פורסם 2008 ביוני 817 שנים זה כבר איזה שנה ככה התרגלתי אבל הגיע הזמן להעיף את זה, אין לי מושג איך עושים את זה אז הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר תודה רבה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מוגדרים חשבונות שלא נעשה בהם שימוש, או חסרה הגדרת לכניסה אוטומטית למערכת.בצע את הפעולות הבאות :בחר ב"התחל" > "הפעלה" והקלד "regedit"נתב אל המיקום הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogonלחץ לחיצה כפולה על הערך "AutoAdminLogon". ערכו צריך להיות 1 על מנת לאפשר כניסה אוטומטית או 0 על מנת למנוע כניסה אוטומטית.במידה והערך לא קיים, צור אותו. לחץ עם הלחצן הימני בחלק ריק ובחר ב"חדש"> "ערך מחרוזת" רשום את שם הקובץ "AutoAdminLogon".הפעל מחדש את המחשב.נלקח מהאתר של מייקרוסופט.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני לא ממליץ להתעסק עם הרג'יסטרי אם לא חייבים.startruncontrol userpasswords2תוריד את ה-V העליוןבכל אופן אין שום קשר לתקלת חומרה אז הדיון לא קשור לפורום תמיכה טכנית.מועבר לפורום וינדוס.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר לתגובה הראשונה - לא עובד.לתגובה השניה - כנ"ל לא עובד.[move]h e l p l e a s e[/move]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים גם לי יש את הבעיה הזו, אחרי עידכון הווינדוס Xp ל-Sp3 זה הישתנה אצלי.ולא מצאתי דרך לשנות את זה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים beitar king תסמוך על VaMpiRe MaSteR הוא לא מנסה להכניס לך וירוס או משהו אם הייתה רואה את הסטיקי שיש פה בפורום הייתה מבין שיש הרבה בעיות שניתן לפתור ע"י הרצת קובץ והרבה מאותם קבצים סופקו ע"י VaMpiRe MaSteR. גם לי יש את הבעיה הזו, אחרי עידכון הווינדוס Xp ל-Sp3 זה הישתנה אצלי. ולא מצאתי דרך לשנות את זה. תנסה את הפתרונות שהוצעו פה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים visual basic script עם הקוד הבאה:On Error Resume NextSet WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")WshShell.RegDelete "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\GinaDLL"Message = "Your Windows Logon Screen is restored" & vbCR & vbCRMessage = Message & "You may need to log off/log on, or" & vbCRMessage = Message & "restart for the change to take effect."X = MsgBox(Message, vbOKOnly, "Done")Set WshShell = Nothingאו בקיצור שחזור של מסך כניסה למערכת לברירת מחדל.
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ד"א זה מתחיל כשאתם מתקינים Framework 1.1, בגרסאות החדשות יותר זה לא קיים (2.0+).
פורסם 2008 ביוני 917 שנים ד"א זה מתחיל כשאתם מתקינים Framework 1.1, בגרסאות החדשות יותר זה לא קיים (2.0+).When installing .NET Framework 1.1 a hidden user is created called ASP .NET (or simillar). You can either delete itor install SP1 for .Net Framework 1.1 and that should solve the login "bug"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.