פורסם 2008 ביוני 917 שנים רכשתי לא מזמן את ה 9800GX2 , ולאחר הבנה כי הופסק ייצורו של הכרטיס האם שווה לעשות Quad SLI לפני שהכרטיס עף מהעולם?או לחכות ל GTX 200 שע"פ ההערכות חזק ממנו רק ב 100 נקודות ב 3DMark.התחושה אומרת ללכת על עוד כרטיס מה אתם אומרים?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר נזכרתי שאין לוחות תומכים SLI שגם אוברקלוקרים טובים כמו ה Asus ROG או X48 כגון ה DFI LP UT T2Rתקנו אותי אם אני טועה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים זה די נכון.ועדיף לך לא לעשות QUAD SLI עם הסיפור הזה, יש טונות של באגים עדיין, ובחלק מהמשחקים מקבלים תוצאה אפילו נמוכה יותר ממה שאתה מקבל כרגע עם כרטיס אחד.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר ראיתי ב Youtube אנשים שהרכיבו Quad SLI ושיחקו ב Crysis וזה נראה ממש טוב
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ראיתי ב Youtube אנשים שהרכיבו Quad SLI ושיחקו ב Crysis וזה נראה ממש טובכמה FPS הם קיבלו עם דבר כזה? וכמה מעלות עלו במארז?
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר מעלות יהיה אפשר לפתור ברגע שיגיע לארץ הבלוק ש evga הוציאהFps תחפש ב Youtube
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לא ממליץ לך לעשות את התנור המרובע הזה. מה גם שההספק שהוא לוקח הוא מטורף. מה גם שתיכף יוצאים הכרטיסים החדשים ותראה מה הם שווים. מה גם שכרטיס זה לא פיסת אומנות ששווה לקחת לפני שהיא נעלמת...
פורסם 2008 ביוני 917 שנים לא שווה בכלל, עדיף תנסה למכור את הכרטיס שיש לך ותקנה אחד מהדור החדש של NV או ATIאם אין לך בעיה עם תנורים תקנה HD4870X2 שיוצא ביולי ולפי הבדיקות חזק מ GTX280 ב 10%-20%.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים רכשתי לא מזמן את ה 9800GX2 , ולאחר הבנה כי הופסק ייצורו של הכרטיס האם שווה לעשות Quad SLI לפני שהכרטיס עף מהעולם?או לחכות ל GTX 200 שע"פ ההערכות חזק ממנו רק ב 100 נקודות ב 3DMark.התחושה אומרת ללכת על עוד כרטיס מה אתם אומרים?לא שווה, יש עדיין בעיות עם Q Sli.הוא לא מספק את הכוח שהוא אמור בפועל, אז לפי דעתי זה לא שווה (עדיין), אולי בעוד חצי שנה זה יהיה שווה.וחכה ל-GTX הוא יהיה יותר טוב. ובכלל תחכה ל-4780 X2 הוא יהיה הכי טוב בתחרות הזאת.
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים מחבר בכול מקרה כבר קיבלתי החלטה כי אני לא ישקיע על כרטיס נוסףמה שכן הבנתי שפליטת החום של GTX200 ופרק הזמן שגם הוא יהיה בשוק יהיו קצרים
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים לא יודע את זה...את האמת שלא חקרתי אבל יכול להיות...אני יותר מתעניין כיום ב-ATI בגלל שהם עובדים על GDDR5.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.