פורסם 2008 ביוני 517 שנים המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית.לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי.כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה).נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא.האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר?האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים גם אם היה לך multi homing, כלומר חיבור שמנצל את שתי המשאבים זה לא היה משנה כלום כי רוחב הפס שלך החוצה לא מתרב אפילו לרבע מרוחב הפס בתוך הרשת הפנימית שלך.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים כמו שכתבתי: אם הייתי יכול להגדיר multi homing לשתי החיבורים האלו אז היית יכול לנצל אותם בתוך הרשת הפנימית ואין פה שום איבוד מידע כי הכל הולך בתצורה של ממשק רשת אחד (כזה מוגדר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.