עבור לתוכן

מחפש משחק ישן ולא זוכר את שמו :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי).

אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .

פורסם

Supaplex ?

פורסם

דיגר?

פורסם

אני מחפש גם כמה משחקים 1 זה משחק שהיה עכבר והוא צריך להרוג חתולים אל ידי שמזיזים אבנים ואין להם מקום והם הופכים לגבינה זה היה נראה לי בwindowd וגם שיש צינורות ואתה צריך לכבן אותם למקום וזה צריך להיות ארוך 3 זה טנקים שיורים לגובה וצרכים להשמיד אחד את השני והכי חשוב זה משחק שיש לך מאוור ועוד כל מני דברים חשמלאים ויש כדור ואתה מעביר אותו ממקום למקום על ידי המכשרים ואני ממש מחפש את זה הרבה זמן

פורסם
  • מחבר

חברה שיחקתם אותה זה supaplex משחק אדיר תודה לכם!!!! :hi::)

פורסם

אני מחפש גם כמה משחקים 1 זה משחק שהיה עכבר והוא צריך להרוג חתולים אל ידי שמזיזים אבנים ואין להם מקום והם הופכים לגבינה זה היה נראה לי בwindowd וגם שיש צינורות ואתה צריך לכבן אותם למקום וזה צריך להיות ארוך 3 זה טנקים שיורים לגובה וצרכים להשמיד אחד את השני והכי חשוב זה משחק שיש לך מאוור ועוד כל מני דברים חשמלאים ויש כדור ואתה מעביר אותו ממקום למקום על ידי המכשרים ואני ממש מחפש את זה הרבה זמן

הראשון אני חושב שאני יכול להביא לך מהעבודה של אבא שלי.

השני- pipe לסוגיו, הראשון היה בסביבת דוס, האחרון ראיתי לפלאש. השמות משתנים אבל רוב הזמן כלולה המילה pipe בשם המשחק.

השלישי- scorched earth.

הרביעי- .Tim, the incredible machine 1/2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים