פורסם 2008 ביוני 617 שנים אני קניתי ps3 לא מזמן ואני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל המחיר שלו הוא 400 שקל (בדקתי באיזה 5 חנויות הכל באותו מחיר)אז השאלה שלי היא העם המשחק הזה שווה את המחיר ?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר יש לי שני שלטים המשחק נראה משעשע לשני שחקנים (אני ואח שלי / חבר ) הגרפיקות ניראות מרשימות והמשחק עצמו נראה כיף למדי
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר WarHawk דורש רשת ועוד אין לי ואני עוד לא יודע מתי אני ישיג אחת זה בטח יקח כמה זמן ובגלל שעוד אין לי משחק אחד אני צריך לקנות אחד די בקרוב ודרך אגב Huber כמה שילמת על המשחק ?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר קראתי את ההמלצה לפני שכתבתי את הדיון הזה אבל הציון 8 הוא לא כל כך טוב נראה לך שהמשחק שווה 400 שקל?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים שווה את זה למרות שיש משחקים יותר טובים בשוק היום (ריינבו סיקס וגאס 2 יצא לפי אס 3 ? )
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר כן הוא יצא אני קונה את army of two ו GTA IV בעיקרון רק רציתי לוודות שהמשחק הזה טוב כמו שהוא ניראה לי כי המחיר יקר
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר יש לי עוד שאלה שקצת סוטה מין הנושא אבל קשורה למשחק בכל זאתעם אני נרשם לe-bay לתת את הטלפון האמיתי שלי ? אני חשבתי על לקנות שם את המשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.