עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע לאקסבוקס ולחנות..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360

ויש לי מספר שאלות...

1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים?

לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222

איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ?

ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים?

יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי?

ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר לשמור עליו משחקים? ובנוסף לכך האם אפשר לחבר את האקסבוקס עם כבל רשת לכרטיס הרשת במחשב וככה בעצם הוא יתחבר? או חובה ישירות למודם\נתב?

תודה לכם!

פורסם

שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360

ויש לי מספר שאלות...

1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? כן זה חשוב שתקנה 65NM, הסיכוי לכשל חומרה בגרסאות הישנות הוא גבוה ועדיף לך להימנע מכך.

לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222

איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? אנגויסטיק אחלה חנות ואני מאוד ממליץ כמו הרבה אחרים, קניתי שם גם את ה-360 שלי וגם את הPS3 ואני מבסוט, אחלה שירות, אמינות ומחירים.

לגבי החבילה שבחרת הייתי ממליץ לך על חבילה אחרת כי זאתי די בסיסית ובכל מקרה תצטרף לקנות עוד דברים. עדיף לך חבילה עם שלט נוסף ומשחק כלשהו שתבחר, תיכנס לאתר שלהם ותחפש, אתה תראה מגוון חבילות, תבחר אחת

ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? די בקלות, תצטרך לקנות כבל כדי לחבר ביניהם.

יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? זה אמור לתמוך ב720P

ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר לשמור עליו משחקים? ההארד דיסק משמש לסרטים שתוריד אם תרצה מהלייב, לשמירות, לתוספות שאפשר להוריד מהלייב ודמואים. אלא אם כן אתה תוריד סרטים בכמויות 20 GB שזה הבסיסי יספיק לך. לא צריך לשמור עליו משחקים, כל המשחקים עובדים בסדר גמור כמעט בלי תקיעות.

ובנוסף לכך האם אפשר לחבר את האקסבוקס עם כבל רשת לכרטיס הרשת במחשב וככה בעצם הוא יתחבר? או חובה ישירות למודם\נתב?עדיף שתחבר את האקס בוקס לראוטר אם יש לך אבל גם דרך מחשב אפשר עם קינפוג מסוים.

תודה לכם!

תיהנה מהאקסבוקס, אתה לא תצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים