עבור לתוכן

למישהו יש המלצה למטען סוללות לWII ?

Featured Replies

פורסם

בולשיט קרירין. SMG עובד מעולה על ה WII ה "משופצר" שלי.

אם אתה בוחר לקנות את המודצ'יפ הכי זול בשוק, זה שלא נותן לך אח"כ להריץ מקוריים, בעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אף פעם גם ככה לא חשבתי לקנות את גלקסי

רציתי לקנות את TP שקניתי את המכשיר בזמנו אבל רצו עליו 450 שקל :screwy: :screwy: :screwy:

ואת SSBB אני רוצה כמובן לא במחירים של הארץ

לא מזמן קניתי את דוקטור מאריו מהשרות הורדות

היה שווה את המחיר ואני יחכה לעוד משחקים משתלמים עלות תועלת לקנות משם

פורסם

קרירין , אתה ממשיך לחפש תירוצים.

משחק עולה 300 ש"ח , אלו החיים וידעת את זה כשקנית WII אירופאי (גם באירופה הוא עולה 50-60 יורו חדש).

כל דבר מפה והלאה הוא תרוץ.

ליביו

פורסם

אני מנסה להתעלם מזה שהדיון הזה גלש לתכנים לא חוקיים...

קרירין אתה משגע אותי לפעמים! תגיד לי אתה מתקמצן על כול דבר הא? גם במה שאתה אוהב , עזוב את זה שהחלטת שאתה לא משלם לחברה שאתה פאנבוי שלה וכול כך מרוצה ממנה (יש לך משחק מקורי בכלל?) אתה גם מתקמצן על השיפור.

כבר מיליון פעמים אמרו שאפשר להזמין מחול וזה יוצא יותר זול. אתה כול כך עיוור בנושא של כסף שזה הורג אותי. ואתה עוד אחרי זה נותן עצות לאחרים ומתנגד לדעות שלהם כאשר הם נכונות לגמרי!

אתה רוצה להגיד לי משהו על זה ששיפרתי את ה360 שלי? אז תשמע: אני לא פאנבוי של MS ואני לא חושב שהם צריכים להרוויח שקל במחירים בארץ. אבל אפילו אם המחירים בארץ היו כמו בארהב עדיין הייתי משפר אותו. למה? כי אני בכיתה י"א , מקבל פחות מ2000 בחודש ויש לי עוד הוצאות חוץ ממשחקים. אבל עדיין יש לי שיפור , מהסיבה הפשוטה שחסכתי עד היום כמה אלפי שקלים , כי לא כולכך אכפת לי אם אני משיג משחק מעפן. ואם היו אומרים לי שיש שיפור בפי שתיים מחיר אבל אין סכנה לבאן הייתי קונה אותו , כי זה פשוט משתלם!

פורסם
  • מחבר

David32

1-כמו שאמרתי אין לי בעיה לקנות לפעמים מהשרות הורדות של נינטנדו

הבעיה זה שאין שם משחקים גדולים וככה שאת הגדולים אני משיג אחרת

2-היה לי שיפור בהתחלה רק שהכניסו לי מזויף

אני מקווה לקבל את המכשיר ביום ראשון אם מקורי

3-יש הבדל בין להתקמצן על 20 שקל לאומת מאות שקלים ועוד לסכן את המכשיר

פורסם

3-יש הבדל בין להתקמצן על 20 שקל לאומת מאות שקלים ועוד לסכן את המכשיר

מאות? על כמה התקמצנת? 200 - 250 שקל? אוי לא...

פורסם

הדיון הזה חרג לחלוטין ממטרתו המקורית. ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים