עבור לתוכן

הצפנה בראוטר של 3COM, איך?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T,

ניסיתי לעקוב אחרי מדריכים שמצאתי פה בפורום ולא הבנתי איך להשתמש בWPA\WEP ז"א המדריכים לא התאימו ולא הצלחתי להבין איך להצפין בראוטר,

האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מכוון את זה? ואחרי שמכוונים בראוטר איך מכוונים במחשבים את הרשת בשביל שיתחברו אליה?

תודה מראש!

פורסם

עקרונית אני לא מכיר את הראוטר הזה ספציפית אבל העיקרון הוא זהה לכל הראוטרים.

אז אני אנסה ללת לך כיוון ואתה פשוט תנסה למצוא את המקומות הנכונים בראוטר לפי השם של הנושא.

ייתכן ויש הבדל בשמות אבל הוא מינורי.

ENABLE WIRELESS - SELECT "V" MARK ON

WIRELESS MODE - ACCESS POINT + WDS

B/G MODE - whatever u like G mode preffered

SSID - name of your wireless network (whatever you wanna name it)

BROADCAST - its a beacon to signal computer of your networks name and accessibility use ON while configure

use OFF after configuration, so other wont be able to see your network (security protection) you

cant connect to WIFI network without SSID, and if u dont broadcast it virtually noone can get in

CHANNEL - usually is the MHZ which the router broadcasts its signal, in israel usually 6 / 2.437GHz or leave in AUTO

WPA/WPA2 PERSONAL - Security type,nothing to add atm

TKIP/AES - Encryption type , could show as singles or both, preffered both

SHARED KEY - its the password you want to you for any computer who connects to the routers signal/network

you can set whatever password you want , 12 -16 digit preffered, its not routers password !!!

GROUP KEY RENEWAL - 3600 secondes , to comlicated to explain here ... leave at 3600 if possible

WDS - AUTO / LAZY its a way to connect several routers/access points to each other in chain mode to extend network infrastructure

במחשב אתה מגדיר את אותם ההגדרות לאחר שאת מבצע סקירה של רשתות באיזור אתה מוצא את ה SSID שלך

בוחר אותו מגדיר WPA PSK /WPA2 PSK PERSONAL , מגדיר TKIP/AES , מגדיר SHARED KEY , ובגדול זהו זה מה שנישאר אחרי זה זה רק לומר לו OK לביצוע החיבור. התהליך הוא זהה לכל ראוטר / מחשב עם שינויים קלים במינוח...

מקווה שעזרתי לך עד כמה שניתן לפחות מבחינתי :)

פורסם
  • מחבר

בבחירה של הWPA יש לי manual pre-shared key, preshared passphrase וenterprise mode באיזה מהם אני אמור להשתמש?

פורסם

סביר להניח שאחד משני הראשונים PRE-SHARED KEY//PRE-SHARED PASSPHRASE.

בשנייהם הכוונה היא לקוד המאבטח את סיגנל הראוטר:

SHARED KEY - its the password you want to you for any computer who connects to the routers signal/network

אתן לך טיפ נוסף :

בראוטרים מסויימים PRE SHARED KEY יכול להיות מפתח שמבוסס על שיטות מתקדמות יותר כגון רנדומליזציה של מספר התקנים כדי לקבל מפתח ציבורי/פרטי.

ENTERPRISE MODE נועד לWPA2 ENTERPRISE כשיש שרת RADIUS לביצוע אותנטיקציה, אישית אני עובד עם WPA2 ENTERPRISE

אבל זה לא בשבילך אני אומר זאת בוודאות של 1000% :).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה :-] עכשיו הרשת יותר בטוחה והכל מסודר אני מקווה

עריכה: לא הכל מסודר :\ הN95 של אבא שלי עושה בעיות... ולמרות שהכנסתי את הסיסמא והכל הוא לא מסכים להסתנכרן עם האימייל.. וגם הוא לא מתחבר אוטומטית לאינטרנט עכשיו.. וצריך כל פעם לחבר אותו מחדש ולשים סיסמא :\

פורסם

N95 לא יודע לשמור מפתח רשת.

תצתרך כל פעם להקליד את המפתח כאשר אתה מתחבר לרשת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, עכשיו למה גם אחרי שאני מתחבר לאינטרנט הוא כאילו מתנתק ברגע שאני יוצא מהדפדפן ואז לא מוכן להוריד אימיילים בטענה שהוא מנותק :S

פורסם

ככה זה בסימביאן, צריך שהוא ידע לאן להתחבר בכל יישום בנפרד.

פורסם

לא אוהב סימביאן....:\

לא מסתדר איתו :\

ובכללי לטעמי לפחות WIN CE/MBL יותר טובה...(אבל זה רק אני)... 8)

מה שכן אני אוכל לתת טיפ...

כמעט לכל פלאפון / PDA יש חברה פריקים שיוצרים HACKים בשביל לפתור בעיות כאלו ואחרות,או בכלל שיפורים ועידכונים לא

מקוריים מהיצרן נסה לחפש בפורומים המתאימים. כמובן שכל עכדון כזה מוציא את המכשיר מאחריות יצרן - ביצוע פעולה כזו על אחיותך בלבד.

בזה מסתכם הידע שלי עם הסימביאן ונוקייה. חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים