פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחקתי אותו מהשולחן עבודה בטעות...(ע"י מקש ימני מחק, במקום לרוקן אותו, בטעות...)איפה הוא נמצא עכשיו? איך אני מחזיר אותו /:
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מאפיינים בשולחן עבודהCHANGE DESKTOP ICONSותבחר את הסל מחזור. OK וזהו.זה אופציה ממש מפגרת, למה שמישהו ירצה למחוק את הסל מיחזור? :\גם כן ויסטה........
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מאפיינים בשולחן עבודה CHANGE DESKTOP ICONS ותבחר את הסל מחזור. OK וזהו. זה אופציה ממש מפגרת, למה שמישהו ירצה למחוק את הסל מיחזור? :\ גם כן ויסטה........ מה זה קשור וויסטה יש את זה גם בXP וגם בMAC.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מה זה קשור וויסטה יש את זה גם בXP וגם בMAC. WTF? לפי מה שאני יודע אין את זה ב-XP.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים XP+SP2 כאן, אין שום דרך מובנית במערכת על מנת להסתיר את סל המחזור מה-desktop.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני לא מבין מה הבעייה עם זה שניתן למחוק את סל המחזור בVISTA?אני פעם רציתי למחוק אותו, ואני מכיר עוד אנשים, ובאותה קלות שאתה מוחק אותו אתה גם יכול להחזיר אותו.
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני לא מבין מה הבעייה עם זה שניתן למחוק את סל המחזור בVISTA?אני פעם רציתי למחוק אותו, ואני מכיר עוד אנשים, ובאותה קלות שאתה מוחק אותו אתה גם יכול להחזיר אותו.אם תרצה להחזיר קבצים שמחקת או פשוט אם תרצה לרוקן את סל המחזור איך תעשה את זה?
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני מוחק קבצים ע"י Shift+Delete שזה מוחק ולא שולח לסל מחזור.OK כל אחד וההעדפות שלו =]
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אולי הפיתרון הזה יעזור : Right-click on your desktop and choose Personalize Click on the Change Desktop Icons link in the upper left hand corner In the Desktop Icons Settings window, check the Recycle Bin box and click OK אם זה מסומן כלומר סל המיחזור .. תסיר את הסימון , תלחץ על APPLY , ואח"כ תחזיר את הסימון
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אני מוחק קבצים ע"י Shift+Delete שזה מוחק ולא שולח לסל מחזור.עדיף כבר להגדיר שהקבצים ימחקו בלי כניסה לסל המיחזור (ככה זה אצלי).
פורסם 2008 ביוני 917 שנים אולי הפיתרון הזה יעזור : Right-click on your desktop and choose Personalize Click on the Change Desktop Icons link in the upper left hand corner In the Desktop Icons Settings window, check the Recycle Bin box and click OK אם זה מסומן כלומר סל המיחזור .. תסיר את הסימון , תלחץ על APPLY , ואח"כ תחזיר את הסימון עם כל הכבוד כבר נתתי לו את הפיתרון הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.