עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיסי קול של Audiotrak ..

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI..

אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול?

http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מכיר אותם?

פורסם

אם שניהם איכותיים באותה מידה, לך על הכרטיס שיותר זול ומתאים לדרישות שלך...

אוקיי עכשיו ראיתי ששניהם די יקרים, לדעתי תוכל להשיג את אותו דבר גם עם כרטיס קריאייטיב זול.

פורסם
  • מחבר

מה קיראטיב זול חח..

אני מוכן להשקיע גם ת'1500 שקל ב EMU 1212M אבל בחול האודיוטרק יותר יקר מה EMU לפי מה שהבנתי..

ונראה לי שהם יותר איכותיים פשוט. זה לחיבור מגבר.. RCA ל RCA עם כבל איכותי.. ויש לי מקור סאונד נפלא בדיוק כמו קומפטדיסק משובח.

פורסם

השימושים שלך זה רק לשמוע מוזיקה או גם לערוך?

פורסם
  • מחבר

לשמוע מוזיקה במערכת של 10 אלף שקל. שזה אומר שאני פריק של איכות סאונד אמיתית ולא כל מה שרוב הפורום הזה מכיר [מערכות למחשב] בלי לזלזל.. אבל לא ראיתי פה דיבורים על מערכות אמיתיות..

פורסם

אחי יש לי את ה maya 7.1 ואי אפשר להגיד שאני לא מרוצה ממנו חבל על הזמן של כרטיס במיוחד מוסיקה וסרטים.. למרות שתאכל'ס הוא ישן.. הבעיה היא רק התאימות שלו לווינדוס וויסטה אין סראונד..

מה שכן מה שאתה מתכוון לקנות יש להם תאימות וכבר אני אומר לך אחלה חברה מניסיון.

פורסם

יש לי רמקולים של B&W 602S3 רסיבר פיוניר ואודיג'י 2, אני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

בסדר כל אחד והדרישות שלו..

יש לי כרגע וורפידל דיאמונד 9.6 עם NOD C372..+ זוג פיוניר ישנים קלאסיים

ואודיג'י 2.. מהפלייסטיישן 3 אני מקבל סאונד הרבה יותר טוב.

פורסם

נסה לחפש ממירי DAC, למרות שעד 200$ Asus Xonar 2D לוקח כל DAC בהליכה.

מעבר לזה יש DACים מצוינים ברמות מחיר עולות. השאלה כמה אתה רוצה להשקיע. השיפור בסאונד (שים לב שאני אומר שיפור ולא שינוי) הוא עצום.

תתחיל מפה

http://www.head-fi.org/forums/f7/all-dacs-money-can-buy-pt-2-a-325941/

פורסם

טוב שלא עשית מהמערכת שלך משהו לא נורמאלי. דיימונד 9.6 עם הנאד (זה לא NOD, זה NAD) זה נחמד, אבל ממש לא מעבר למה שהפורום הזה מכיר. יש פה לא מעט אנשים עם מערכות בכמה רמות מעל לשלך.

בנוגע לכרטיס קול, אני ממליץ לך לקרוא את הביקורת שכתבתי פה באתר על ה-ASUS Xonar, עשיתי השוואה שלו ל-1212M.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים