עבור לתוכן

[עזרה] מערכת סטריאו - שימוש עיקרי, מוזיקה אך מיועדת גם לסרטים וסדרות.600 שח

Featured Replies

פורסם

מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב.

לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה.

בסביבות ה600 שקל.

אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים.

שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה.

תתודה רבה.

פורסם

"מערכת סטריאו" ב 600שח, אחי איפה אתה חי? :silly:

במחיר הזה אתה יכול לקנות זוג רמקולים לא רע יחסית למחשב, אבל מערכת (כלומר מגבר + רמקולים סטריאו) נורמלית עולה לפחות בסביבות ה4000שח.

אולי התכוונת ל 6.000שח?

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות זוג רמקולים לא רע יחסית למחשב, אבל מערכת (כלומר מגבר + סטריאו) נורמלית עולה לפחות בסביבות ה4000שח.

אולי התכוונת ל 6.000שח?

איזה בלאגן יש פה בחודשיים האחרונים! אני כבר אפילו לא נכנס לקרוא שלא לדבר על להגיב.

מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב.

לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה.

בסביבות ה600 שקל.

אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים.

שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה.

תתודה רבה.

חפש בלוחות יד שניה. סע תקשיב תבדוק את הציוד.

פורסם
  • מחבר

איך 4000 זה מחירים של דברים מפלצתיים.

מדובר על מערכת ביתית שיש כמעטי לכל בית בארץ איך 4000 שח?

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לקנות זוג רמקולים לא רע יחסית למחשב, אבל מערכת (כלומר מגבר + רמקולים סטריאו) נורמלית עולה לפחות בסביבות ה4000שח.

אולי התכוונת ל 6.000שח?

כנראה שלא שמעת על וינטאג' / יד שנייה בחיים שלך. היה על זה מאמר ב Hometheater, בעיקרון הוא דיבר על כך שב1500 שקל אתה יכול לקנות אחלה מערכת (מגבר + רמקולים).

פורסם

שמעתי, שמעתי, אבל ראבק, 600שח זה כבר די מוגזם. אם כבר אז אפשר כמובן גם למצוא דברים בחינם (מקסימום צריך לתקן קצת).

בכל אופן, משום מה נראה לי שלמרות שהוא כתב "מערכת סטריאו" הוא התכוון פשוט לרמקולים רגילים, או מקסימום למיני מערכת-סטריאו

פורסם

ואני חוזר ואומר שוב. מספיק להריץ חיפוש ולראות איזה מערכות מצוינות אני הבאתי בגרושים. האחרונה הייתה ב-600 שקלים עם זוג רמקולים רצפתיים טובים ומגבר סטריאו של ימאה.

למרות זאת, אני חושש שייתכן והפעם מדובר באמת על רמקולים למחשב או מערכת מיני.

Anatoli.

פורסם

שמעתי, שמעתי, אבל ראבק, 600שח זה כבר די מוגזם. אם כבר אז אפשר כמובן גם למצוא דברים בחינם (מקסימום צריך לתקן קצת).

בכל אופן, משום מה נראה לי שלמרות שהוא כתב "מערכת סטריאו" הוא התכוון פשוט לרמקולים רגילים, או מקסימום למיני מערכת-סטריאו

לא התכוונתי לזה שאמרת שב600 אי אפשר, התכוונתי לזה שאמרת שבשביל מערכת נורמלית צריך להשקיע 4000 שקל..

פורסם
  • מחבר

תשמעו כמו שאמרתי למעלה אני באמת לא מבין בזה, מערכת - מיני מערכתאותו דבר אצלי :\

אני לא רוצה רק רמקולים כאלה בלי הגברה אלא מערכת עם דיסקים וכאלה.

איזה גודל זה בערך מיני מערכת שדיברתם עליה?

פורסם

אז כאמור, התקציב הזה די מוגבל ליד ראשונה. יש כמובן מערכות מיני סטריאו (כלומר שבאות "קומפלט", קומפקט דיסק ורמקולים) בתקציב הזה, אבל הן נשמעות די רע אני חייב לציין. אולי תמצא משהו שנשמע סביר, אני חיפשתי לא מזמן משהו כזה לאמא שלי והדבר היחידי שנשמע נורמלי עלה בסביבות ה 1500שח.

למה בדיוק המטרה אגב? אם הרמקולים של הטלויזיה שלך עובדים בסדר, אני מסופק אם תמצא במחיר הזה משהו שיהווה שיפור על הרמקולים הרגילים, ואולי אפילו ישמע יותר גרוע. אלא אם כן תלך על יד שניה, תוסיף קצת לתקציב ואז נראה.

לא התכוונתי לזה שאמרת שב600 אי אפשר, התכוונתי לזה שאמרת שבשביל מערכת נורמלית צריך להשקיע 4000 שקל..

בסדר ברור, אבל כל עוד לא מציינים שמחפשים (לפחות גם) יד שניה, אני יוצא מנקודת הנחה שמחפשים יד ראשונה.

פורסם
  • מחבר

המטרה העיקרית היא לשמוע מוזיקה מהמחשב.

ואני גם רוצה לראות סרטי DVD באיכות שמע יותר טובה, בטוח שכל מערכת יותר טובה מהרמקולים של הטלויזיה לא כך?

לגבי סרטים וכו', האם רמקולים+ רסיבר הם יותר יעילים למטרה הזאת?

פורסם

אם המטרה היא לשמוע מוזיקה, וכן לראות סרטים, מהמחשב, אז ב600שח יש רמקולים לא רעים בכלל שמיועדים למחשב. בסטיקי יש המלצות שונות (לדעתי במחיר כזה עדיף מערכת 2.1, אבל לא בהכרח).

אם המטרה לראות סרטים מהטלויזיה אז מן הסתם עדיף כמובן מערכת אמיתית, כלומר מגבר + רמקולים (וזה כמובן גם עדיף לגבי מוזיקה). הבעיה כאמור היא התקציב המצומצם מאוד. יכול להיות שתמצא משהו ביד שניה, יש לפעמים מציאות ממש טובות, בעיקר מאנשים שמוצאים ציוד וינטאג' במחסן ולא מבינים בזה כלום ולכן מוכנים למכור את זה בפרוטות, אולי יהיה לך מזל לך תדע. אבל לדעתי בפחות מ1000שח יהיה קשה למצוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים