עבור לתוכן

מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4?

Featured Replies

פורסם

SubX

אתה בתור אחד שיש לו כרטיס ממשפחת TI,מה השיקולים שלך לבחירה בראדון (בלי שום קשר למחיר) כיותר משתלם?

נגיד אם עכשיו הייתי רוצה לשדרג את הTI4400 שלי שהומהר הרבה יותר מהTI4600 וכתוצאה מההמהרה בטח יותר חזק מהRADEON9500PRO

אז השיקולים שלי יהיו לקחת 9700 או 9700PRO כי אחרי הכל אני רוצה שיפור ניכר בביצועים או שתחכה שהראדון 9800PRO

יוריד את המחירים של הראדונים האחרים ואז תקנה את ה9700PRO כרטיס ממש חזק ממשפחת הTI כולה

פורסם

כש GEFORCE FX 5900 וה VALUE יגיעו לארץ, אני לא אראה טעם לקחת RADEON 9500/9700 PRO

בגלל עדיפות מחיר/ביצועים של כרטיסי NVIDIA החדשים, מקווה שהמחירים המובטחים יהיו אמיתיים.

פורסם

כש GEFORCE FX 5900 וה VALUE יגיעו לארץ, אני לא אראה טעם לקחת RADEON 9500/9700 PRO

בגלל עדיפות מחיר/ביצועים של כרטיסי NVIDIA החדשים, מקווה שהמחירים המובטחים יהיו אמיתיים.

בחו"ל הם יהיו אמיתיים... בארץ זה כבר סיפור שונה לחלוטין. תוסיף כמה עשרות עם לא 100 דולרים ואז עוד כמה בשביל זה שזה יהיה "בכורה".

פורסם
  • מחבר

כמה זמן אתה מעריך שיורידו את המחיר?

וחוץ מזה בכמה יורידו?

ואני לא יכול להשקיע 2000 ש"ח על 9700 פרו עם אני ישיג תוצאות טובות גם עם ה9500 פרו (שעולה 1200ש"ח) ושיהיה טוב לעוד 3 שנים.

פורסם

תראה... radeon 9500 pro בחו"ל

http://www.allstarshop.com/shop/simprod.asp?pid=6192&ad=pwatch

173~$

(המחיר הכי נמוך לזה לפי pricewatch)

בארץ הכי נמוך שראיתי 220$

אחרי כל הזמן שעבר ועם התחרות בין פול חברות לגבי המוצר הזה...

למרות שהבדל כזה עוד הוא בוא נגיד "סביר"

פורסם

כמה זמן אתה מעריך שיורידו את המחיר?

וחוץ מזה בכמה יורידו?

ואני לא יכול להשקיע 2000 ש"ח על 9700 פרו עם אני ישיג תוצאות טובות גם עם ה9500 פרו (שעולה 1200ש"ח) ושיהיה טוב לעוד 3 שנים.

קשה לחפש כרטיס מסך לעוד 3 שנים, כי אם תסתכל על בנצ'מרקים של משחק כמו דום3 שאמור לצאת השנה תראה שכבר בו ברמה הכי גבוהה הרדאון9700 יפעל במינימום (כ40 פריימים). עוד כמה שנים ההבדלים בין כל ה9500 וה9700 יהיו נמוכים ו... אף אחד מהם לא ממש יסחוב. קח את מה שמתאים לך לתקציב. לפי דעתי לא שווה לשלם לכרטיס עוד 500 ש"ח רק בשביל תוספות קטנטנות ועדיף לקחת את הזול יותר ולשדרג מהר יותר

פורסם
  • מחבר

אתה צודק מהבחינה הזאת ואני באמת יקח את ה9500 פרו ואם אני יצטרך אני ישדרג אבל רק בעוד שנה.

למרות שאני לא גיימר של משחקי פעולה אז אני חושב שאני יסתפק בזה בנתיים.

עריכה:

מה זה הפריים 40?

פורסם

אם אתה לא ממהר לשום מקום, פשוט חכה לסדרת הFX5900... זה פשוט שווה את זה. מכל הבחינות, כי כשהוא יגיע, הוא יוריד את המחירים של כל הכרטיסים האחרים.

מה שבטוח, אל תיקח שום כרטיס שלא תומך בDX9! פשוט אל תיקח. זה מאד חשוב, כי יש כזה דבר שנקרה displacment mapping, וכרטיס שלו תומך בו(שזה כרטיס שלא תומך בDX9) יצטרך לעשות הרבה מאד חישובים בשביל להעביר את הגרפיקה. בקיצור, יהיה הבדל גדול בביצועים בעתיד בין כרטיסים שתומכים ב9 ובכרטיסים שלא...

אני הייתי כרגע אבל הולך על ה9500 פרו.

פורסם

איפה?

כל חנות מחשבים און ליין נורמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים