עבור לתוכן

איטיות בלתי נסבלת באינטרנט של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום,

בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים.

בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300.

דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה.

אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש?

ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית בבויידם, שום דבר לא עזר.

האם גם אתם נתקלים בערך בחודש האחרון בבעיות איטיות כאלה?? זה פשוט בלתי נסבל...

פורסם

אם הודו בפניך שזאת בעיה ספציפית לאזור שלך, למה אתה מצפה כשאתה שואל את כל באי הפורום לבעיות מול הוט? למצוא מישהו שגר בבניין שלך שיגיד "גם לי יש בעיה"?

אם יש לך בעיה מול הוט שהם לא יכולים לתקן, אז תגיד להם יפה שלום ותעבור לבזק. זה פיתרון אידיאלי? לא, אבל זה מה שיש.

פורסם
  • מחבר

אם הודו בפניך שזאת בעיה ספציפית לאזור שלך, למה אתה מצפה כשאתה שואל את כל באי הפורום לבעיות מול הוט? למצוא מישהו שגר בבניין שלך שיגיד "גם לי יש בעיה"?

אם יש לך בעיה מול הוט שהם לא יכולים לתקן, אז תגיד להם יפה שלום ותעבור לבזק. זה פיתרון אידיאלי? לא, אבל זה מה שיש.

להסביר לך שוב בשפה אחרת אולי?

נכון הם הודו בפניי שיש בעייה באיזור שלי, אבל לפעמים הם לא אומרים את האמת, לפעמים הם מנסים לסבן, מה שאני רוצה לדעת זה אם לעוד מנויים של הוט יש את הבעייה הזאת!

עכשיו זה מובן?

יופי, תודה.

פורסם

מעניין מה שאתה אומר כי מאז שהתחברתי המהירות שאני מקבל היא נמוכה מאוד במקום 190 30-60 וחשבתי שהבעיה בספקית שלי 012 אבל כנראה שטעיתי והבעיה בהוט תודה על המידע עכשיו אני יודע במי לטפל

פורסם

davidz85, אם אתה רוצה את הזכות לדבר פה, דבר בנימוס!

תסביר לי בדיוק מה האינטרס להם לשקר לך בעניין??

אם אתה לא מקבל את המהירות שלך אז או שתעבור מהם או שתוריד חבילה, בכל מקרה הם יפסידו ככה יותר כסף מאשר הכסף שעולה להם לשלוח לך טכנאי או לתקן את את זה מהמוקד הטכני.

בתור מישהו שיש לו קצת יותר ניסיון ממך בנושא שירות לקוחות טכני, תאמין לי שלהגיע למצב שאומרים לך שיש תקלה שאין לה פיתרון זה לא עניין של מה בכך.

פורסם
  • מחבר

davidz85, אם אתה רוצה את הזכות לדבר פה, דבר בנימוס!

תסביר לי בדיוק מה האינטרס להם לשקר לך בעניין??

אם אתה לא מקבל את המהירות שלך אז או שתעבור מהם או שתוריד חבילה, בכל מקרה הם יפסידו ככה יותר כסף מאשר הכסף שעולה להם לשלוח לך טכנאי או לתקן את את זה מהמוקד הטכני.

בתור מישהו שיש לו קצת יותר ניסיון ממך בנושא שירות לקוחות טכני, תאמין לי שלהגיע למצב שאומרים לך שיש תקלה שאין לה פיתרון זה לא עניין של מה בכך.

דבר ראשון אני דיברתי בנימוס, התגובה שלי באה לתגובה המתנשאת משהו שלך.

ואם נחזור לנושא ונדבר כמו בוגרים, אז אני באמת לא יודע מה האינטרס להם לשקר, אבל רוב הפעמים התמיכה גם של הוט וגם של בזק בינלאומי (במקרה הזה), הן תגובות שנועדו לנפנף הלקוח, להתנער מאחריות, ולהפיל אותה או על המחשב שלי, או על הכבל המסכן, שנשבר לי ולעוד לקוחות הלב שהוא לא עומד בעומס, אבל אל דאגה - חשבון הבנק של הוט ושל כל החברות האחרות - יעמוד ללא שום בעייה בעומס של המספרים והמזומנים.

אני משלם להוט כ-80 שקל בחודש ל-3 מגה, אני מנוי שלהם המון שנים, לקוח מאוד ותיק, ותסכים איתי שהדרישה שלי למהירות מקסימלית ברוב שעות היום היא לגיטימית לגמרי.

סה"כ באתי לשתף את הפורום בבעייה, ולבדוק אם לעוד אנשים יש את הבעייה. זה שהם הודו בפניי שיש עומס - זה לא מעניין אותי וזו לא בעייה שלי.

אם אכן אני אראה שיש כאן עוד אנשים שמתלוננים על בעיות של איטיות בהוט (ואני יודע על לא מעט והנה כבר בתגובה פה ראינו שאני לא מדבר שטויות ולעוד בנאדם יש את זה מאז שהוא התחבר אליהם) אז נשקול פנייה מסודרת אליהם או התנתקות המונית.

פורסם

כל דיון שתפתח לגבי "יש לי בעיה עם ספק אינטרנט/תשתית X" תקבל את אותם תשובות - חלק יגידו שגם להם יש בעיה וחלק יגידו שיש להם אותם נתונים ואין שום בעיה. תמיד!

אם אתה לא מאמין לי, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום.

אני משלם להוט כ-80 שקל בחודש ל-3 מגה, אני מנוי שלהם המון שנים, לקוח מאוד ותיק, ותסכים איתי שהדרישה שלי למהירות מקסימלית ברוב שעות היום היא לגיטימית לגמרי.

לגיטימית לגמרי, לא אמרתי שלא. להיפך, לכן אני אומר שאם הם לא מסוגלים לטפל בבעיה שלך - תעבור לבזק.

סה"כ באתי לשתף את הפורום בבעייה, ולבדוק אם לעוד אנשים יש את הבעייה. זה שהם הודו בפניי שיש עומס - זה לא מעניין אותי וזו לא בעייה שלי.

אם אכן אני אראה שיש כאן עוד אנשים שמתלוננים על בעיות של איטיות בהוט (ואני יודע על לא מעט והנה כבר בתגובה פה ראינו שאני לא מדבר שטויות ולעוד בנאדם יש את זה מאז שהוא התחבר אליהם) אז נשקול פנייה מסודרת אליהם או התנתקות המונית.

אם פתחת דיון לא בשביל לקבל עזרה, אלא בשביל להתלונן על הוט ו/או לחפש אנשים אחרים שמתלוננים על הוט, אז אתה מוזמן לפתוח דיון בפורום כללי.

הפורום הזה נועד לעזור לאנשים בבעיות תכניות שקשורות לרשתות ולאינטרנט.

בנימה זאת, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים