פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר חח אני בוודאי יודע איזה חנויות מביאות מיבאון רשמיזה טוב?-Gigabyte Neon Cooler 8 Series GH-ED821-MF {אני מחפש סתם בזאפ חחח במחירים האלו}ARCTIC COOLING ALPINE 7 /Thermaltake Case Fan TT-A1911 90mm [br]פורסם בתאריך: 6.06.2008 בשעה 13:09:20ועוד שאלה קטנה כשאומרים OC ללוח אם למה הכוונה מה אני בדיוק ממהיר שם?!
פורסם 2008 ביוני 617 שנים כשאתה ממהיר את המעבד, אתה אוטומטית עושה אוברקלוק גם למעבד וגם לזכרונות. ואם לא תהיה זהיר, גם ל-PCI-E.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר אתה מפחיד אותי אבל כשאני אקנה את המחשב {אחרי יציאת כרטיסי המסך החדשים}אני כבר אפנה לפורוםOCתודה על הכל
פורסם 2008 ביוני 717 שנים סליחה שאני נדחף ככה לט'ראד אבל יש לי שאלה.פיקה הזכיר שבאחד מהלוחות קיים כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אשמח להסבר. למה זה משמש? האם זה אומר שאני אוכל להתחבר אל אנשים אחרים או שאנשים אחרים יוכלו להתחבר אליי?תודה מראש.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים תוכל להתחבר לרשתות אלחוטיות שנמצאות מספיק קרוב.כרטיס רשת אלחוטי זה עניין של 100 שקל היום, ככה שלשים את זה על הלוח זה סתם פיצ'ר, לא משהו ייחודי כ"כ.נ.ב- להתחבר לרשתות אלחוטיות של אנשים אחרים ללא רשות זו חדירה לפרטיות, ואפשר לתבוע אותך על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.