פורסם 2008 ביוני 817 שנים שלום.אני משתמש שנים בתוכנת ה- DeamonTools.המחשב בזמן האחרון עודה לי אתחולים מחדש.זה קורה כל הזמן בעת התקנות - אבל לא רק (לעיתים גם בצריבה).חשבתי שמדובר על גרסה ועדכנתי אותה אבל זה לא פתר.האם ייתכן שזה ה- HD?אני מצקף קובץ MiniDump.אני לא יודע אם זה הדיסק הקשיח או לוח אם או סק או זכרון.אנא עזרתכם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים לחיצה ימינית על המחשב שלי -->מאפיינים-->מתקדם-->STARTUP AND RECOVERY הגדרות --> תסיר את הסימון את ה V מעל AUTOMATICALLY RESTARTתעלה קובץ אחר , כי את מה שהעליתי אני לא מצליח לפתוחזה התנגשות בזיכרון ..כמה זיכרון יש לך וכמה זיכרון וירטואלי .. זיכרון וירטואלי אתה יכול לבדוק ע"י לחיצה ימינית על המחשב שלי -->מאפיינים-->מתקדם-->ביצועים -הגדרות -->מתקדם , ושם למטה תמצא כמה זיכרון וירטואלי יש לך -תבדוק את הזיכרון שלך , כל כרטיס לבד , למשך כמה שעות בתוכנת MEMTEST
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר 1536 MB זכרון וירטואלי.יש לי 1 גיגה זכרון פנימי DDR.אהם זו בעיית HD? חשבתי ללכת לקנות חדש מחרתיים....הרצתי את MEM- -ואין לי בעיות
פורסם 2008 ביוני 817 שנים תוריד תוכנה מהיצרן של ההארד דיסק או תבדוק עם MHDDאז הזיכרון בסדר ..ואולי הסיבה לכל זה היא התוכנה של DEAMONTOOLS ואם אתה מוחק אותה .. עדיין יש ריסטרטים ? וכו'
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר כן. הוא עושה אתחולים ללא קשר לתוכנה ה- DEAMONממש הרגע ניסתי להתקין עוד פעם תוכנה כלשהי והוא יצר לי שוב קובץ Dump.אני מצרף אותו.שיניתי את הסיומת שלו ל- TXT.האם זה HD או בעיית זכרון.שמתי את המחשב ב- IVORY והם אמרו לי שהספק, לוח האם, HD וזכרון על הפנים.אודה לכם על פענוח הקובץ..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אל תשנה את הסיומת שלו ..תעלה אותו כמו שהוא , אם לא יעלה , תשים אותו בWINRAR ותעלה ..אם בלי קשר לDEAMON.. תבדוק את הזיכרון שלך ב MEMTEST , יש בסטיקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.