עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין הQ9300 לQ9450 -- ללאOC

Featured Replies

פורסם

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350

משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים

אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין

נ.ב- שאר המפרט

ASUA P5Q PRO

ANTEC SONATA III+500W

ARCTIC COOLING 7 PRO

OCZ 4GB CL4

WD 74GB RAPTOR 10000RPM

SEAGATE 500GB 32MB

LEADTEK QUADRO FX3500

פורסם

ממש לא כדאי לך לקחת את ARCTIC COOLING 7 PRO, הוא לא מספיק טוב בשביל מעבד 4 ליבות.

הטמפ' של שני המעבדים גבוהות יחסית למעבדים אחרים ולכן הקירור יעבוד כל הזמן על מקסימום וירעיש נורא!

לגבי הבחירה... אני ממש אבל ממש לא רואה את הצורך ב-Q9450... ואפילו חושב שזה מאוד מטופש שקנות מעבד במחיר כזה...

לדעתי Q9300 יעשה את העבודה.

עצה - קנה קירור טוב יותר. ממליץ על Thermalright Ultra -120 eXtreme

פורסם

איזה שטויות, המעבד מיוצר ב45MN, הוא לא יפלוט עד כדי כך, ובטח שלא יגרום לאיוורור להיות ב100% כל הזמן :kopfpatsch:

למה לעזאזל שהוא יקנה קירור ב400 שקל אם הוא אפילו לא עושה OC??

קח את הAC7 ושים אותו על PWN, אתה לא תשמע אותו והטמפ' יהיו מעולות. אם בא לך להשקיע יותר קח V1 או SYCHE NINJA

פורסם

איזה שטויות, המעבד מיוצר ב45MN, הוא לא יפלוט עד כדי כך, ובטח שלא יגרום לאיוורור להיות ב100% כל הזמן :kopfpatsch:

למה לעזאזל שהוא יקנה קירור ב400 שקל אם הוא אפילו לא עושה OC??

קח את הAC7 ושים אותו על PWN, אתה לא תשמע אותו והטמפ' יהיו מעולות. אם בא לך להשקיע יותר קח V1 או SYCHE NINJA

אני לא פותח הנושא דבר ראשון.

יש לי Q9300 ויש את הקירור AC7.

במקום לפתוח עוד נושא אני ישאל פה.

מזה PWN?

ואיך אפשר לשים על PWN?

וביינתיים אני מרוצה מהקירור הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

לגבי האוורור, נראה לי שאשאר עם הAC7 .. מה שבאמת חשוב לי הוא עזרה בבחירה של המעבד, אשמח גם לאחת מונמקת, תודה

פורסם

זבולון,

לפי כרטיס המסך אני מסיק שאתה תשתמש במחשב בישביל עיבוד ווידאו/גראפיקה, ולכן כדאי לך להשקיע בQ9450 שיש בו הרבה יותר CACHE והתוספת ביצועים תוסיף לך מאוד (טוב אולי לא מאוד, אבל הוא יתאים לך יותר :P)

ברק, יש לי לוח של ג'יגבייט, ולאסוס יש ביוס שונה. תחפש תחת הסוגיה PC HEALTH כי אני לא בטוח איפה זה אצלך...

פורסם

זבולון,

לפי כרטיס המסך אני מסיק שאתה תשתמש במחשב בישביל עיבוד ווידאו/גראפיקה, ולכן כדאי לך להשקיע בQ9450 שיש בו הרבה יותר CACHE והתוספת ביצועים תוסיף לך מאוד (טוב אולי לא מאוד, אבל הוא יתאים לך יותר :P)

ברק, יש לי לוח של ג'יגבייט, ולאסוס יש ביוס שונה. תחפש תחת הסוגיה PC HEALTH כי אני לא בטוח איפה זה אצלך...

טוב אני יחפש בביוס(אני יצטרך לחרוש בביוס) את האפשרות הזאת ותודה על העזרה.

פורסם

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350

משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים

אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין

נ.ב- שאר המפרט

ASUA P5Q PRO

ANTEC SONATA III+500W

ARCTIC COOLING 7 PRO

OCZ 4GB CL4

WD 74GB RAPTOR 10000RPM

SEAGATE 500GB 32MB

LEADTEK QUADRO FX3500

ההפרש הוא כ-250 שקלים,

ואני בדיעה שלקחת איורור סטוק, כלומר לרכוש את המעבד ב-BOX ואז אם צריך להחליף מחליפים, לא ישר לרוץ ולזרוק כסף על קירור לפני שראית מה עושה קירור הסטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים