עבור לתוכן

תוכנה לסנכרון האאוטלוק בין שני מחשבים ויותר - הנסיון המליון

Featured Replies

פורסם

אני עובד עכשיו עם שני מחשבים, נייד ונייח.

בשניהם אני עובד עם OUTLOOK שמוגדרים עליו אותם חשבונות דואל.

כמו אצל כולם, הבעיה שלי היא שאחרי הסנכרון הראשוני של קובץ ה-PST, אין סנכרון בין התוכנות.

כרגע אני מאפשר לשני המחשבים להוריד את הקבצים מהשרת, ועושה את הסנכרון ידנית.

מה שאני מחםש זה תוכנה שכאשר אני אחבר את שני המחשבים, למשל ברשת, היא תדאג לעדכן את שניהם לאותו מצב.

חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שנראה מתאים לי.

אז ננסה שוב - האם ישנה תוכנה שמאפשרת לסנכרן בקלות בין שני אאוטלוקים בשני מחשבים שונים?

פורסם

נכון להיום האופציה הכי נוחה היא לעבור לשימוש ב IMAP, אם אתה לא יכול אז תקנפג את המחשב שלך להשאיר עותק על השרת.

מה שאני עושה זה השארת עותק על השרת ועם סיום נסיעה בה שלחתי מיילים מהנייד, אני שולח מייל מהנייד לשולחני ומצרף אליו עותקים של ההודעות שששלחתי מהנייד לאורך הנסיעה, ואז מעתיק את ההודעות האלו ל SENT ITEMS של השולחני.

יום לפני כל נסיעה אני מעתיק את ה PST לנייד, זה חוסך לא מעט זמן מאחר ואין צורך לבצע סינכרון לשולחני.

עוד אופציה, תעשה את כל ה מיילים שלך מדיסק און קי או הרד דיסק חיצוני ותחזיק את ה PST שלך עליו.

פורסם
  • מחבר

ה-PST שלי הוא כמה גיגה....

שאלה אחרת, יש באאוטלוק אופציה של יבוא ויצוא. חוץ מזה שזה לוקח שעות לייבא וימים לייצא וזה לא יוצא טוב בסוף, מה ההבדל בין זה לבין העתקת ה-PST?

פורסם

מור, תעבוד עם IMAP (תריץ חיפוש על זה בפורומים, יש לא מעט מידע :) )

אם השרת שלך לא תומך בעבודה עם IMAP, אתה יכול לפתוח ג'ימייל, או כמה ג'ימיילים, לעבוד מולם ב IMAP ,

ולהגדיר בשרתים של החשבונות שאתה עובד איתם, העברת דואר לג'ימיילים שלך.

IMAP זו הצורה הכי נוחה למייל מסונכרן שאני מכיר, ואתה נשאר באווטלוק המוכר שאתה אוהב, עם הקלנדר שלך וכו'

למרות ש Thunderbird הרבה יותר חכם בעבודה מול IMAP

IMAP נתמך גם ברוב הגאדג'טים של ימינו (פלאפונים, אייפונים וכו')

פורסם
  • מחבר

IMAP אומר להשאיר את כל המיילים על השרת גם, נכון? מבחינת שימוש זה כמו EXCHANGE?

ואף אחד לא ענה לי ל:

שאלה אחרת, יש באאוטלוק אופציה של יבוא ויצוא. חוץ מזה שזה לוקח שעות לייבא וימים לייצא וזה לא יוצא טוב בסוף, מה ההבדל בין זה לבין העתקת ה-PST?

פורסם

כן, IMAP זו עבודה מול שרת, המיילים על השרת, התיקיות על השרת, אפשר לקרוא לזה סוג של Exchange להמונים.

המיילים שאתה קורא (או בוחר להוריד במלואם, גם אם לא קראת אותם) - יהיו זמינים גם במצב OFFLINE

אם אתה מוחק מייל בקליינט הדואר שלך - בסנכרון הבא (כלומר בפעם הבאה שתהיה אונליין) הוא יימחק גם מהשרת.

(אישית אין לי מושג בקשר לשאלת ה PST)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים