקתי במשחק והתענגתי על כל רגע במשחק הזה. אין לי ספק שזה אחד המשחקים שאני אהנה לשחק שוב בעתיד כשאני אצטרך זריקת הומור סימפסונית צהובה וחלקלקה.

וקרירין, מאסתי בך... פשוט כך... השקפת עולמך צרה כעולם הנמלה.

תגובותיך רדודות וצפויות כמו המפלס של הכנרת בימים אלה ובעתיד שמתקרב.

ואם אפשר - אל תגיב. פשוט תחסוך ממני את התגובה השקופה המיותרת

פורסם

תשחרר תי (: סתם משחק כמו כל משחקי הסימפסונס למינים שיצאו עד ההיום

פורסם

זה הביקורת של גימספוט -

The Simpsons Game

סך הכל ציון 7

לי לא יצא לשחק במשחק בינתיים

אבל אני בטוח שבכל פלטפורמה שהוא יצא אליה יש משחקים טובים בהרבה

טוב דוקטור

פורסם

kisin אתה חושב שמשחק שקיבל ממוצא 7 גם מגימרים וגם ממבקרים הוא כזה גדול ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וחוץ מזה תבדוק ציונים של משחקים מבוססי סדרות\סרטים ואז תגיד אם התגובות שלי מטומטמות

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמשחק עם ציון 7 נחשב גרוע...

ממש לא

פורסם

kisin אתה חושב שמשחק שקיבל ממוצא 7 גם מגימרים וגם ממבקרים הוא כזה גדול ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וחוץ מזה תבדוק ציונים של משחקים מבוססי סדרות\סרטים ואז תגיד אם התגובות שלי מטומטמות

אתה חושב שאתה מגלה למישהו משהו חדש בזה שאתה אומר שמשחקים שמבוססים על סדרות וסרטים בדרך כלל גרועים?

פורסם

המשחק הזה נועד אך ורק לחובבי הסידרה - ואני בנהם. קניתי אותו ומאוד נהניתי, המשחק משקף יפה מאוד את עולם הסימפסונס וזה מה שציפיתי ממנו.

פורסם

אני אפילו לא רואה את הסדרה אבל נהניתי לשחק!

אם אתה משחק שני אנשים אז זה ממש כיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים