עבור לתוכן

זקוק להסבר בסיסי בנוגע ל"מגבר אוזניות" ולהמלצה לאוזניות (+מגבר?)

Featured Replies

פורסם

מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות?

אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב.

אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום.

בנוסף, הייתי רוצה שדרוג.

כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס.

תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)?

תודה רבה!

נ.ב.

הכל מיועד רק למוזיקה.

פורסם

אתה מוגבל לארץ בלבד?

פורסם
  • מחבר

לא.

פורסם

לשימוש ביתי בלבד? איזה מוזיקה אתה שומע איתן?

אגב, בחירה מצוינת לכרטיס קול :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן, לשימוש ביתי.

סוגי המוזיקה יהיו רוק (בעיקר משנות השישים והשבעים), ג'אז ומוזיקה קלאסית.

כן, אני מאוד ניהנה מהכרטיס, ואוזניות חדשות ודאי יכפילו את ההנאה.

תודה על שהמלצתם לי עליו :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

הרשה לי רק לחזור לשאלה שלי מלמעלה - הסיבה שאתה ממליץ על קניית מגבר יחד עם הK701 היא שהווליום שלהן בלעדיו פשוט חלש מדי, או שיש למגבר מטרות אחרות?

תודה.

פורסם

מגבר אוזניות נותן אפשרות לעוצמות שמע גבוהות יותר וגם משפר את חדות ובהירות הצליל.

הצורך במכשיר כזה היא רמת האודיופילם שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה!

יוסי, האם יש עוד אפשרויות שאפשר לשקול, או שהK701 לכל הדעות עדיפה על המקבילות לה בתקציב?

פורסם

דווקא אני לא חובב גדול של ה-701 (אני חושב שהן דיי משעממות וחסרות נשמה, לא מתאים ל-AKG לדעתי). DT990 יכולה להיות אפשרות טובה מאוד אם תאהב את הגוון שלהן (הטרבל שלהן מוגבר יותר מאשר ברוב האוזניות).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

גוון בהיר מדי אני דווקא חושב שאעדיף פחות. איך הDT880 בהשוואה?

יש עוד אופציות שמתקבלות על הדעת?

תודה!

פורסם

בערך אותו הדבר. אבל כדאי לבדוק אותן. רוב האנשים לא מחשיבים אותן כבהירות בצורה מיוחדת.

Anatoli.

פורסם

אני אישית מאוד אוהב דוקא את ה880 יותר מאשר 990 ,הסאונד של 880 יותר ניטראלי לדעתי, ה990 נישמעות לי כאילו הדליקו לאדנס ל 880.

אך בכל מקרה אני ממליץ לך לשמוע אותן קודם ורצוי שיהיו אחרי BURNIN. לגבי ההגברה לי יש את הדגם 250 אוהם דגם 2003 הוא נדחף די בקלות יחסית להתנגדות הגדולה שלהם אך כדי להגיע למלוא הפוטנציאל שלהם כדאי להשתמש במגבר (עדיף מנורות). היום יש שלוש דגמי התנגדות שונים 80 250 ו 600 אוהם לדעתי דגם ה80 אוהם יהיה עוד יותר קל לדחיפה.

דבר נוסף שטיפה לא קשור לבייר, הצמד שהכי אהבתי בצירוף הכרטיס קול שלך היה מגבר ווינסנט KHV111 ואוזניות של אודיו טכניקה A900. ואני לא אוהב במיוחד את A900.

פורסם
  • מחבר

אז נשמע שה880 הוא הזוג המתאים לי. דרך אגב, אין לי אפשרות לשמוע אף אחד מהזוגות הנדונים, אחרת עזרתכם לא הייתה כ"כ חיונית. אני יודע שיש בזה סיכון מסוים, אבל לא מדובר בסכום כסף נורא מדי, ואני גם די בטוח שלא אשנא אף אחת מהאפשרויות.

אני חושב שהKHV111 בנוסף לA900 יחרגו מהתקציב. חשבתי לבחור במגבר שהוצע לי קודם, הLD MKIII, שלפי העדויות בהחלט מספק, בשילוב עם ה880.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים