עבור לתוכן

המחשב לא עולה(אין תצוגה על המסך) - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

אהלן

ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job

ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?<

בתודה מראש

פורסם

נשמע כמו לוח\ביוס, יש אחריות?

פורסם

רוב האנשים בפורומים מדברים על זה

ואף אחד לא ממש הצליח להבין איך לסדר את זה

רובם מדברים על זה שהלוח לא בסדר

והם ניסו את מה שאתה ניסית ריסט לביוס וכרטיס מסך אחר ..

זה נראה לי לוח או גירסת ביוס דפוקה ויכול להיות ספק כוח אבל לא נראה לי במקרה הזה

איזה ספק יש לך ?

פורסם

כי יש דברים שאי אפשר לסדר, אין לו דואל ביוס אז אם משהו בביוס שלו נדפק הוא יצטרך להביא צ'יפ חדש (מה שאין לו מאיפה) או לנסות מעבד אחר (מה שגם כן אין לו).

בגלל זה בתקלות מהסוג הזה, אם הוא כבר ניסה את הדברים הבסיסיים (שיש בתגובה הראשונה בסטיקי), אין לו עוד הרבה מה לעשות בעצמו.

פורסם
  • מחבר

כי יש דברים שאי אפשר לסדר, אין לו דואל ביוס אז אם משהו בביוס שלו נדפק הוא יצטרך להביא צ'יפ חדש (מה שאין לו מאיפה) או לנסות מעבד אחר (מה שגם כן אין לו).

בגלל זה בתקלות מהסוג הזה, אם הוא כבר ניסה את הדברים הבסיסיים (שיש בתגובה הראשונה בסטיקי), אין לו עוד הרבה מה לעשות בעצמו.

צודק. אין דואל ביוס, הוא כנראה נדפק א-י-כ-ש-ה-ו, שאין לי מושג בכלל איך, והתעסקתי עם כל הדברים האפשריים.. זה פשוט לוח אם חרא, כמה בעיות מהיום הראשון. יש לי אחריות עד ספטמבר, מחר אסע לזיגזאג, אני מקווה שהם לא יאכזבו..

עכשיו - מה התוצאות האפשריות? יכולה להיות מימוש אחריות? או שאצטרך לקנות לוח חדש\להוציא המון כסף?

ולוומפיר מסטר- יש לי HEC ACE 480W, הספק לא עושה שום בעיות,זה לא הוא בדוק.

פורסם

ברור שמימוש אחריות, למה שתשלם אם זה באחריות.

והספק נחשב אמין אז גם אני לא הייתי מצביע עליו בתור התחלה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לזרוק את הקופסא בזיגזאג מחר.. אין בעיה. נקווה שהכל יסתדר.. דרך אגב - מה קורה אם צריך להחליף לוח אם ? אני לא חושב שהוא מיוצר בכלל :|

ומי זה יאבל ?:o

פורסם

נראה מה יהיה מחר...

זה לא אמור להיות משנה אם הוא מיוצר או לא, מקסימום יביאו לוח "דומה".

ויאבל זה הרב-טכנאי-בכיר-סלאש-טובל-ידיות-בפתיתים-של-זיגזג.

פורסם
  • מחבר

ויאבל זה הרב-טכנאי-בכיר-סלאש-טובל-ידיות-בפתיתים-של-זיגזג.

:lol:

ואין בעיה, אני מחר אעדכן אחר הצהריים כשאהיה שם. תודה רבה אח שלי:)[br]פורסם בתאריך: 9.06.2008 בשעה 20:09:25

עדכון - דברתי היום עם פאבל והגעתי לזיגזאגים היום בצהריים, כמו תמיד השירות הכי טוב שיש, אמרו שיבדקו את הלוח,ינסו לעשות CROSSFLASH

ובמקרה הגרוע - בחזרה ליבואן. בכל מקרה תודה על העזרה וטוס :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים