עבור לתוכן

מתי מגיע הADSL2 של בזק?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת,

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

כבר חיפשתי שם ולא מצאתי תשובה רצינית, מלפני שנה אומרים שזה כבר יוצא.

פורסם

תאמין לי שאם זה היה משהו בעתיד הנראה לעיין/הקרוב בזק כבר היו מתפארים בזה. כנראה שיש עוד זמן

פורסם

אויי זה מזכיר לי כשהייתי ב-י"א בשיעור אזרחות קיבלנו משימה לשלוח מכתב לחבר כנסת ולקבל תשובה, והובטח שמי שיקבל תשובה יקבל 10 נקודות בונוס למתכונת.

אני החלטתי לשלוח מכתב לאיזה 20 ח"כ עם השאלה מתי יאשרו לכבלים להתחיל לספק אינטרנט מהיר, כי באותם ימים רק לבזק היה אישור והמחירים היו בשמיים.

קיבלתי איזה 5 תשובות מעפנות וחסרות כל משמעות, קיבלתי 10 נקודות בונוס למתכונת ואחרי שנה באמת היה אינטרנט מהיר בכבלים.

אפילו התקשרתי לעוזר של אחד הח"כים ב-7 בבוקר כשהלכתי לבית ספר וכנראה שהערתי אותו (אגב סליחה על זה :))

אני די בטוח שהמכתב שלי זירז שם את העיניינים.

פורסם

מצחיק אותי שתוצאה הראשונה שהוא נותן לי זה דיון אחר מהפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290346.0

רק חבל שכמעט עברה שנה והתשובה היא אותה תשובה :-\

ד"א, התשתית של בזק מוכנה ברובה הגדול למעבר, עד כמה שידוע לי. הניסוי בADSL2 כבר התחיל באותה תקופה והשידרוג המרכזי לDSLAM'ים כבר בוצע לפני שנתיים. אז נחיה ונראה... לדעתי זאת הקטנה שבבעיות האינטרנט המהיר בארץ.

פורסם

כבר בערך 70% מהDSLAMים שודרגו לADSL2+ אבל מבחינת הספקת "שרותים חדשים" אנחנו עוד דיי רחוקים.

פורסם

כמובן ישראל,היא מדינה שהיא פחות או יותר נמצאת בין מדינת עולם שלישית לבין הסטנדרט המערבי,

אז צריך לחכות שהסטנדרט המערבי יעלה עוד קצת כדי שאנחנו גם נוכל להתקדם איתו.

ד"א - בעבר קראו למדינות המזרח הרחוק "מדינות העולם השלישי" היום הן המדינות המתקדמות בעולם,

אז אולי בעצם אנחנו מדינת עולם שלישית?

עכשיו גם הסתכלתי על המפה של המדינות המדורגות בעולם,

סין וטאיוואן נמצאות שם ב"מדינות העולם השני",שבעצם - הן הטופ של הטופ של העולם הראשון(אפילו טאיוואן יותר מסין).

פורסם

וזה נחמד שאנחנו עוד לא עברנו ל ADSL2 וכל העולם כבר נמצא על FIBER OPTICS

ואנחנו לא מדינת עולם שלישי

לכן זה מפליא

פורסם

אני לא מבין על מה אתם בוכים?

רק שתדעו שיש מקומות בכל אותם מדינות מפותחות שיכולים בקושי לקבל dial up.

יש מישהו היום שבאמת צריך רוחב פס שהוא מעבר ל5 מס"ש בערוץ יורד ו 500 קס"ש בערוץ עולה?

פורסם

למי אכפת מקווים בארץ!?

שישדרגו את התשתית לאירופה וארה"ב שאולי לא יהיו לי פינגים של 400-500 לסרברים בכל מקום חוץ מישראל.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתך, אבל אני יכול לקבל פינג 60 לגרמניה.

פורסם

וזה נחמד שאנחנו עוד לא עברנו ל ADSL2 וכל העולם כבר נמצא על FIBER OPTICS

ואנחנו לא מדינת עולם שלישי

לכן זה מפליא

את כמות המדינות שבהן יש אינטרנט על סיב אופטי "עד הדלת" אתה יכול לספור על יד אחת.

חוצמזה שלארץ שלנו לא חסר תשתית פנימית, כמו שנאמר כבר.

תשתית החוצה זאת בעיה כי לשים כבל על תחתית הים התיכון זה קצת יותר יקר מלהעביר אותו על היבשה... בשביל זה צריך שלום עם סוריה :P

פורסם

את כמות המדינות שבהן יש אינטרנט על סיב אופטי "עד הדלת" אתה יכול לספור על יד אחת.

חוצמזה שלארץ שלנו לא חסר תשתית פנימית, כמו שנאמר כבר.

תשתית החוצה זאת בעיה כי לשים כבל על תחתית הים התיכון זה קצת יותר יקר מלהעביר אותו על היבשה... בשביל זה צריך שלום עם סוריה :P

Wireless?

אני בטוח שMIMO או תקן N יגיע לשם ;D

ואם אפשר נצל"ש קטן, לי יש פינגים של 70+- ולחבר שלי שגר בניין לידי עם אותו תשתית וספק מקבל פי שתיים וחצי ממני,

יש פתרון? אפשרי להתלונן?

פורסם

תתלונן..מזה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים