עבור לתוכן

8400GS ו-8500GT עושים לי בעיות! למה?

Featured Replies

פורסם

מחשבים חדשים

נתחיל עם שלי

8400GS של GIGABYTE

יציאות: VGA, DVI וTVOUT (מתחבר לקופסה קטנה עם יציאות SVIDEO וRGB שיכול לשמש גם כRCA)

המסך מחובר בVGA, מסך דק - 786LS של LG. הוא לא חדש.

1. התמונה שלו לא חלקה. כל קו (שחור בעיקר) שיש על המסך משאיר מימינו "שובל" - שכפול שלו 3 פעמים בערך - לא בשחור אלא פשוט פסים שמכהים את האזור. זה לא תלוי תוכנה וזה לא תלוי מיקום של המסך. עם המחשב הקודם זה לא היה ככה (הכל היה ממוקדם בדיוק באותו מקום) ככה שכנראה זה רק הכרטיס מסך.

2. חיברתי טלוויזיה ושיניתי קונפיגורציה בלוח הבקרה של NVIDIA ככה שיהיה מסך כפול (אולתו דבר גם במסך וגם בטלוויזיה) ואז עשיתי ריסטרט. קיבלתי תמונה בטלוויזיה רק בשניות של העלאת המחשב מהדוס אבל ברגע שהמחשב הגיע למסך הפתיחה של ווינדוס התנתקה לי התמונה. כשניסיתי לשנות שוב בלוח בקרה של NVIDIA שיהיה למשל רק הטלוויזיה ולא המסך , הטלוויזיה ריצדה לחצי שנייה בעוד שהמסך נכבה ואחרי החצי שנייה הזאת המסך נדלק שוב וחזרנו לנקודת המוצא.

ניסיתי לשנות קידוד שידור או איך שלא תקראו לזה...היו משהו כמו 5 סוגים של PAL, עברתי אחד אחד, לא עזר.

נמשיך עם השני של אחי הקטן...

8500GT גם של GIGABYTE.

אותם יציאות, גם שם המסך בVGA.

1. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה בכמה דרכים שונות - דרך ה-SVIDEO חיברתי מתאם לRCA ומשם לטלוויזיה - קיבלתי תמונה שחור לבן. ניסיתי לשנות קידודים - לא עזר. חיברתי RCA דרך היציאה הכחולה של הRGB שמשמשת גם כיציאת AV בRCA (רשום עליה ורשום גם בחוברת) ולא קיבלתי שום תמונה. ניסיתי לשנות קידודים - לא עזר. חיברתי ליציאות האחרות של הRGB (סתם לנסות) ועשיתי אותם תהליכים כמו בשאר החיבורים שניסיתי - רק בירוקה קיבלתי אותה תוצאה כמו הSVIDEO - תמונה שחור לבן. ניסיתי להפעיל את אשף הגדרת הטלוויזיה בכל המקרים וגם לא עזר. החלפתי לטלוויזיה אחרת וגם לא עזר.

מה עושים?

המון תודה לעוזרים

ד"א אם למישהו יש את המספר תמיכה טכנית של GIGABYTE בארץ, אם יש דבר כזה, אני אשמח לקבל אותו. חיפשתי את זה ולא מצאתי. לחברה שממנה קנינו את המחשבים אין תמיכה טכנית בטלפון.

שוב תודה!

פורסם

נראה לי שזה יותר קשור לתמיכה. ::)

פורסם
  • מחבר

מנהלים, לפי מה שאתם רואים לנכון...

תודה

---הקפצה---

ירד לסוף עמוד איכשהו

פורסם
  • מחבר

מסתבר שזה לא מקפיץ אם לא עושים תגובה חדשה..

חבר'ה קצת עזרה בבקשה אני לא יודע מה לעשות יותר מדי פה P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים