פורסם 2008 ביוני 917 שנים לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחותעכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שליהוא טוען שזה רק מגעיםאני לפי דעתי זה ספקשמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעהזה לא יכול להיות וירוסאז לדעתכם להחליף ספק?כמה עולה כיום ספק סטנדרטי?ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשותבכבוד רב eliran23
פורסם 2008 ביוני 917 שנים למרות שאני לא שולל לחלוטין שזה יכול להיות מגעים או ספק-כוח, אבל בדר"כ תקלות כאלה גורמות לכיבוי מוחלט ולא לריסט.בשביל לבדוק אם זה מצד החומרה:תבדוק טמפ' של כל הרכיבים.תבדוק תקינות של זכרונות עם MEMTEST והרדיסקים עם תוכנת היצרן שלהם.תבדוק עמידות עם ORTHOS.תזרוק מבט על תקינות החומרה פיזית, אם יש קבלים פגומים או איזורים שחומים וכו'.או אם זה מצד תוכנה:תבדוק אם נוצרים קבצי MINIDUMPS שאולי רומזים על התנגשות דרייברים או תקלה תוכנתית אחרת.תסרוק וירוסים עם סורקי אונליין באתרי אנטיוירוסים.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים יכול להיות שהוא מוגדר לעשות ריסט במקום מסך כחול. נסה לשנות את האופציה הזו לפני שאתה חותר לכיווני חומרה.(אה, ואני לא זוכר איך עושים. פנה לפורום המתאים)
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים יכול להיות שהוא מוגדר לעשות ריסט במקום מסך כחול. נסה לשנות את האופציה הזו לפני שאתה חותר לכיווני חומרה.(אה, ואני לא זוכר איך עושים. פנה לפורום המתאים)ככה עושים:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1017 שנים למרות שאני לא שולל לחלוטין שזה יכול להיות מגעים או ספק-כוח, אבל בדר"כ תקלות כאלה גורמות לכיבוי מוחלט ולא לריסט.בשביל לבדוק אם זה מצד החומרה:תבדוק טמפ' של כל הרכיבים.תבדוק תקינות של זכרונות עם MEMTEST והרדיסקים עם תוכנת היצרן שלהם.תבדוק עמידות עם ORTHOS.תזרוק מבט על תקינות החומרה פיזית, אם יש קבלים פגומים או איזורים שחומים וכו'.או אם זה מצד תוכנה:תבדוק אם נוצרים קבצי MINIDUMPS שאולי רומזים על התנגשות דרייברים או תקלה תוכנתית אחרת.תסרוק וירוסים עם סורקי אונליין באתרי אנטיוירוסים.לבדוק זכרונות עם MEMTEST ? אפשר יותר פירוט? נשמע מעניין מאודמזה עמידות עם ORTHOS?? קבצי MINIDUMPS ??בכל אופן אם יש או היה התנגשויות בדרייברים אז זה היה כתוב לך במנהל המערכת בלי להסתבך יותר מידי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.