עבור לתוכן

התקנת רשת אלחוטית ב-3 מחשבים, 3 קומות שונות - עצות + המלצות קנייה

Featured Replies

פורסם

שלום רב

כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית.

המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...)

חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ?

בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה ..

אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו'

נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-)

בתודה מראש :hi:

עומר

פורסם

אם מדובר בשלושה מחשבים נייחים הייתי מחבר אותם בחיבור קווי דרך נתב.

גם אם אין לך תשתית להעביר כבלים בין שלוש הקומות שווה להשקיע קצת זמן ולסלול את הכבלים (מהקומה האמצעית לעליונה וכן מהקומה האמצעית לתחתונה)

פורסם

מישהו יכול לשים קישור ... איך להפוך ראוטר ל"מקפיץ" קליטה??? יעני ראוטר אחד באמת מנתב והשני רק מגביר את הקליטה

פורסם
  • מחבר

היי Friedman

חשבתי לעשות זאת אבל זה כרוך בהרבה בלגן , אין לי תשתית מוכנה להעברת כבלים והחדרין לא סמוכים אחד לשני :-(

הבנתי שיש היום טכנולודיה חדשה MIMO שעובדת בצורה טובה בבתים עם קומות, השאלה - עד כמה טובה ??!

פורסם

אם יש קיר משותף בין החדרים (חזית\גב הבנין), אולי תוכל להאריך את האנטנות, כך שיצאו מהחלון, ולא יהיו הפרעות..

בכל אופן, מה שאני עשיתי, זה לשרוף יום שלם, ולהעביר כבלים בתוך התעלות של הבית..

בסופו של דבר, זאת האפשרות הזולה ביותר, האמינה ביותר, והמהירה ביותר...

החסרון היחידי הוא "זמן ההתקנה"

לשיקולך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים