עבור לתוכן

CATALYST 3.4 יצא!

Featured Replies

פורסם

תיאורטית צריך לתת 10-15 % תוספת ביצועים. בפועל לא כ"כ .

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי זה עושה בעיה.

שאני משחק בג'נרלס ולוחץ על alt + tab ואני מוזיז חלון כלשהו הוא נמרח.

דוגמא מצורפת.

פורסם

מוזר..

בכל אופן אני עכשיו צריך תוכנת Refresh Rate fix לכרטיס שלי שתומכת בדריברים הנל..

והדריברים לא עושים לי בעיות..

פורסם

יואאאו כמה בעיות עם הדרייברים האלה של ati

זה נכון שיש להם כרטיסים טובים אבל הדרייברים מקלקלים הכל!!!! ל nvidia אין חצי מהבעיות במשחקים ויציבות בשולחן העבודה

רק תסתכלו על רשימת התיקונים והבעיות שעוד קיימות בידיעה של cat 3.4 בדף הראשי. כל גירסה של הקטליסט מתקנת משהו

ומקלקלת משהו אחר.

אצלי למשל --כ ל--- הדרייברים של nvidia עבדו ללא רבב וההבדלים היו קצת באיכות תמונה או מהירות. אבל לא סיוטים כאלה

פורסם

יואאאו כמה בעיות עם הדרייברים האלה של ati

זה נכון שיש להם כרטיסים טובים אבל הדרייברים מקלקלים הכל!!!! ל nvidia אין חצי מהבעיות במשחקים ויציבות בשולחן העבודה

רק תסתכלו על רשימת התיקונים והבעיות שעוד קיימות בידיעה של cat 3.4 בדף הראשי. כל גירסה של הקטליסט מתקנת משהו

ומקלקלת משהו אחר.

אצלי למשל --כ ל--- הדרייברים של nvidia עבדו ללא רבב וההבדלים היו קצת באיכות תמונה או מהירות. אבל לא סיוטים כאלה

[glow=red,2,300]כנ"ל[/glow]

פורסם

משום מה אחרי ההתקנה של ה3.4 הופיעו לי בעיות בוויס סיטי.... כדאי לחזור ל3.2? ממילא אין שיפור גדול....

פורסם

אחרי שקראתי את כל ההודעות ניראה לי שרק לי הם שיפרו

אני חייב להגיד שהם פשוט פצצות של דריברים

הכל עובד לי חלק והרבה יותר טוב. יש שיפור ענק בביצועים.

כל הכבוד לATI תמשיכו להוציא דריברים מעולים כאלו.

Hercules 8500le

פורסם

אוקיי , אז ככה :

אחרי מחיקת ה-3.2 ב-SAFE MODE בצורה הכי טובה שיש התקנתי את ה-3.4 ו...יש שיפור גדול בביצועים ! עם ה-3.2 הייתי מקבל ב-3DMARK 2001

משהו כמו 6900 - 7200 ועכשיו אני מקבל 8400 + - . שיפור של כ-1300 נקודות ! מדהים !!! :)

עדיין לא בדקתי את הכרטיס בהרבה משחקים אבל ב-NFS 6 הרגשתי שהוא עבד יותר טוב . :)

אין שום בעיות יציבות וכדומה . :)

ATI , שיחקת אותה . :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אז ככה :

אחרי מחיקת ה-3.2 ב-SAFE MODE בצורה הכי טובה שיש התקנתי את ה-3.4 ו...יש שיפור גדול בביצועים ! עם ה-3.2 הייתי מקבל ב-3DMARK 2001

משהו כמו 6900 - 7200 ועכשיו אני מקבל 8400 + - . שיפור של כ-1300 נקודות ! מדהים !!! :)

מה קשור 3d mark יאללה?

זה bench שממש לא משקף כלום, אני למשל שמתי לב שמחקים רצים לי יותר טוב, אבל זה לא הבדל ששמים לב אליו.

בדיוק כמו 1000 נקודות ב 3d mark, אי אפשר להבדיל בין ביצועים של 7000 נקודות ל 8000.

פורסם

אם אתה מערער ב-3D MARK ואומר שהיא לא שווה כלום אז אתה בעצם חולק על מיליוני אנשים בעולם שמשתמשים בה לבדיקות וכדומה .

פורסם

אחרי שקראתי את כל ההודעות ניראה לי שרק לי הם שיפרו

אני חייב להגיד שהם פשוט פצצות של דריברים

הכל עובד לי חלק והרבה יותר טוב. יש שיפור ענק בביצועים.

כל הכבוד לATI תמשיכו להוציא דריברים מעולים כאלו.

Hercules 8500le

מוזר אני ממש לא הצלחתי להתקין אותם הם עשו לי בלאגן ולא זיהו לי את רכיבי ה wdm של לכידת הוידאו שיש לי בכרטיס וגם עשו לי בעיות ברזולוציה.

יש לי את הכרטיס החדש RADEAON 9200 VIVO של GigaByte בקיצור נאלצתי לחזור ל 3.2 שקבלתי איתו וטפו טפו עובד לי.

פורסם

אוקיי , אז ככה :

מה??

המעבד משפיע כל כך על התוצאה? אני עם המפרט שלי מקבל 8800+

פורסם
  • מחבר

אם אתה מערער ב-3D MARK ואומר שהיא לא שווה כלום אז אתה בעצם חולק על מיליוני אנשים בעולם שמשתמשים בה לבדיקות וכדומה .

כי זה לא תמיד משקף את מציאות המשקים שיש בשוק.

גם הרבה אנשים חשבו שהעולם שטוח, ואז בא מישהו ועירער אותם, מה לעשות לא הכל בעולם הזה מוחלט, ובטח לא 3d mark.

אבל אני לא אכנס איתך לוויכוח פילוסופי של SPAM, כי אני יכול להסביר לך את הטענה שלי כך.

אם יש לך כרטיס מסך, והכל עובד מצויין תוצאת 3d mark לא תשקף את הביצועים במחשב שלך.

יש בנצ'מארקים יותר טובים כגון CODECREATIRES, UNREAL TOURNAMENT 2003 ושאר משחקי המחשב.

3d mark זה סתם בונוס לראות עד כמה חזק הכרטיס מסך שלך רק ב 3d mark, זה בדיקה אחת אבל היא לא משקפת את כוחו של הכרטיס.

בגלל זה באתר חומרה כשעושים מבדקים לא עושים רק 3d mark וזהו (אם הטענה שלך הייתה נכונה זה היה מספיק), הם מריצים לפחות 8-10 משחקים (אתרים כגון ANADTECH וXBIT LBAS עושים עבודות ייסודיות בתחום הרבה יותר מTOMS) ורק אז ניתן לקבוע האם הכרטיס שווה משהו.

פורסם

אני עדיין בוטח ב 2001SE, כאשר יש ירידת ביצועים של 1000 נקודות למשל עם התקנת דרייבר חדש אני רואה את הירידה בצורה טובה מאד גם במשחקים.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש מישהו שכן מרגיש בהבדלים.

אצלי למשל

כשאני בלי OC למעבד 1466MHz אני מקבל 11700 נקודות, אם אני מעלה טיפה בביצועים למשל ל 1666MHz אני מקבל 12600 נקודות.

עכשיו אתם רוצים להגיד לי ש 200MHZ זה הבדל של 1000 נקודות, הרי זה לא מורגש במשחקים בכלל לא בירידה ולא בעלייה.

מה שכן, אתה יכול לבדוק ביצועים דרך התוכנה הזאת יחסית למחשב שלך, נגיד רק קנית את המחשב ואתה בודק את המחשב עם 3d mark

קיבלת ציון X, ואז למשל אחרי מספר זמן אתה מקבל ציון נמוך יותר, אתה באמת רואה שיש ירידיה בביצועים, אבל אין כאשר יש 1000 נקודות, ירידה ב 1500 נקודות ומעלה יש הרגשה ניכרת, אבל ככה ההבדל מזערי ביותר, ולרוב לא מורגש במשחקים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים