פורסם 2008 ביוני 617 שנים היי,אני מנסה להתקין דרריבר של ATI על מחשב. לא מצליח ,עברתי על כ מדריכים ועל עוד דברים .. לא הצלחתי בבקשה עזרה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים ^אין לי ATI, אבל לפי https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/ATIצריך לרשוםsudo dpkg-reconfigure -phigh linux-restricted-modules-`uname -r` sudo insmod /lib/modules/`uname -r`/volatile/fglrx.koואז logout->loginאיזה הודעת שגיאה את מקבל ? הודעות שגיאה חשובות כיוון (שבד"כ) רשומה שם הבעיה.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר ב LOGIN אני מקבל הודעה שה XSERVER נכשל בעלייה , ואני עולה ב LOW GRAPHIC MODE
פורסם 2008 ביוני 617 שנים אצלי אובנטו הציע לבד בהפעלה הראשונה הורדת דריברים "מתקדמים" לX1600 שלי, והכל עבד.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר לאחר חפירות ארוכות בפורומים של ATI ו UBUNTU לא מצאתי שום פתרון , אין תמיכה רישמית לסדרה X3XXX
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים מחבר ציינתי שמדובר ב work station ומדובר על כרטיס און בורדמצורף PS של הדרייבר שמשום מה לא עובד תקין.הצלחנו לעקוף את זה , אבל הדרייור דפוק[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אם אין תמיכה רשמית למה לא להשתמש בדרייבר החופשי של ATI, אני לא בטוח שהוא נתמך אבל שווה לנסות הרי לא תרוץ האצה גרפית כבדה עליו לא?(דרך אגב, אין שום ציון בת'ראד שזה תחנת-עבודה ושזה כרטיס OB)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.