פורסם 2008 ביוני 2017 שנים זה מתאם BT רגיל נכון?זתומרת שאני יכול לחבר עליו גם 2 שלטים במידת הצורך?ומבחינת הדרייברים של המתאם BT והשלט עצמו... הם כבדים?
פורסם 2008 ביוני 2117 שנים זה לא BT, זה משהו קנייני של MS. כע אפשר לחבר עד 4 שלטים, והדרייברים לא כבדים בכלל, הם כמו כל דרייבר ג'ויסטיק רגיל
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים פשוט הנאה לשחק בו! נהנה מכול רגע ^^מחכה בקוצר רוח לרכוש טלוויזיה 37" לחבר למחשב
פורסם 2008 ביולי 517 שנים לא יודע מה איתכם, RE4 אני משחק על הווי, הרבה יותר מדויק מזה כבר אין P:אבל בכל מקרה, הזמנתי פד של X360 למחשב בשביל AC ו DMC4 בעיקר (יותר בשביל AC, יש לציין. שמעתי שזה פשוט לא משחק למקלדת ועכבר)X:RE4 - רסידנט איבל 4?DMC 4 - devil may cry 4 ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים היי , רכשתי את הגירסה האלחוטית של Xbox360 של מייקרוסופט וחיברתי למחשב , ניסיתי את זה ב AC , עובד נפלא. אבל הבעיה במשחקים כמו Gears of War שמצד אחד מפגין תמיכה פנטסטית בגיימדפאד , אבל נורא קשה לי לכוון עם הסטיק האנלוגי , לעומת העכבר... ניסיתי לשנות את הרגישות של הסטיק , אבל עדיין זה לא זה :-X
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר היי , רכשתי את הגירסה האלחוטית של Xbox360 של מייקרוסופט וחיברתי למחשב , ניסיתי את זה ב AC , עובד נפלא. אבל הבעיה במשחקים כמו Gears of War שמצד אחד מפגין תמיכה פנטסטית בגיימדפאד , אבל נורא קשה לי לכוון עם הסטיק האנלוגי , לעומת העכבר... ניסיתי לשנות את הרגישות של הסטיק , אבל עדיין זה לא זה :-Xנו... ברור אין כמו עכבר למשחקי FPS, כמו כן אין כמו גיימפד למשחקי "גוף שלישי".
פורסם 2008 ביולי 617 שנים לי יש את הגרסה האלחוטית(אופיס דיפו - 230 ש"ח לפני שנה). קניתי בטריות נטענות ומטען (119 שקל).פשוט תענוג
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מצחיק שלפני שנה זה היה 230 ועכשיו זה 330...... GNR- האגודלים שלך פשוט לא מהירים מספיק P: נו... ברור אין כמו עכבר למשחקי FPS, כמו כן אין כמו גיימפד למשחקי "גוף שלישי". תכף תגיד לי שאת Ninja gaiden היית מעדיף עם עכבר ומקלדת
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר תכף תגיד לי שאת Ninja gaiden היית מעדיף עם עכבר ומקלדת לא יודע מה איתך, אבל משחקי "גוף ראשון" תמיד היו נחלתם של העכבר/מקלדת.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בקיצור שני cordless rumblepad 2 או שני בקרי XBOX ? יש שורה תחתונה ? פאדים רגילים נוחים לי, חרשתי על סוני2, נראה לי יקח לי שנים להחלפה של האנלוג השמאלי.... קל להתרגל אליו ?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני לקחתי את ה-RUMBLE והחלפתי יום למחרת ל-XBOX.אין ל-LOGITECHANALOG TRIGGER, וזה ממש הורס...זה סתם 4 כפתורים.ה-RUBMLE קצת יותר גדול ביד, אם זה משנה לך
פורסם 2008 ביולי 617 שנים האמת שאני מעדיף קטן, ככה גם אחותי וחברה שלי יוכלו לשחק (את השלטים האלחוטיים לסוני2 שהבאתי מארהב הן לא הצליחו לאחוז)מה אורך הכבל שאמרתם ארוך ? (צריך 4 מטר... מוגזם קצת, לא ?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.