עבור לתוכן

טרילר חדש של "אפריקה" PS3

Featured Replies

פורסם

אתה כותב משפטים על מסחור סדרות, נותן דוגמאות על 'מה יקרה אם יהיו ספין-אופ'ס לסדרות של נינטנדו'. כמובן שהת'ראד הוא לא על נינטנדו, אבל ההודעה שלך הייתה, במובן מסויים. ומה שמיקרוסופט עשו לדבריך היה מתאים באופן מושלם למה שקרה למאריו.

מה שאמרת על ה'פנינים בערימת זבל', אפשר לומר לגבי הדוגמה שלך על מיקרוסופט - בין כל הספין אופ'ס (עיברות מסריח לחלוטין) לבאנג'ו קאזוי ישנו משחק הפלאטפורמה הרגיל.

(ואתה תגיד עכשיו שהSO של נינטנדו עדיין איכותיים - אני מסכים איתך. אבל אתה דיברת אך ורק על הפיכת סדרות קלאסיות למותג כולל לז'אנרים רבים, וזה בדיוק מה שנינטנדו עשתה. הייחוד של נינטנדו הוא שהם גם שומרים על האיכות בכל מוצר שלהם.)

(אגב, לא הייתה לי ביקורת ממשית לגבי הז'אנר והמשחק בקטע על Snap, בזה באמת סטיתי מהנושא, פשוט הז'אנר לא כ"כ חדש.)

פורסם
  • מחבר

תראה לא כל הספין אוף של נינטדו איכותיים כל כך

אני לא עד כדי כך פנבויז

מה שמעצבן אותי זה שבשם קוראים לבאנגו 3 באנגו 3

אבל מהדברים שהראו זה ספין אוף לחלוטין

ואני מדבר כאחד שמאוד אוהב את הסדרה

זה שיש לנינטנדו ספין אוף לא אומר שאני ירוץ לשחק בהם

ברובם אני לא משחק

אבל לפחות ברור לכולם שזה ספין אוף ולא משחק עיקרי בסדרה

פורסם

טוב, עשיתי חיפוש בגיימספוט, באנג'ו בכלל לא של מיקרוסופט (יצא גם ל64 בזמנו), ולחדש קוראים "Nuts & Bolts", בערך כמו שMario 64 לא באמת דומה לקודמיו, ובעל שם שלא מבהיר שהוא לא מתאים לנוסחה הרגילה.

אתה נותן דוגמאות על דברים ואז אתה אומר שזה לא רלוונטי. אני יודע שאני נתקע על דברים מטומטמים, אבל עדיין.

(וקראתי שוב את ההודעה שלך שציטטתי בהתחלה - אתה באמת לא חושב שהכיסויים היחידים בווי לז'אנרים של המכות והמירוצים הם SSBB ומאריו קארט? [במירוצים יש רק את Excite Truck ששווה משהו חוץ מMK, ובמכות אין ממש דברים איכותיים או אקסקלוסיבים])

פורסם
  • מחבר

קודם כל אמרתי שיוצאים הרבה דברים

לא אמרתי שכולם איכותיים

לWII יצאו הרבה משחקי מכות

נכון רובם גרועים והרבה מהם מבוססי אנימה אבל יצאו

גם מרוצי מכוניות יצאו כולל NFS שאני אישית לא אוהב אבל זה משחק מינסטרים

ברור שאני לא ימליץ לקנות את הWII למכות ומרוצים -אבל יש המון גיוון וזה מה שניסיתי להגיד

וזה לא רק בWII גם בPS3 יש הרבה גיוון או לפחות מתחיל להיות

ה360 מתקרב ל3 שנים בשוק ויחסית לקונסולה שכל כך הרבה זמן בשוק הייתי מצפה ליותר גיוון

פורסם

לא סיכמנו שלא תדברו על נינטנדו ו WII? זה תראד על משחק ולא צריך להפוך את זה לעוד תראד של WII ונינטנדו נגד העולם האכזר והקר.

לדעתי אין מצב שהזאנר הזה יתפוס! אני צריך לחזור הביתה מעבודה עייף וללכת לצלם חיות ? תן לי לנהוג/להרוג/שניהם ביחד/לפתח איזושהי דמות ולהנות מהעלילה.

והגראפיקה לא נראת כול כך משהו - כן החיות נראות טוב אבל לא נראות לי מחוברות לסביבה (שנראת זוועה).

פורסם

משחק טוב לפניי השינה בשביל להרדם טוב טוב ;D

פורסם
  • מחבר
לדעתי אין מצב שהזאנר הזה יתפוס! אני צריך לחזור הביתה מעבודה עייף וללכת לצלם חיות ? תן לי לנהוג/להרוג/שניהם ביחד/לפתח איזושהי דמות ולהנות מהעלילה.

אתה חושב מנקודת המבט האישית שלך ולא מצורת מבט רחבה

אני לא צופה בכוכב נולד אז זה לא תפס ?

תחשוב על זה שיש קהל יעד אחר

אולי הורים יקנו את זה לילדים הקטנים שלהם

אולי חובבי טבע יקנו את זה

פורסם

נכון אבל בפעם האחרונה שבדקתי רוב האנשים מחפשים אקשן מסויים , עלילה מסויימת. פה אין אקשן (לא יודע אני לא מוצא אקשן בלצלם חיות).

יותר יעיל לתת לילד מצלמה שילמד לצלם טוב - אולי הוא ירצה להיות צלם בעתיד.

פורסם

ROFLMAO.... זה משחק שאני כנראה אוהב.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל בפעם האחרונה שבדקתי רוב האנשים מחפשים אקשן מסויים , עלילה מסויימת. פה אין אקשן (לא יודע אני לא מוצא אקשן בלצלם חיות).

יותר יעיל לתת לילד מצלמה שילמד לצלם טוב - אולי הוא ירצה להיות צלם בעתיד.

כמה אקשן יש במשחקים כמו SIMS\WII-FIT\נינטנדוכלבלבים\?

המשחקים האלו מכרו במיליונים

גם משחקים של ברבי מכרו בכמויות ואין בהם אקשן

תפסיק לחיות בבועה שכל מה שאתה אוהב זה השוק

את כל המשחקים שהזכרתי כרגע אני לא רוצה לשחק בהם אבל לכולם יש קהל יעד מאוד גדול

ואסור להתעלם מזה

השוק זה לא שוק של רק גימרים

זה שאני אוהב את זלדה\מטרואיד

ואתה כנראה את הילו3\COD4

לא אומר שזה השוק -השוק הפוטנציאלי ענקי ומשחקים בז'אנרים חדשים יחסית כמו אפריקה יכולים למשוך קהל חדש לשוק

פורסם

לא אמרתי שהם לא ימשכו קהל. אמרתי שלדעתי זה לא יתפוס.

WII-FIT זאת בדיחה מהלכת , לאזן את עצמך על חתיכת פלסטיק ? לעשות שכיבות שמיכה עליה? או לעשות כאילו יש לך הולה הופ? GIVE ME A FUCKING BREAK זה מיועד לאנשים מפגרים שמסיבה נורא מוזרה לא עושים את כול הדברים האלה סתם (אני לא מתכוון לאיזון כי זה בכלל מטומטם) אבל באמת תגיד לי שאם אתה רוצה לעשות שכיבות שמיכה אתה לא יכול לספור בלב ולעשות אותם על הריצפה. או הולה הופ בצורה רגילה.

SIMS זה משחק ילדים , בעיקר בנות אוהבות אותו ושמה אתה מגדל משפחה אז זה עוד איכשהו בסדר (זה לא סתם ככה לצלם חיות אתה אשכרה מגדל משהו - כמו טמגוצ'י).

ואני לא יודע מה זה נינטנדו כלבלבים אבל אני מתאר לעצמי שזה גם כמו טמגוצ'י ושאמנשים שמשחקים בזה הם לרוב ילדים קטנים. אני גם משער שמשחק לא עולה 60$.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיות אם מה שכתבתה כרגע -אבל אלו משחקים שמכרו מיליונים

ואתה לא יכול להתעלם מזה

זה כמו שתכתוב שסדרה כמו הישרדות לא מצליחה שבפועל מבחינה מסחרית היא מאוד מצליחה

פורסם

זה כמו שתכתוב שסדרה כמו הישרדות לא מצליחה שבפועל מבחינה מסחרית היא מאוד מצליחה

זה ממש לא ככה.

היסרדות הוכיחה את עצמה במקומות אחרים בעולם ובגדול.

פה אתה מכניס זאנר כביכול חדש , שאולי ישחקו בו ילדים קטנים אבל לא גיימרים רציניים (שהם הרוב).

אז נינטנדו כלבלבים מכר מיליונים אתה אומר?וכך גם ה WII FIT?

פורסם
  • מחבר
As of December 31, 2007, all versions of Nintendogs combined have sold 17.79 million copies worldwide, making it the best-selling Nintendo DS game published by Nintendo

http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendogs

ותבין שהם מדברים על גרסאות שונות זה סך הכל סוגי כלבלבים שונים בכל גרסה

המשחק הזה מסחרי כמו פוקימון ומוכר בטונות

ולא זה לא משחק לגימרים אלה כמו שאתה אומר משהו בסגנון טמגוצי אם גרפיקה ברמת N64

ותראה ל17 מיליון זה הספיק לשלם 30$ על המשחק הזה

WII-FIT יצא לא מזמן במחיר של 90$ עד היום הוא מכר 4.5 מיליון עותקים ותזכור שזה משחק בלעדי לWII

כמדריך כושר לשעבר אני חושב שהמשחק עצמו דפוק (הלוח דווקא נראה לי נחמד)

אם מישהו לא עושה כושר הסיכוי שלו לעשות כושר סתם בגלל מכשיר שהוא קונה נמוך

זה קודם כל צריך לבוא משינוי פסיכולוגי ולזה לא צריך מכשירים

מכשירים רק נועדו לעזור אחרי שלומדים להזיז את התחת

אבל מבחינה מסחרית עובדה זה מאוד מצליח

http://www.vgchartz.com/games/game.php?id=7480

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים