עבור לתוכן

מכתב פתוח לנינטנדו

Featured Replies

פורסם

לא יודע אני פשוט רגיל להתווכח איתך

לא משנה קיבלתי מה שאתה אומר

פורסם

לא יודע אני פשוט רגיל להתווכח איתך

לא משנה קיבלתי מה שאתה אומר

חחחחחח אתה גזור אחי...

והאמת לדעתי כותב המכתב די צודק...

פורסם

חחחחחח אתה גזור אחי...

מה זה "גזור"? כאילו פשע רשע כזה או סתם פלילי?

פורסם

גזור זה יעני הקלסטרון שמחפשים פושע מרושע

פורסם

אתם לא הבנתם...

גזור זה ילד DT משהו פשע רשע שחור פלילי עם קסדה רוצכטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111אחדאחדאחדאחדשתייםשתיישתיים@@@

חחחחחחחחחח היילו אבטיחים...

פורסם
  • מחבר

מה זה DT

פורסם

מספיק עם הספאם, נא לחזור לדיון עצמו בבקשה.

פורסם

DT זה דגם של אופנוע שטח של ימהה, אופייני בדר"כ לערסים אופנוענים בתחילת דרכם בשל מחירו הזול וההיצע הנרחב.

קרירין, אני באמת ובתמים חושב שיש לך טעם איך נאמר, באנגלית זה היה נשמע יותר טוב ילד-בן-5-שאוהב-פליימוביל-וקונה-את-כל-השטויות-שלהם. ראבאק לא נמאס לך לראות תפרצוף של מריו?! לא נמאס לך לשחק במשחקים עם גרפיקה משעממת ומצויירת?! אני אנצל את הבמה לקרוא לקרירין להפסיק עם האהבה העיוורת הזאת. לנינטנדו אין כלום, הכל שם מעפאן, זההה משעעמממםםםםםםםםם!!! וגרוע!!! ומעפאן!!! די! תלך תטפל בעצמך! תלך תעשה טיפולי חשמל עם שוקרים, אולי הם ישכיחו ממך את נינטנדו!

במחשבה שנייה... לא נראה לי שאפשר להשכיח ממך קירין יקר, הרי אחרי הטיפול תתעורר ומתוך הרגל תתחיל לקפץ על המיטות ולהתחמק משוקרים ומהרופאים הרעים! ולקחת תרופות מהבית חולים. חחחח רעיון לעוד משחק מטמטם - מריו אברבנל. משחק כחול לבן! או שכבר המציאו אותו?

לסיכום דעתי בעניין - NINTENDO = PAST GBA CONSOLE. היא שייכת לעבר... לעולם שבו לטלפונים סלולרים לא היהצבע במסך... לתקופה שבה כרטיסי מסך LOW RANGE היו עולים 700 ו600 שקל.... אין לנינטנדו מקום בעולמנו, ואם לא החיישני תנועה בקונסולה שלהם, הם היו מתים.... צ'יעמוםםםםםםםםםםםםם!

**עריכה :: רק עכשיו קלטתי - קבלו ציטוט מהמכתב המגוחך שמוכיח לנו שהפאנבויז של נינטנדו אכן עיוורים-

Dear Nintendo Fans,

You deserve better. Really you do. Your blind devotion to Nintendo, which is rarely seen outside of Apple conventions and religious cults, is commendable but you deserve something new. You deserve a new set of characters with their own plotlines and Nintendo is letting you down.

פורסם

babalas

1-מה לא מובן שהסכמתי אם זה שהשימוש במאריו מוגזם

2-לנינטנדו יש ספרית משחקים שמיקרוסופט וסוני יכולות לחלום על ספרית צד ראשון כזאת

3-גרפיקה לא כזאת עוזרת שרוב המשחקים הטובים הם באותו הז'אנר +-

ושרובם לא חידשו כלום במשחקיות כבר יותר מ10 שנים

וזה מה שיש ל360 להציע

עוד FPS ועוד FPS ומידי פעם מרוץ מכוניות

נינטנדו נתנה לך שליטה חדשה ומגוון רחב של ז'אנרים

4-אם זה לא מספיק לך וזה בטח לא לפי התגובה שלך

אז אני יכול להגיד לך שגם החודש כמו חודש קודם הWII מכר יותר מהPS3 וה360 ביחד בארצות הברית

וכמובן גם הרבה יותר ביפן

וזה למרות GTA4

משחקים כמו מאריו מרוצים\SSBB\WII-FIT מוכרים כמויות של עותקים

5-נינטנדו כרגע ראשונה בשוק שלה

אתה משווה אותה לאפל ?

שלאפל יהיה מעל 50% מהשוק העולמי בתחומה נדבר

פורסם

חח זה שהקונוסלה מוכרת לא אומר שהקונוסלה טובה...

הסקת המסקנות שלך לקויה חבוב...

ספריית משחקים? על מה אתה מדבר? איזה משחקים יש להם? נינטנדו ספורט ומאריו מירוצים? המשחקים הלה מעפאנים בלי חידושים, פינבול סטוק של WINDOWS XP עדיף על המשחקים האלה! איזה משחקים? אתה אומר שיש להם ספריית משחקים, מי שייקרא ייחשוב שנינטנדו המציאו את קרייסיס וניד פור ספיד מחדש. עד היום לא ראיתי אף משחק שמחדש משהו, כל המשחקים אותו הדבר. פרט לפיצ'רים קטנים. אז אל תבלבל תמוח

הWII זול בערך ב30-20% מה PS3 וה360 ובמשחקים לWII זולים בהרבה והכל שם זול בקיצר... בגלל זה קונים את זה. אם המחירים של SONY ומייקרוסופט היו כמו של נינטנדו הם היו משאירים את WII בצד. נינטנדו גרועים תפנים, מה שזול קונים. לא מה שטוב. תכף תגיד לי שמאזדה 3 זה הרכב הכי טוב בארץ כי הוא הכי נמכר... לאנשים יש כסף להשקיע עוד ולקנות רכב אירופאי אבל הם יעדיפו לחסוך ולהסתפק בזה.

לסיכום WII זה צעצוע זול לילדים קטנים, לא פלא שהמשחקים שנמכרים הם מאריו מירוצים ומאריו בייסבול או דברים כאלה כי זה הצעצועים. אני אומר בעצם שWII זה כמו לגו, רק של הדור החדש, אני לא חושב שאפשר להכליל אותו עם קונסולות משחקים.... כי ההפרש בין שאיפותיו של GAMER לשאיפותיו של שחקן WII יותר מדי גדול.

פורסם
ספריית משחקים? על מה אתה מדבר? איזה משחקים יש להם? נינטנדו ספורט ומאריו מירוצים? המשחקים הלה מעפאנים בלי חידושים, פינבול סטוק של WINDOWS XP עדיף על המשחקים האלה! איזה משחקים? אתה אומר שיש להם ספריית משחקים, מי שייקרא ייחשוב שנינטנדו המציאו את קרייסיס וניד פור ספיד מחדש. עד היום לא ראיתי אף משחק שמחדש משהו, כל המשחקים אותו הדבר. פרט לפיצ'רים קטנים. אז אל תבלבל תמוח

זלדה TP\מטרואיד פריים 3\SSBB\מאריו"משחק השנה של 2007" גלקסי\

וכן גם מאריו מרוצים \גם אוריו -כולם קיבלו ציונים גבוהים זה שזה לא קולע לטעם שלך לא אומר כלום

ואני מדבר על משחקי צד ראשון -משחקי צד ראשון נינטנדו החברה המובילה ביותר

חוץ מזה NFS משחק מחורבן לפחות הייתה אומר GT של סוני ולא את הזבל של EA

אבל אתה מבין גדול בתחום :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

קריסיס גם משחק דפוק שמחדש הרבה פחות מהמשחקים של נינטנדו

EA צריכה ללמוד איך להכין משחק אקשן אם חליפה -נינטנדו עשו את זה עוד בתקופת ה8 ביט ועשו את זה הרבה יותר טוב במטרואיד

הWII זול בערך ב30-20% מה PS3 וה360 ובמשחקים לWII זולים בהרבה והכל שם זול בקיצר... בגלל זה קונים את זה. אם המחירים של SONY ומייקרוסופט היו כמו של נינטנדו הם היו משאירים את WII בצד. נינטנדו גרועים תפנים, מה שזול קונים. לא מה שטוב. תכף תגיד לי שמאזדה 3 זה הרכב הכי טוב בארץ כי הוא הכי נמכר... לאנשים יש כסף להשקיע עוד ולקנות רכב אירופאי אבל הם יעדיפו לחסוך ולהסתפק בזה.

יצא לך לשמוע על עלות תועלת ?

לרוב האנשים העלות תועלת של הWII יותר טובה

ולמי שיש כבר כסף לFHD בגודל 42+PS3\360 יש בטח גם כסף לWII

למי שאין כסף יקנה כבר את הWII בלי טלוויזיה איכותית \גדולה

זה עלות תועלת אם אתה רוצה או לא

חוץ מזה את רוב המשחקים הטובים בWII אתה תראה רק בWII

בניגוד לPC\PS3\360 שחולקים המון משחקים

לי לדוגמה יש PC חזק ושחקתי כבר הרבה משחקים שיש גם ב360\PS3

רובם גרועים עלות תועלת כי יש להם שעות בודדות של משחק סינגל ורובם לא חידשו כלום

ואם הייתה טורח לשחק במשחקים טובים של הWII הייתה מוצא מספיק חידושים

לך תחפש בנרות משחק כמו טראומה סנטר או זאק אנד אוויקי ב360

לסיכום WII זה צעצוע זול לילדים קטנים, לא פלא שהמשחקים שנמכרים הם מאריו מירוצים ומאריו בייסבול או דברים כאלה כי זה הצעצועים. אני אומר בעצם שWII זה כמו לגו, רק של הדור החדש, אני לא חושב שאפשר להכליל אותו עם קונסולות משחקים.... כי ההפרש בין שאיפותיו של GAMER לשאיפותיו של שחקן WII יותר מדי גדול.

RE4\וREUC מכרו כל אחד מעל מיליון יחידות

ומשחקים "רציניים" מוכרים מספיק טוב ועובדה שCOD5 יצא גם לWII

לWII יש הרבה משחקים אם דרוג M אבל לך נוח לחשוב שאתה צודק רק הבעיה שעובדתית אתה טועה ובגדול

אני בניגוד אליך מכיר משחקי 360 אתה לא מכיר משחקי WII לפי השטויות שאתה פולט בקצב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים