עבור לתוכן

E8400 או Q9300? ועוד כמה שאלות כלליות.

Featured Replies

פורסם

אז רק שאני אהיה בטוח, מעבד שני ליבות או 4 ליבות לא משנה, עובד בצורה של QUEUE? זאת אם מעבד אחד עובד על 100% אז השני יתחיל לעזור לו לעבד וכך הלאה? או שמלכתחילה ארבעת/שני המעבדים עובדים ביחד?

אני מעוניין לקנות מחשב בחודש הקרוב, אבל לא סגור על מעבד ולוח הבנתי שהE8400 מאוד חזק וטוב לOC (שאני רוצה לעשות) אבל אני קצת נרתע מלקנות שני ליבות בשוק שכרגע נשלט ע"י 4 ליבות ומתקדם לעבר הפורמט הזה.

וכבר שמעתי את הטיעונים שבמילא עוד שנה יצאו מעבדים הרבה יותר חזקים משניהם, אבל בכל זאת, מי שקנה בזמנו כפול ליבה במקום חד ליבה הרוויח מחשב חזק ליותר זמן...

אז, על איזה מעבד אתם ממליצים מבין השניים? או אפילו אחד אחר שבתחום המחירים עד 1200 שטוב לOC?

ומה לגבי לוח? מהודעות בפורום ראיתי שג'יגהבייט מאוד מומלצים אבל יש להם המון דגמים ואני לא בטוח שחלק מהאפשרויות אני באמת צריך.

בעקרון המחשב אמור לצאת סה"כ תקציב של 5000 ללא מסך/ציוד היקפי/כוננים

מחשב למשחקים חדשים על רמה גבוהה ושיוכל להתמודד עם משחקים לכמה שיותר זמן(במצב של היום אני לא מצפה ליותר משנתיים)

לעריכת פוטושופ, להפעלת סרטי HD עם ביטרייט גבוה ותוכנות שרצות ברקע.

אני גם חושב על אפשרות SLI/CROSSFIRE אבל אם הלוחות שתומכים בזה יקרים מדי אז אני אוותר.

פורסם

השוק נשלט ע"י מעבדי ה 4 ליבות? ספר לי על זה קצת, כי ב"שוק" אומרים קצת אחרת.

נכון לעכשיו אני יכול לספור על יד אחת את מספר הישומים שעושים שימוש במולטית'רדינג ברמה שיכולה לנצל 4 ליבות.

פורסם
  • מחבר

הכוונה הייתה שהמגמה היא וזה רק הגיוני לזנוח את שני הליבות לטובת 4 ליבות...כמו שכבר לא מייצרים חד ליבה, דרכו של עולם.

לא התכוונתי שממש עכשיו 4 ליבות שולט בשוק, אבל בעתיד זה יקרה אני מאמין...

תודה לך על התשובה, יש עוד שאלות אשמח אם תענה גם עליהן :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים