עבור לתוכן

חיבור LCD 32inch למחשב לשימוש כמסך

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם אפשר לחבר טלוויזיית LCD בגודל 32inch, שתיהיה מסך למחשב במקום המסך הרגיל שלי CRT (הטלוויזייה אמורה להיות מסך מחשב קבוע להכל.. אינטרנט,סרטים,משחקים(ME,AC,GTA הכל).

הכרטיס מסך הוא X1800XT אז חשבתי שיהיה אפשר לחבר DVI ל- DVI/HDMI ל-LCD וזה הכל, זה נכון?

הטלוויזייה תפעל כמו שצריך כמסך? במשחקים גם?

אני מקווה שזה הפורום המתאים כי לא ידעתי בידיוק איפה לשים תהודעה..

תודה

פורסם

אפשר בעקרון, כן, אבל חשוב לפני זה שתברר אם לדגם המדוייק שאתה קונה יש תמיכה ב NR, ואם כן באיזה חיבור בדיוק (VGA או HDMI) ולשם תחבר את המחשב שלך. תקרא על זה כאן:

http://www.dtown.co.il/index.php?news=156

פורסם

בהחלט אפשרי, אני מחובר ככה, תענוג!

אם אתה רוצה המלצה: HITACHI 32A01

פורסם
  • מחבר

יש לי יציאת VGA וגם DVI ברטיס מסך. בטלוויזיה יש לי

אחד HDMI

אחד DVI-HDMI

טלוויזייה LCD של LG 32 אינצ'.

השאלה שלי היא אם לחבר תטלויזיה עם כבל של DVI ל- DVI

והאם יהיה נוח לעבוד עם הטלוויזיה תמיד?

כי כמו שניסיתי תמיד (אבל חיברתי עם S-Video) האיכות ל הפנים ואי אפשר להבין טקסטים וכו' וככה אי אפשר לעבוד עם המחשב.

השאלה שלי היא אם יש חיבור כלשהו שיתן לי עבודה טובה עם הטלוויזיה (אפילו לא ברטיו של 16:9 למשל, מצידי להקטין את זה, העיקר לעבוד עם הטלוויזיה בלי מסך CRT, ושהטלוייזיה תתמוך בצורה טובה בהכל כמו שאמרתי... משחקים,סרטים, קריאת טקסטים וכו'....)

פורסם

אתה תראה טוב מאוד, אני על ה32 אינץ' רואה יותר חד ומדוייק מה17CRT שהיה לי...רואים מצויין, רק צריך להגיע לרזולוציה טבעית.

אם המסך שלך HD-READY אז הרזולוציה היא 1366X768, לשם השוואה, SVIDEO תומך עד 800X600 בלבד...

אם המסך שלך FULL HD אז הרזולוציה היא 1920X1080.

ולא הבנתי, כניסה לא יכולה להיות HDMI-DVI, או זה או זה.

בכל מקרה אם יש לך גם בכרטיס מסך DVI וגם במסך עצמו אז תוכל לחבר ואתה תקבל את אותה איכות שתקבל עם HDMI כי שני אלה מעבירים

אות דיגיטלי לעומת הVGA שמעביר אנלוגית אך עדיין רואים בו אותו דבר.

חשוב שתברר קודם אם אתה יכול להגיע עם המסך הזה לNR-NATIVE RESOLUTION ובאיזה חיבור...

פורסם
  • מחבר

קראתי ולא כ"כ הבנתי לגבי ה NR, איך אני מברר מהו?

ולגבי החיבור, אולי התבלבלתי טיפה, יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, ושתי יציאות HDMI שעלת אחת מהם רשום HDMI/DVI.

אז מה שאני צריך זה כבל של DVI ל-HDMI ? (אין לי שימוש בכבל הרגיל של ה S-Video יותר אם ככה - נכון?)

פורסם

אתה צריך כבל DVI-HDMI במידה ותוכל לקבל NR עם הכבל הזה, אם לא תצטרך כבל VGA-VGA זכר/זכר.

NR- רזולוציה טבעית, רזולוציית המקור של המסך שבה הפיקסלים נראים 1:1, כלומר אין שום עיוותים האותיות חדות כתער ועוד ועוד.

בדרך כלל במפרטים של המסכים השונים מפרסמים באיזה חיבור ניתן לקבל NR.

תן לי את הדגם המדוייק של הטלויזיה שלך ואנסה לברר.

לגבי SVIDEO, אין לך מה לעשות איתו, אתה תראה איתו ח%#. הוא יציג לך רזולוציה של 800X600, אין שום סיבה להשתמש בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים