עבור לתוכן

תודה לכולם!!!!

Featured Replies

פורסם

:yelclap: :yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא

ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה?

תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא יריץ משחק בעיקר על רזולוציה והגדרות נמוכות,

כן יסתדר עם ויסטה. אם תריץ משחקים כדי שתחבר אותו לחשמל.

זה טוחן את הסוללה משהו-משהו.

תקטין קצת את התמונה.

פורסם
  • מחבר

אז רגע לא הבנתי המחשב לא מתאים למשחקים מה הבעיה איתו לשנות משהו במפרט?

מה זאת אומרת הגדרות נמוכות רזולוציה או שהמסך לא טוב באמת שאין לי מושג חשבתי זה מחשב טוב ובקשר לסוללה אנילא הולך לשחק איתו בדרכים רק אינטרנט או מוזיקה הוא לא יחזיק מעמד?

ובקשר לתמונה אתה יכול ללחוץ מתחת לתמונה זה יפתח לך אותו בקטן יותר תודה על התשובה המהירה

פורסם

הכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים על הגדרות בינוניות+ (משנת 2007). שמעתי מישהו ש-CRYSIS עם 8600M עבד לו בסדר על MEDIUM...

פורסם

הוא יריץ משחק בעיקר על רזולוציה והגדרות נמוכות,

איזה הגזמות..... חוץ מקרייסיס בינתיים הכל רץ ב HIGH.

הכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים על הגדרות בינוניות+ (משנת 2007). שמעתי מישהו ש-CRYSIS עם 8600M עבד לו בסדר על MEDIUM...

that would be me

קרייסיס רץ על האינספירון 1520 שלי בסדר גמור (אותו כרטיס מסך) במדיום על 1280X800

COD4 עף ב 1440X900 ב High עם AAX2 בלי בעיה ובלי פריימרייט דרופס

ועוד אצלי זו גרסת ה DDR2 של הכרטיס, ב XPS אמור להיות GDDR3, ככה שאתה מקבל בוסט של עוד 5-10% לביצועים.

תתחדש.

פורסם

בשביל משחקים אין מה לשפר מעבר לזה-פשוט ניידים לא מתאימים למשחקים בדרך כלל.

המסך טוב, והוא יחזיק עם אינטרנט ומוזיקה, תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז חברה לא לשנות כלום במפרט מה דעתכם?

את האמת יש לי את האופציה לשנות אני פשוט גר בספרד ואני יכול לשנות פשוט אני לא צריך מפלצת באמת

אני רוצה מחשב שיחזיק לי מעמד ויהיה לו בטריה נחמדה

את האמת אני יגיד לכם הוא נראה לי בסדר מבחינת הזיכרון מעבד אני לא כל כך מבין אבל המוכר אמר לי עדיף לך T8300 ולא T7500 הוא

אמר משהו על צריכת חשמל לא כל כך הבנתי אותו חחחחח

בכללי עלה לי 100 יורו משהו כמו 5200 שקל זה בסדר לא כי ראיתי בארץ מחשבים עם מפרט יותר נמוך ועולים יותר אז באמת בכללי מחשב טוב ליום יום ובטריה תחזיק שעתיים וחצי שלוש? תודה לכולם באמת כיף שחברה ישראלים עוזרים ככה אחד לשני אדיאוסססססס

פורסם

נא לשנות את הכותרת כדי שתהיה יותר אינפורמטיבית.

:police:

פורסם

אתה יכול לרדת לשלוש גיגה זיכרון כי עם מערכת 32 ביט אתה לא יכול לנצל את כל הארבע בכל מקרה,אבל אם מדובר על הפרש קטן מאוד זה לא קריטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים