פורסם 2008 ביוני 617 שנים שלום לכולםאני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימוםאני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיביש לוח אסוס p5k p35מעבד e6750שני ליבותכרטיס מסך 9800 gtx512שני דיסקים קשיחים 250 ide160sata 2 16 mb 7200 rpmאני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץתודה לכל מי שעוזר
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אף אחד לא יודע איזה מארז יש לך, האם אתה ב-OC ובאיזה תנאים מאוחסן המארז.תציין את אלו ותעלה תמונה מ-EVEREST או מכל תוכנת ניטור למעבדי C2D כמו TAT, תשווה ותעלה נתונים מהביוס ואז יוכלו לעזור לך.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אחי יש לי מארז של sagitta בצבע שחורעם דלת שקופהואני לא משתמש ב- ocאני יעלה לך תמונה של everestואז תגיד לי את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתי וגם את הטמפראורות שלהם במאמץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 717 שנים טוב..לגבי SF צריך לדעת כל חיישן מה הוא אומר. אצלך שתי הליבות כמעט על אותה הטפ' וזה תקין 45-47 מעלות.כל מה שמסומן לך AUX הוא לא רלוונטי אבל כנס ל-ADVANCED ותראה מהו סוג החיישן שלך ואז כל מה שזה לא, פשוט תוריד אותו מהניטור כי SF לא מזהה.שים את הסימן V על מהירות סיבוב אוטומטית.תקרא את ה-HELP והוא מסביר לך בידיוק איך לעבוד עם התוכנה ואז היא מעולה !!
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אחי נכנסתי לתוכנה ואין לי שם שום מתקדםיש לי שם רק configureצילמתי את המסך של configureכדי שתסביר לי מה לעשות ולשנות שםאני מקווה שלזה התכוונת כשאמרת להיכנס למתקדםבבקשה תעזור ליולא מצאתי שם helpכתוב לי בצד שמאל למטה בכחול 44אתה תראה את זה בתמונה ששמתיכאשר אני ממזער את התוכנה speed fanמופיע לי 44טמפרטורה של מה זה 44[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אחי צילמתי שוב את את המסך של configureופתחתי את כל הפלוסים כדי שתגיד לי מה לשנותושוב אני מקווה שאנחנו מתכוונים לאותו הדבר[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אכן כמו שנכתב SPEEDFAN היא תוכנה מקצועית ויעילה אך דורשת כיול לאחר ההתקנה.מה שהתכונו זה שתכנס ללשונית ה-advanced היכן שצילמת והיכן שלא מזוהה החיישן שלך שהוא winbond w83627d פשוט תסיר את סימון הזיהוי.לגבי העזרה יש לך לינק בתוכנה או היכן שהתקנת את התוכנה לאתר של "אלמיקו", תקרא את ההסברים ותהנה מהתוכנה.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר אחי הוספתי את זה winbond w83627d אין לי מושג מה זהאשמח לדעתצילמתי לך שני תמונותשתגיד לי האם עשיתי מה שהתכוונת וכמובן נכוןושתסביר לי מה הוספתי בדיוק ואייך זה עוזר לי לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתי וגם את הטמפרטורות שלהם במאמץמצטער שאני משגע אותךאני פשוט אוהב ללמוד ולדעת כי הדברים האלה נורא חשבים לפי דעתיתודה על העזרה עד עכשייו[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר אחי הוספתי עוד תמונהאיפה שכתוב המהירות של המאוור של המעבד יש שמה עוד שני דבריםsys fan1004 rpmaux1 fan 1223מהירויות של מה זה???[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים מחבר אחי אני מעלה לך תמונה מהתוכנה everestותגיד לי האם הטמפרטורות של החלקים שלי סבירים
פורסם 2008 ביוני 1217 שנים תבטל את סימוני הפלוס(+) היכן שיש לך רישום של AUX או היכן שאין את כיתוב החיישן שלך.כתבתי לך תסמן <V> היכן שיש לך AUTOFAN ובלשוניות אחרי ה-CONFIGURE פתח טאב אחרי טאב ומה שלא שייך תוציא את הסימון.
פורסם 2008 ביוני 1417 שנים שמע, כנס לאתר שלהם ותקרא את ההנחיות, הסבירו לך מה לעשות אבל אתה צריך "קצת" לקרוא ולהבין מה לעשות, זה לא מסובך.אני אחזור שוב וזהו..:אם התוכנה מזהה את החיישן שלך אז יופי והיא מזהה. כל מה שהוא לא החיישן שלך פשוט תוריד את הסימון של ה<+> מהחיישן ואז לא תקבל קריאות עלומות עם מספרים דימיוניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.