עבור לתוכן

דיי דחוף ! להביא עכשיו מNEW YORK 8800GTS G92 או לחכות ל4850 ?

Featured Replies

פורסם

חבר יכול להביא לי בסוף החודש מניו יורק את :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127325

יוצא 700 ש"ח (חיסכון של 300 ש"ח)

או לוותר ופשוט לחכות ל 4850 ולקנותו בארץ שיגיע (מה שבטח יעלה מעל 1000 ש"ח..)

השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר .

מה אתם אומרים ? תעזרו לי להתלבט :) :s05: :-\

דיי דחוף !..

פורסם

א. למה לך לקנות כרטיס שיצא לפני חצי שנה.

ב. הכרטיס הזה, נחמד אבל לא מזהיר.

ג. המחיר לא כל כך זול, 700 ש"ח לא הולכים ברגל.

ד. אתה תתבאס כל כך שיצאו משחקים חדשים כמו - ג'יטי איי ופאר קריי 2, כשלא תוכל להריץ אותם על מקסימום. לכן אם זה דחוף לך ואתה חייב את זה ממש עכשיו אז קנה את זה. אם לא אז תחכה כי הסבלנות משתלמת.

פורסם

babalas אם שים לב טוב זה לא הGTS הישן אלא החדש...

אתה הגזמת בכל מה שכתבת.....

הכרטיס מסך חזק מאוד בין החזקים בשוק.

כיום הוא עולה 1000 שקל וזה הנחה של 300 שקל כמו שאמר הבחור. (רק קח בחשבון שאין אחריות אם אתה קונה מחול)

GTA 4 בכלל לא יהיה כבד ובטח לא בשיבל המשחק הזה.

ואומרים שFC יהיה יותר קל מקרייסיס....

אני לא יכול להגיד לך אם שווה לחכות כי עדיין אל יודעים עד כמה ה4850 יהיה חזק ואם הוא בכלל יהיה חזק יותר מהכרטיסים של NV....

מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאם אתה קונה מחול רוב הסיכויים שאתה תצטרך לחכות פחות כי לשם הכרטיסים החדשים יגיעו יותר מהר (כנראה)

נ.ב

אתה מזמין או טס וקונה? (אני הבנתי שאתה טס תקן אותי אם אני טועה...)

פורסם
  • מחבר

לא לא טס ....חבר שם יכול לקנות לי מ NEWEGG ולהביא את זה לארץ דרך מישהו אחר שחוזר ב 30 לחודש לארץ .

לגבי ה8800GTS G92 אני באמת חושב שאולי התבלבלת עם ה 320 ו 640 מגה הישנים יותר ....

אילו הגרסאות החדשות ובכלל זוהי גרסת ה OC של MSI - ולפי התגובות , אנשים גם הגיעו עם הכרטיס הנ"ל לליבה של 780+.. מה שעושה אותו אף יותר חזק מה 9800GTX ....

9800GTX ב700 ש"ח זה נחמד מאוד הייתי אומר .

שוב השאלה מה לעשות , עד כמה ה4850 יהיה חזק יותר ממנו אם בכלל ? ב 3DMARK הוא קיבל 1000 מעל 9800GTX שזה יפה אבל כולנו יודעים שבפועל (במשחקים) הכל משתנה .

מתי אמור לצאת לחנויות בארה"ב - מישהו יודע ? ומה יהיה המחיר ?

תודה.

פורסם

3D MARK - שטויות, אל תתיחס לזה...

עד שלא יהיו טבלאות ביצועים נורמלים בFPS במשחק מסויים לא נדע עד כמה הכרטיס באמת חזק ואם הוא עוקף את הכרטיס של NV....

אז באמת קשה לענות לך על "האם שווה לקנות עכשיו או לחכות"....

פורסם

GTA 4 בכלל לא יהיה כבד ובטח לא בשיבל המשחק הזה.

מעניין אותי לדעת מאיפה לך לדעת כיצד יתנהג המנוע של GTA 4 כאשר הוא בכלל לא הוכרז ל-PC ואין אפילו שמועה על הביצועים שלו על PC. הדבר החמור הוא שאתה מייעץ לאנשים לרכוש כרטיס מסך על סמך ניחוש עתידי שלך וללא שום עובדות מוצקות...

פורסם

תגיד לחבר שלך שיביא לך 4850 אם יהיה לקראת סוף הטיול, אם לא יהיה תיקח 9800GTX ב1000 שקל בערך.

פורסם

מעניין אותי לדעת מאיפה לך לדעת כיצד יתנהג המנוע של GTA 4 כאשר הוא בכלל לא הוכרז ל-PC ואין אפילו שמועה על הביצועים שלו על PC. הדבר החמור הוא שאתה מייעץ לאנשים לרכוש כרטיס מסך על סמך ניחוש עתידי שלך וללא שום עובדות מוצקות...

המשחק יהיה כנראה פורט מה360. וכבר דיברו על זה במשחקים שהוא לא יהיה כזה כבד... ואם הוא יקנה את ה8800GTS או שיקנה את ה3850 המשחק יפעל לו על הכי גבוה בלי שום בעייה....

ואם לא שמת לב הבן אדם שאל על כרטיס שלא יצא בכלל... אז כל התרד הזה הוא ניחוש...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני שואל ....כדי לדעת מה לקנות .

מתי ה 4850 אמור להיות זמין בחנויות בארה"ב ? NEWEGG לדוגמא ?

אם לפני ה 25 לחודש הזה אז זה מצויין !! אוכל להזמינו - עדיין יש זמן . :xyxthumbs:

?

פורסם

לפי מה שהבנתי ה4850 יהיה זמין לך....

וCRAZY BOY מה אתה מבלבל תמוח, GTA IV אמור להיות משחק בין הכבדים, אתה חושב שאתה יכול לתת לG92 לרנדר מאות מגדלים עם ים ואנשים ומכוניות בתמונה ברזולוציה של יותר מ1024X768 עם יותר מ20FPS אתה חי בסרט, אין לי מושג איזה.. אבל אני מניח פנטזיה משו... אם לא ראית GTA IV אז עדיף שתסתום. אני אישית לא מצליח להבין איך הוא פועל כל כך יפה בXBOX ובPS זה משחק אדיר.

לסיכום לכותב הת'רד, אם יש לך כסף, קח תזמן אל תיהיה לחוץ כי בקרוב אמורים לצאת הכרטיסים של הדור הבא שאמורים להיות משמעותית טובים מהנוכחי... אז עדיף לך לקחת תזמן. אם אין כסף אז לך על ה88GTS למרות שאמרתי לך כבר - שהוא לא כרטיס מזהיר... אני מבין שאתם מדברים על הG92 עדיין הוא לא כל כך מזהיר.

פורסם

"BLABLABLAS", (תרשה לי לעוות את הכינוי שלך :) זה מתאים לך יותר :) )

אני כן ראיתי GTA4. ואין קשר לכמה מכוניות וכמה בניינים וכמה אנשים יהיו בתמונה. השאלה היא איך הם יראו. גם בGTA SA יש הבה בניינים ופיצוצים אבל הוא הרבה יותר קל...

וכמובן שהכל קשור לפורט שיעשו. אם הפורט יהיה טוב אז נצטרך פחות בשביל להפעיל אותו. ואם הפורט יהיה גרוע נצטרך יותר.

ה8800GTS G92 מריץ את קריסיס על V HIGH ועם FPS סביל. יותר מ20 FPS.

ואם אתה חושב שGTA 4 יהיה יותר כבד מקריסיס והכרטסי לא יוכל להפעיל אותו על הכי גבוה ב1024*768 על 20 FPS אתה זה שבDREAMLAND

פורסם

השאלה האם שווה לחכות וגם האם שווה להשקיע עוד 300 ...400....שקל, בשביל ה 4850 שאולי בטח ייתן הבדל של עוד 10 15 אחוז לא יותר .

דיי דחוף !..

תחכה עוד קצת ותתביא את GTX החדש יותר.

במקום להביא את זה, הוא לא שווה השקעה, ובמחיר שלו תוכל להביא את החדשים באותו מחיר.

וחוץ מזה ה-HD4750 הוא לא מגיע לביצועים של GTX החדשים.

אלא אם כן כבר היית מדבר על 4780 X2 הייתי אומר לך לקנות אותו וזהו בלי בעיות.

במקום זה תחכה ותביא 260 GXT...באותו מחיר.

וזה שהוא OC, OC2 ושטויות זה לא ממש משתלם...כי הוא גם מתחמם באותה מידה.

פורסם

דיי דחוף !..

אני לא מבין איך אתה רוצה לקנות כרטיסים כאלו, אתה צריך לשדרג את המפרט שלך.

ממליץ לך לבקש מהחבר שילוש של מעבד+לוח+זכרונות, ואת הכרטיס-מסך תקנה כבר בארץ עם אחריות.

פורסם

תחכה עוד קצת ותתביא את GTX החדש יותר.

במקום להביא את זה, הוא לא שווה השקעה, ובמחיר שלו תוכל להביא את החדשים באותו מחיר.

וחוץ מזה ה-HD4750 הוא לא מגיע לביצועים של GTX החדשים.

אלא אם כן כבר היית מדבר על 4780 X2 הייתי אומר לך לקנות אותו וזהו בלי בעיות.

במקום זה תחכה ותביא 260 GXT...באותו מחיר.

וזה שהוא OC, OC2 ושטויות זה לא ממש משתלם...כי הוא גם מתחמם באותה מידה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בוא נחזיר אותך למציאות.

HD 4850 בהשקה- 250 דולר.

HD 4870 בהשקה- 350 דולר

GTX260 בהשקה- 450 דולר

GTX280 בהשקה- 650 דולר

הכרטיסים של NV עולים פי 2 מ ATI, ואתה מצפה שיתנו ביצועים זהים? :lol:

ועוד יותר הזוי- ה GTX החדשים במחיר של ה 8800GTS? באיזה עולם אתה חי?

לגבי GTA4, אם הוא רץ על ה Xenos של ATI שבכלל מבוסס על X1800 עם טריקים ושטיקים כ"כ טוב, כרטיסים כמו ה 8800GTS ו HD4850 יריצו אותו בקלות אם יעשו לו אופטימזציה טובה למחשב.

בקרייסיס למשל הכרטיסים צריכים לרנדר סביבה הרבה יותר מורכבת, עם מאוד עצים שבכל עץ כל עלה מרונדר בנפרד ומתנהג בדרך שונה, הסביבות ניתנות להשפעה (אם בקרייסיס תירה בעץ, הוא יתקלף ובסופו של דבר ישבר במקום שירית בו. ב GTA אם תירה על בניין לא קורה לו כלום)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בוא נחזיר אותך למציאות.

HD 4850 בהשקה- 250 דולר.

HD 4870 בהשקה- 350 דולר

GTX260 בהשקה- 450 דולר

GTX280 בהשקה- 650 דולר

הכרטיסים של NV עולים פי 2 מ ATI, ואתה מצפה שיתנו ביצועים זהים? :lol:

ועוד יותר הזוי- ה GTX החדשים במחיר של ה 8800GTS? באיזה עולם אתה חי?

לגבי GTA4, אם הוא רץ על ה Xenos של ATI שבכלל מבוסס על X1800 עם טריקים ושטיקים כ"כ טוב, כרטיסים כמו ה 8800GTS ו HD4850 יריצו אותו בקלות אם יעשו לו אופטימזציה טובה למחשב.

בקרייסיס למשל הכרטיסים צריכים לרנדר סביבה הרבה יותר מורכבת, עם מאוד עצים שבכל עץ כל עלה מרונדר בנפרד ומתנהג בדרך שונה, הסביבות ניתנות להשפעה (אם בקרייסיס תירה בעץ, הוא יתקלף ובסופו של דבר ישבר במקום שירית בו. ב GTA אם תירה על בניין לא קורה לו כלום)

הלי להעליב אותך, כמה שיותר יקר לא תמיד הכי טוב !!!

אם הוא יקנה את הכרטיס של Visiotek 4750 הוא יהיה הרבה יותר טוב משל Nviodia בגלל ה-OC שלו הוא יעלה חצי מהמחיר.

רוצה דוגמא ???

XFX 9800 GTX vs 3870 X2 Visiontek

לכאורה ה-Nvidia יותר טוב אבל תשחק ותראה בעצמך ש-ATI הביסו פה את Nvidia.

הם אפילו בגירסה היותר חדשה הביסו את GX2 של Nvidia - בגירסה של OC החדשה. ב-Crysis על Full HD יש לכרטיס הזה 36 FPS והוא פחות 250 דולר.

וה-GX2 הוציא ב-Full HD ב-Crysis (אני לא יודע אם אתה יודע) 35.5 FPS.

ואלה תתווכח כי זה בדוק ואני ראיתי את זה בעיניים שלי במציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים