עבור לתוכן

בעיה מוזרה!

Featured Replies

פורסם

אהלן

לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים

שתי בעיות:

1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח)

2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה:

" יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?"

אני בוחר באפשרות כו

ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה.

כעת אני לוחץ אישור ואני מקבל את המסך של בחירת משתמשים על המחשב. לאמשנה איזה משתמש אני בוחר אני חוזר למסך עם ההודעה

" יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?"

אני בוחר באפשרות כו ושוב אותו תהליך אני מבצע וככה במעגלים אינסופיים.

למישו יש רעיון יך לעקוף את זה או איך לפתור את זה? כי לי אין מושג!

3. יש לי דיסק של windows xp וכשאני מכניס אותו (ויש לי boot לדיסק) והוא עולה במחשב אחר וההתקנה מתחילה כרגיל.

אבל במחשב אחר הוא מזהה את הדיסק כיוון שהוא מראה שהוא טוען אותו והוא אמור לי לחץ על כפתור כדי לטעון את הדיסק אני לוחץ על כפתור כלשהו ולא קורא כלום וה windows ממשיך לעלות כרגיל.

גם לבעיה זו אין לי פתרון. אם למישהו יש אז בבקשה שיסביר לי מה לעשות.

עוד דבר חשבתי שאולי יש בעיה במקדלת אבל אני יכול לכנס ל BIOS דרך המקלדת ויכול לבצע איתה כל מיני דברים ככה שאולי זה לא הבעיה

תודה מראש לכל העונים

פורסם

לגבי שאלה 1 ושאלה 3

המקלדת איך מחוברת בUSB או בPS/2

אם בUSB היא מופעלת בביוס ?..

תבדוק עם מקלדת אחרת..

פורסם
  • מחבר

המקדלת הינה אלחוטית (כמובן שהמשדר מחובר ב USB) וכן היא עובדת ב BIOS

יש לך רעיון איך לפתור את הבעיות?

פורסם

E-R-P תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום כדי שתשקף את מהות הבעיה אחרת הדיון ינעל.

אתה מוזמן להתקשר למייקרוסופט ישראל בטלפון 09-7625100 כדי לבצע אקטיבציה למערכת שלך ופתור כל בעיה שקשורה לWGA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים