עבור לתוכן

GigaByte P35 DS3L - באמת שווה את המחיר שלו לאוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

היי,

שאלה בכותרת,

האם הלוח הזה טוב באמת לאוברקלוק?

ויש פה מישהו שהגיע איתו לביצועים גבוהים?

תודה!

פורסם

לוח סביר, מגיע ל-3800 - ומעלה, תלוי במעבד כמובן

פורסם

לוח מצויין למי שאין כסף אבל אם אתה באמת רוצה לעשות OC כדאי לחשוב על לוח יקר יותר שמגיע עם קירור טוב יותר ומיוצב יותר.

פורסם
  • מחבר

כמו למשל?

אפשר המלצה ללוח בדרגה מעל ללוח של גיגה בייט?

ומחיר בהתאם?

פורסם

יש את ה EP35-DS3 שעולה כמאה שקל יותר, אפשר גם לעלות ליקרים יותר אבל ה DS3 הרגיל אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אני אלך על ה DS3!

תודה רבה אחי..

:)

פורסם

יש את ה EP35-DS3 שעולה כמאה שקל יותר, אפשר גם לעלות ליקרים יותר אבל ה DS3 הרגיל אמור להספיק.

אם אפשר להיכנס לדיון.

ההבדל בין DS3 לDS3R זה תמיכה ברייד בלבד, כן? או שגם נראה לי יש לו 2 חיבורי USB נוספים?

פורסם

במקום הDS3 יש את הAbit IP35 שיותר טוב. הייתי ממליץ עליו.

פורסם

להגיד "יותר טוב" זה טוב ויפה, השאלה היא

יותר טוב במה בידיוק? איך זה מתבטא?

פורסם
  • מחבר

במקום הDS3 יש את הAbit IP35 שיותר טוב. הייתי ממליץ עליו.

דווקא שמעתי שהוא משתווה - ללוח הזה...אז אני מעדיף את הגיגה בייט..מה שכן את ה DS3 אני מביא גם ב 440 שקל ככה שיוצא לי 100 ש"ח פחות.

פורסם

ה ABIT יותר טוב ל OC (שניהם מצויינים), הלוח של GIGABYTE כולל יותר חיבורי SATA וחיבורי USB, בנוסף גם יש לו יציאות SPDIF שמעבירות צליל באיכות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אוקי..

הכנסת אותי קצת לדילמות..אני מתכוון לקנות הרבה כוננים קשיחים וכרטיס קול מקצועי (למוזיקה עבודה וכו').

אז אם כבר עדיף הגיגה בייט לא? יותר חיבורים של SATA וזה.

פורסם

ל DS3L יש 4 חיבורי SATA ללא RAID, ל DS3 יש 6 חיבורי SATA, רק לשנים מהם יש תמיכה מוגבלת* ב RAID, לגירסאות היקרות יותר של 8 חיבורי SATA ובכולם יש RAID (ב 6 מהם RAID מלא עם הצ'יפ של אינטל INTEL וב 2 יש RAID מוגבל*).

* צ'יפ של GIGABYE מאפשר רק RAID 0,1 ו JBOD.

פורסם
  • מחבר

ה RAID הזה נחוץ?

אני מתכוון לעבוד עם 4-3 HD של 500GB בערך כל אחד.

את ה DS3 יש לי אפשרות להביא במחיר של 440 ש"ח זה שווה?

פורסם

אתה מוזמן לקרוא על RAID בפורום או ב WIKI, יש סוגים רבים של RAID לכל אחד מהם יתרונות וחסרונות, חלק נותנים שיפור גדול בביצועים אבל אז במקרה של נזק לאחד מהדיסקים הקשיחים כל החומר שלך הולך, אחרים מאפשרים גיבוי על גבי דיסק קיח אחר אבל אז במיקרה שקנית 2 דיסקים של 500GB קיבלת בפוסו של דבר רק 500GB לשימוש (אחד לשימוש ואחד לגיבוי).

440 שקל ל DS3 זה ממש מציאה, אם אתה חושב שה RAID יהיה נחוץ אז תבדוק אם תוכל לקבל דיל טוב על ה DS3R (שהוא אותו דבר רק עם RAID).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים